Τηνος η Σύρος για διακοπές κορίτσοπαρεα;

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Εμείς είχαμε πάει στη Σύρο με μικρά παιδιά Ιούλιο και βράδυ δεν υπήρχε ψυχή. Πολύ λίγα μπαράκια νύχτα και μας φάνηκαν γενικώς πολύ υποτονικά τα πράγματα. Δε λέω ωραίο νησί αλλά ακούγαμε τα καλύτερα, πήγαμε με ψιλεσ προσδοκίες και ψιλό απογοητευτήκαμε πολύ ήρεμα τα πράγματα…

varioAthens

Member
Εμείς είχαμε πάει στη Σύρο με μικρά παιδιά Ιούλιο και βράδυ δεν υπήρχε ψυχή. Πολύ λίγα μπαράκια νύχτα και μας φάνηκαν γενικώς πολύ υποτονικά τα πράγματα. Δε λέω ωραίο νησί αλλά ακούγαμε τα καλύτερα, πήγαμε με ψιλεσ προσδοκίες και ψιλό απογοητευτήκαμε πολύ ήρεμα τα πράγματα…
Μηπως λογω παιδιων γυριζατε νωρις;

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
οχι... αλλα ηταν αρχες Ιουλιου καθημερινες, οχι Σ.Κ.. Μεχρι τις 12 ημασταν εξω, αλλα μας ταιριαζει λιγη περισσοτερη "ζωη" . Ισως ειχα ακουσει και για ροκαδικα και δεν τα βρηκαμε.... Για να μην παρεξηγηθω, σε αλλους ταιριαζει που θελουν κατι πιο ησυχο και ηρεμο....

Basonikol

Member
Οι πιο κοντινές στη χώρα είναι ο Άγιος Φωκάς και τα Κιόνια. Ωστόσο, δεν είναι τόσο καλές όσο οι άλλες που σου ανέφερα πριν (π.χ. Αγιος Ρωμανός που είναι ΣΧΕΤΙΚΑ κοντά).
Απο ότι κατάλαβα όμως καμία παραλία δεν είναι σούπερ ουαου

dimitris sil

Member
Επειδή και εγώ είμαι ανάμεσα σε Σύρο και Τήνο να ρωτήσω. 1) ΣΥΡΟΣ. Αν στην Σύρο δεν πάω με αυτοκίνητο δεδομένου ότι ίσως βρω ξενοδοχείο στον Γαλησσά τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από ότι είδα Ερμούπολη - Γαλησσά σταματάνε περίπου 18:30 το απόγευμα υπάρχει άλλο μεταφορικό μέσο (ιδιωτικό ταξί) τις βραδυνές και μεταμεσονύχτιες ώρες στην Ερμούπολη για να πάει κάποιος στον Γαλησσά;;; Σίγουρα θα είναι πολύ ωραία η Ερμούπολη την νύχτα κρίμα να μην κάτσεις για ένα ποτό....
2) Και για ΣΥΡΟ και για ΤΗΝΟ με πόσα περίπου ευρώ ανα ημέρα ενοικιάζεις αυτοκίνητο;;;;

Basonikol

Member
Επειδή και εγώ είμαι ανάμεσα σε Σύρο και Τήνο να ρωτήσω. 1) ΣΥΡΟΣ. Αν στην Σύρο δεν πάω με αυτοκίνητο δεδομένου ότι ίσως βρω ξενοδοχείο στον Γαλησσά τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από ότι είδα Ερμούπολη - Γαλησσά σταματάνε περίπου 18:30 το απόγευμα υπάρχει άλλο μεταφορικό μέσο (ιδιωτικό ταξί) τις βραδυνές και μεταμεσονύχτιες ώρες στην Ερμούπολη για να πάει κάποιος στον Γαλησσά;;; Σίγουρα θα είναι πολύ ωραία η Ερμούπολη την νύχτα κρίμα να μην κάτσεις για ένα ποτό....
2) Και για ΣΥΡΟ και για ΤΗΝΟ με πόσα περίπου ευρώ ανα ημέρα ενοικιάζεις αυτοκίνητο;;;;
Άκουσα γύρω στα σαράντα ευρώ τη ημέρα

marga

Member
καλημέρα!!

Στην Τήνο θα πάτε, στο νησι μου, δ εθα βαρεθείτε καθόλου.
Έχει ένα κάρο χωρία να δείτε με ταβερνακια, brunchαδικα φουλ, clubbing, ωραίες επ[ιλογές για ποτό και παραλίες

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
1. Ωραιότατο δίκτυο ταξί έχει η Σύρος και αρκετά οικονομικό σε σχέση με άλλα νησιά. Μια χαρά βρίσκεις ανά πάσα στιγμή με ένα τηλέφωνο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει και εφαρμογή στο κινητό. Από το μακρινό 2003 είχε θυμάμαι τηλεφωνική υπηρεσία ταξί το νησί και ένα βράδυ θυμάμαι γυρίσαμε μετά τα μεσάνυχτα από Γαλησσά προς Ερμούπολη. Για να μη μιλήσω για πιο πρόσφατα ταξίδια μου στο νησί που πραγματικά ήταν το πλέον εύκολο. Για το Γαλησσά το κόστος κάπου στα 12 ευρώ είναι. Επίσης να πω ότι και ο Γαλησσάς έχει -πέρα από ταβερνάκια- και 1-2 μπαράκια για βράδυ
2. Δεν έχω νοικιάσει προσωπικά, αλλά φίλοι στη Σύρο είχαν βρει πρόπερσι opel corsa Αύγουστο μήνα με 40 ευρώ την ημέρα περίπου. Κάπου αντίστοιχα (ίσως κατά τι μεγαλύτερα) είναι και τα κόστη στην Τήνο.
Extra tip: Εχω την αίσθηση πως από αρχές Ιουλίου θα υπάρχουν και πιο αργά ΚΤΕΛ από Ερμούπολη προς χωριά και αντίστροφα. Όσες φορές και αν πήγα δεν θυμάμαι να σταματούσαν τόσο νωρίς. Τσέκαρέ το

8anstavrop

Member
Γεια σας που λέτε είναι πιο ωραία για διακοπές κορίτσοπαρεα; Θα πάω με τις φίλες μου και είμαστε ανάμεσα σε Τήνο η Σύρο..ποια έχει πιο πολύ νυχτερινή ζωή; Αλλά και πράγματα να δούμε για να μη βαρεθουμε ..από παραλίες ποια έχει τις πιο καλές
Κοριτσοπαρέα με τίποτα και στα δυο αλλά αν διάλεγα από τα δυο μόνο Σύρο....

tatooine

Member
Απο ότι κατάλαβα όμως καμία παραλία δεν είναι σούπερ ουαου
Πάτε δίπλα βρε, (κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά) που έχει και παραλίες σουπερ ουάου (όνομα και πράμα), να περάσετε καταπληκτικά, και αν αισθανθείτε ότι αμαρτήσετε, περαστέ από Τήνο με το καράβι (δεν θα κατεβείτε).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.804
Νεότερο μέλος
timo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom