Τηνος η Σύρος για διακοπές κορίτσοπαρεα;

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ρωτηστε απο τωρα για τιμες σε ταξι και αυτοκινητο γιατι αυτα αλλαζουν χρονια με τη χρονια. Ακομα ηθελα να σας πω την εμπειρια μου, αν και πεσαμε στην περιπτωση μαλλον , οτι επελεξα διαμονη στο Γαλλησα αλλα πεσαμε και τις 5 μερες σε ανεμο, και ειχε αμμοβολη. Ολη η αμμος να σου μπαινει στα ματια και φυγαμε σε λιγα λεπτα για Βαρη που δεν ειχε αερα. Στην περιπτωση σας, αν δεν εχετε αυτοκινητο θα επελεγα μονο Χωρα. Εμας οι διακοπες ηταν απολυτα σκεδιασμενες για καταλυμα στην παραλια μεσα και ανατραπηκαν τα σχεδια μας...

Evi_Stav

Member
Κοριτσοπαρέα με τίποτα και στα δυο αλλά αν διάλεγα από τα δυο μόνο Σύρο....
Γιατί καλέ;;;;

Τήνο είναι φοβερά για κοριτσοπαρέα! Και ωραίες παραλίες και ωραία μπαράκια και ωραίο φαγητό και όλα!

8anstavrop

Member
Γιατί καλέ;;;;

Τήνο είναι φοβερά για κοριτσοπαρέα! Και ωραίες παραλίες και ωραία μπαράκια και ωραίο φαγητό και όλα!
Ούτε παραλίες έχει ούτε οργανωμένες ούτε νέο κόσμο. Για μπαρ ούτε λόγος. Έχω γυρίσει όλες τις Κυκλάδες η Τήνος είναι για οικογένειες. Έχω πάει τρεις φορές και θεωρω ότι το μόνο μέρος που αξίζει είναι ο Άγιος Ιωάννης και για διαμονή και για παραλία.

Evi_Stav

Member
Ούτε παραλίες έχει ούτε οργανωμένες ούτε νέο κόσμο. Για μπαρ ούτε λόγος. Έχω γυρίσει όλες τις Κυκλάδες η Τήνος είναι για οικογένειες. Έχω πάει τρεις φορές και θεωρω ότι το μόνο μέρος που αξίζει είναι ο Άγιος Ιωάννης και για διαμονή και για παραλία.
Πότε πήγες;

Γιατί από το 2012 μέχρι το 2022 που πήγαινα κάθε χρόνο, έχει τουλάχιστον 10 μπαράκια, τουλάχιστον άλλες 15 οργανωμένες παραλίες και πανηγύρια που βουλιάζουν από νέο κόσμο :lol:

8anstavrop

Member
Πότε πήγες;

Γιατί από το 2012 μέχρι το 2022 που πήγαινα κάθε χρόνο, έχει τουλάχιστον 10 μπαράκια, τουλάχιστον άλλες 15 οργανωμένες παραλίες και πανηγύρια που βουλιάζουν από νέο κόσμο :lol:
Μια χαρά να ξαναπατε

marga

Member
Μάλλον έχεις ΠΟΛΛΑ χρόνια να επισκεφθείς το νησί.....

Τα "σπάει" το νησί...

και για αντροπαρέες και για κοριτσοπαρέες και για φαγητό και για χωριά και για όλα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.804
Νεότερο μέλος
timo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom