Της τελευταιας στιγμης.....

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Μονη ενσταση η διαμονη στο Μ. Παπιγκο. Πολυ ομορφο και το μεγαλυτερο ισως χωριο αλλα αν θες να γυρισεις ολα τα ζαγοροχωρια δεν βολευει ως ορμητηριο, πολυ στροφη και διαδρομη!!! Καλυτερα να μεινεις σε καποιο απο τα κεντρικα χωρια, να φτανεις ευκολα και Γιαννενα και τα υπολοιπα Ζαγοροχωρια. Δεν σου προτεινω αυτο που ειχα μεινει εγω, Ελαφοτοπος με 30 ευρω αλλα λιγες παροχες αλλα καταπληκτικες πιτες, υπαρχουν παρα πολλες επιλογες. Ξερω απο φιλους οτι και οι Ασπραγγελοι στην αρχη των Ζαγοχωριων εχουν καταπληκτικους ξενωνας, ο ενας με 50 ευρω την βραδια και καταπληκτικη εξυπηρετηση αλλα δεν ξερω αν βολευει με τις αποστασεις.
4 μερες ειναι καλα, ετοιμασου για χιλιομετρα!!! Ο Βικος καταπληκτικος, περπατα διπλα στο ποταμι οπωσδηποτε!!! Οι καλυτερες φωτο που εχω βγαλει ΜΑΚΡΑΝ!!!
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
Η συντομότερη διαδρομή είναι μέσω Ρίου όπου μετα το Μεσολόγγι έχουν δώσει ένα κομμάτι της ιονίας οδού, που παρακάμπτει το Αγρίνιο, μέχρι πρίν την Αμφιλοχία. Έτσι γλυτώνεις αρκετά χλμ. αλλά και κούραση.
Επίσης υπάρχει παράκαμψη και στην Άρτα που τερματίζει στην Φιλιππιάδα.
Πριν μπεις στα Γιάννενα, υπάρχει ο κόμβος της εγνατίας και μπαίνεις για Μέτσοβο.
 

flandra

Member
Μηνύματα
36
Likes
1
Δεν τα καταφεραμε τοτε, πρωτα ο Θεος φευγουμε τη Δευτερα με επιστροφη Κυριακη ή Δευτερα. Εχω καταμπερδευτει σχετικα με το που να μεινουμε στα Ζαγορια. Υπολογιζα στο Μεγαλο Παπιγκο αλλα εχει δικιο η Ιωαννα με τις στροφες οπως ειδα στο χαρτη. Οσοι εχετε μεινει εκει βολευει για εξερευνησουμε ολη την περιοχη? Εχω ερωτευτει αυτον τον ξενωνα Ξενοδοχείο Παπαευαγγέλου Εχει μεινει κανενας? Το σκεφτομαι τωρα μηπως δεν βολευει για ορμητηριο, αλλα αυτη η θεα..............και μολις ειδα και αυτο στην Αριστη http://gamila-rocks.gr/index.html
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν εχω μεινει στο ξενωνα Παπαευαγγελου, αλλα εχω πιει καφε εκει και οντως ειναι ερωτευσιμος.
Μερικες πληροφοριες τελευταιας στιγμης:
Ακυρο εκεινο που εγραφα να αφησεις νωριτερα την Εγνατια ακολουθωντας την εξοδο προς Ζαγοροχωρια. Ο γυρος ειναι τεραστιος και ανευ λογου.
Καλυτερα να φθασετε στις παρυφες της πολεως των Ιωαννινων, να παρετε τον περιφερειακο και να βγειτε περιπου στο αεροδρομιο. Πολυ πιο γρηγορος και συντομος δρομος.
Την τελευταια φορα που πηγα στα Ζαγοροχωρια πριν τρεις εβδομαδες εμεινα στο Μονοδενδρι το οποιο ειναι περιπου τρια τεταρτα απο τα Γιαννενα και σε στρατηγικο σημειο τοποθετημενο (καθοτι Κεντρικο Ζαγορι) ωστε να κανεις βολτα παντου. Σε καθε περιπτωση αξιζει να κανεις βολτα προς τα εκει, και να δεις τη Μονη της Αγιας Παρασκευης οπως λεει και η Vario. Αξιζει και μια επισκεψη και ο Ελαφοτοπος και τα Ανω Πεδινα. Και προς τα ανατολικα ομορφο ειναι το Τσεπελοβο. Τελος παντων οπου και να παει κανεις ο τοπος ειναι παραμυθενιος.
 

flandra

Member
Μηνύματα
36
Likes
1
[Ερση ευχαριστω για την απαντηση. Ακομα το ψαχνω ποιο δρομο να διαλεξουμε. Θα φυγουμε απο Αθηνα. Σε ποιο ξενωνα εμεινες?
 

sklimaios

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπέρα σας! η εκδρομη που διαλεξατε ειναι απλά καταπληκτική!! ειχα παει ανοιξη εκει και τα μερη που βλεπεις πανεμορφα! εμεις πηγαμε απο ριο. περαν της γνωστης Κορινθου-Πατρων δεν θα εχετε ιδιαιτερο προβλημα. λιγο εκει στην Αμφιλοχια θελει προσοχη και κατα τα αλλα για τα δεδομενα του δρομου ειναι βατά τα πραγματα. ή αλλη επιλογη μου φαίνεται τερααααστιος κυκλος! εμεις ειχαμε μεινει στο Διας στο μικρό Παπιγκο Ξενώνας ΔΙΑΣ - Μικρό Πάπιγκο . Ησυχο χωριο ενω μολις πέσει η νύχτα λιγο απόκοσμο! Αν πάτε εκει να πάρετε οπωσδηποτε πιτες απο το εστιατοριο του ξενώνα και να τις βάλετε στο τζακι ή στο καλοριφερ το βράδυ για να εχετε ζεστο και νοστιμο ξύπνημα!!!! Μένοντας Πάπιγκο δεν αντιμετωπίσαμε προβλημα να δουμε κ τα υπόλοιπα. Μονοδενδρι, Αριστη, Οξυά(απιστευτη θεση!) Κήποι κτλ. Δικό μας λαθος? Πηγαμε παρασκ-κυριακή. μόνο.... θα ξαναπαμε όμως σίγουρα!
Να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.267
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom