Τι έκπληξη!Θέμα-αναζήτησης προορισμού εξωτερικό

babaduma

Member
Μηνύματα
5.055
Likes
7.813
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Να ευχαριστήσω δημοσίως τον Yorgos για τις πληροφορίες που μας έδωσε για το Σαντιάγο και τη βοήθεια που μας προσέφερε (έμμεσα). Μείναμε στο Hostal Suso που μας πρότεινε, πρώτη βδομάδα του Αυγούστου, ναι στα 45 Ευρώ, ναι σε δίκλινο πεντακάθαρο δωμάτιο με μπάνιο (χωρίς πρωινό, αλλά τι σημασία είχε? το ίδιο το ξενοδοχείο είχε και ταπαρία κι έτρωγες φουλ μπρέκφαστ με λιγότερα από 10 ευρώ - το ζευγάρι). Προσθέστε και τα δικά μου θετικά σχόλια για το μέρος (αν δεν σας φτάνουν τα υπόλοιπα).

Για το φαγητό: Πάλι, όπως τα λέει ο Γιώργος είναι. Υπάρχουν και μενού με 9,50 ευρώ, υπάρχουν και με λίγα παραπάνω (μέχρι 12 ευρώ), δεν τα δοκιμάσαμε γιατί είμαστε γκουρμέ τύποι (έτσι δεν είναι Νικόλα? ), δοκιμάσαμε σε 2-3 μέρη εκτός Rua Franco, καλό το φαγητό (όχι όμως σαν της Πορτογαλίας), καλούτσικα και τα κρασιά (με τίποτα όμως σαν της Πορτογαλίας), καταλήξαμε όμως στο must μέρος (για εμάς, που το τιμήσαμε 4 φορές) της Maria Castana

Restaurante Maria Castana Reviews, Santiago de Compostela, Spain - TripAdvisor

Maria Castana

που το τιμούν περισσότερο και οι ντόπιοι, με απίθανες σπεσιαλιτέ, τις μεγαλύτερες μερίδες στο Σαντιάγο και πολύ καλό σέρβις. Τις περισσότερες φορές περιμέναμε ουρά (Ισπανών) για να μπούμε - αν αυτό λέει κάτι. Πάντα μας έλεγαν: "Όχι άλλο, φτάνουν αυτά που παραγγείλατε". Δύο άτομα, τέσσερα κυρίως πιάτα και μπουκάλι κρασί στα 50, άντε 60 ευρώ με το φιλοδώρημα, ε, δε νομίζω ότι είναι ακριβά.

Ωστόσο, σ' αυτό που θα διαφωνήσω (γούστα είναι αυτά και - ειδικά - αν είναι επηρεασμένα απ' την Πορτογαλία) με τον Γιώργο είναι ότι το Σαντιάγο είναι η ωραιότερη πόλη του κόσμου. Ωραία είναι, μου άρεσε κι ας είχε πολλούς τουρίστες (στους κεντρικούς δρόμους), κι ας μην έβρεχε (το βραδάκι με το ψιλόβροχο και την ησυχία ήταν όντως καλύτερη), είχε το μεσαιωνικό της χρώμα και την ατμόσφαιρα αλλά Πορτογαλία δεν ήταν. 3 μερούλες στην πόλη αυτή καθαυτή, πάντως, ένας επισκέπτης μπορεί ν' αφιερώσει άνετα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.284
Μηνύματα
886.621
Μέλη
38.954
Νεότερο μέλος
panatsitsi123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom