Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

tripakias

Member
Μηνύματα
8.024
Likes
12.115
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εξαιρετικος Τασος Ριζος και εξαιρετικα τα ονοματα που προτεινει για να αναλαβουν πρωτοβουλιες και να ηγηθουν της πορειας του ελληνικου τουρισμου. Δεν γνωριζω τον κ. Δεριζιωτη αλλα κανει πολυ καλη δουλεια. Τον κ. Ανδρεάδη τον γνωριζω λιγο και κατα την αποψη μου ειναι ο πλεον αρμοδιος. Φυσικα ξερω πολυ καλα τον Γρηγορη τον Τασιο τον εξαιρετο προεδρο του ΠΟΞ, ενα μεγαλο κεφαλαιο για τον τουρισμο που παραμενει ανεκμεταλευτο παρα το οτι ανηκει στους κολπους της ΝΔ.
https://money-tourism.gr/tasos-rizos-ti-tha-ginei-ton-toyrismo-valte-kapoion-poy-na-xerei/
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...θα δούμε.
Καμία κρατικοποίηση δε θα γίνει, εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Το πολύ πολύ να πάρει μια γερή ένεση ρευστότητας η εταιρεία, όπως παίρνουν όλες οι αεροπορικές στο κόσμο, που δεν είναι και πολύ παράλογο εδώ που τα λέμε.
 

Ntt

Member
Μηνύματα
432
Likes
989
Οφείλω να πω πως συμφωνώ με τον @GTS:

1) Το κράτος ψάχνει να μειώσει το exposure που έχει, σιγά μην φορτωθεί την αεροπορική για τα επόμενα χρόνια.

2) Στην χειρότερη θα πάρει ένα ποσοστό π.χ. 20%, αλλά με πολύ ευνοϊκούς όρους επαναγοράς.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.661
Likes
50.493
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Βουαλά ένας χάρτης με το πού μπορούμε να πάμε, δεν ξέρω πόσο ακριβής είναι σε ό,τι αφορά αυτές που δεν μπορούμε να πάμε...

https://www.kayak.com/travel-restrictions/
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.661
Likes
50.493
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και πως φτανουμε εκει οεο;
Κατά τις 20.5 θα δούμε αν υπάρχει κάποιο κοινό πρωτόκολλο από πλευράς ΕΕ, άρα και πτήσεις μέσω τρίτων χωρών τον Ιούνιο. Προς το παρόν μάστερ σεφ...
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Δεν ξερω που πρεπει να μπει αυτη η αναρτηση,θελω ομως να πω οτι τοσα χρονια,τοσα ξενοδοχεια και καταλυματα ,τοσες επαφες και χτες ελαβα απο το ξενοδοχειο που εμεινα 7 βραδυα στη Λυον,μεηλ απο τα ατομα της ρεσεψιον για να μαθουν αν ειμαι καλα και πως ειναι η κατασταση μου.Ακομα κι αν ειναι ενα τυπικο δειγμα ευγενειας η κινηση πολιτικης του ξενοδοχειου,μου αρεσε και το χαρηκα.Τους απαντησα ευχαριστωντας τους και αποδειχτηκε πως με θυμοντουσαν πολυ καλα...
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
Όσο κι αν μας λείπουν τα ταξίδια στο εξωτερικό, νομίζω ότι ειδικά φέτος είναι τεράστια και σπάνια ευκαιρία να κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά μας τα οποία βούλιαζαν από τουρισμό και δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικά εξ αιτίας αυτού. Είναι ίσως μοναδική ευκαιρία που δεν θα ξαναπαρουσιαστεί να χαρείς κάποια νησιά όπως πριν 30 χρόνια.
 

Sanna1971

Member
Μηνύματα
124
Likes
213
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
"Οι τουρκικές αερογραμμές επιστρέφουν σταδιακά στην κανονικότητα και το πλάνο επαναλειτουργίας δημοσιεύει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Η Turkish Airlines κρατά ακινητοποιημένο τον στόλο της αφότου η πανδημία του κορονοϊού άρχισε να πλήττει την Τουρκία, αναστέλλοντας όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η ΤΗΥ προγραμματίζει να ξαναρχίσει τις πτήσεις εσωτερικού τον Ιούνιο. Θα ξεκινήσουν επίσης 75 πτήσεις προς 19 χώρες και 23 προορισμούς του εξωτερικού.


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που καλύπτει τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, η THY σχεδιάζει να ξεκινήσει όλες τις πτήσεις εσωτερικού τον Ιούνιο και σταδιακά τις διεθνείς πτήσεις.

Οι πρώτοι προορισμοί των διεθνών πτήσεων της ΤΗΥ που θα ξαναρχίσουν θα είναι το Τορόντο (Καναδάς), το Αλμάτι (Καζακστάν), η Καμπούλ (Αφγανιστάν), το Τόκιο (Ιαπωνία), η Σαγκάη (Κίνα), η Σεούλ (Νότια Κορέα), η Σιγκαπούρη, η Κοπεγχάγη (Δανία), η Στοκχόλμη (Σουηδία), το Όσλο (Νορβηγία), η Φραγκφούρτη, το Ντίσελντορφ, το Βερολίνο και το Μόναχο (Γερμανία), η Βιέννη (Αυστρία), το Άμστερνταμ (Ολλανδία), οι Βρυξέλλες (Βέλγιο), το Μινσκ (Λευκορωσία), η Τιφλίδα (Γεωργία), η Βηρυτός (Λίβανος), το Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και το Κουβέιτ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Χουριέτ η Turkish Airlines σχεδιάζει να αυξήσει τις πτήσεις της τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Το σχέδιο προβλέπει 572 πτήσεις την εβδομάδα προς 74 χώρες και 103 προορισμούς τον Ιούλιο και 987 πτήσεις προς 160 προορισμούς τον Αύγουστο αναφέρει η ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Τουρκία.

Η σταδιακή επαναλειτουργία της ΤΗΥ εντάσσεται στην σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα το προσεχές τρίμηνο που εξήγγειλε την Δευτέρα ο πρόεδρος Ερντογάν."
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.148
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom