Τι γίνεται με το κάπνισμα, στο εξωτερικό...

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Γενικά είναι αυστηροί σε ότι αφορά το κάπνισμα... αλλά μην σκας θα βρει τη λύση!! Εμείς 2 βδομάδες Αμερική οι δυο από τους τρεις καπνιστές βολευτήκαμε !!!
 
Last edited by a moderator:

arabickostas

Member
Μηνύματα
469
Likes
1.537
Είτε το λες καπνιστικη είτε αντί καπνιστικη υστερία, το σίγουρο ειναι ότι είναι αυστηροτατοι στο συγκεκριμένο νόμο, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγει οποιουδήποτε τύπου κουτοπονηριά ο φίλος σας και να προσαρμοστεί στα δεδομένα αναζητώντας τους προβλεπόμενους χώρους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Ζώντας 3 χρόνια στις ΗΠΑ δεν έχω συναντήσει ούτε ένα μέρος, πλην ενός ελληνικού μια δύο φορές βραδυ, που να καπνίζουν εντός. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν υποχρεώνονται να βγουν απλά έξω, αλλά περπατούν και μερικά μέτρα ώστε να βρίσκονται εκτός ιδιοκτησίας της εκάστοτε επιχείρησης/εταιριας.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.027
Likes
12.131
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γενικα το μονο σιγουρο μερος που μπορει να καπνιζει ειναι τα cigar bars. Απο κει και περα αν νοικιασετε διαμερισμα φροντιστε να ειστε σιγουροι πως οι κανονισμοι του σπιτιου και του κτιριου επιτρεπουν το καπνισμα (εαν θελετε οι υπολοιποι να υποστειτε τις συνεπειες του να κοιμαστε με τη μποχα του τσιγαρου). Επισης στα πεζοδρομια που βρισκονται μακρυα απο σχολεια και μοναδες υγειας. Αν και το τελευταιο δεν ξερω αμα θα ισχυει οταν θα πατε γιατι ηδη υπαρχει προταση στο δημοτικο συμβουλιο να απαγορευθει το καπνισμα οταν καποιος περπαταει (αν στεκεται σε ενα σημειο δεν υπαρχει θεμα).
 

eleni.v

Member
Μηνύματα
53
Likes
41
Βρήκα σε άλλο τοπικ αυτό https://www.nycgovparks.org/facility/rules/smoke-free μπορώ να πω ότι μας βοηθησε.
Το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους δεν το συνηθιζουμε ούτε στην Ελλάδα. Δεν καπνιζουμε ποτέ μέσα σε ταβερνες εστιατορια κτλ. Στο σπίτι μας καπνιζει κάνεις μόνο στο μπαλκόνι. Τα μπαρ καπνιστων δεν θα τα επισκεφτουμε μιας και θα ειμαστε ταξίδι και με το παιδί μας. Οπότε η μόνη λυση είναι τα πεζοδρομια. Ευχαριστώ
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ειμαι καπνιστρια (Heavy που λένε στο Αμέρικα ) . Με 4 φορες Νεα Υορκη και 2 εβδομαδες στα Δυτικά , εβρισκα τροπους να καπνισω χωρις να ενοχλησω κάποιον . Καποιες φορες ηταν άβολα οπως στο ξενοδοχειο στο Σαν Φρανσισκο αλλά πηγαινα στο πεζοδρομιο και καπνιζα . Εξαρταται την πολιτικη του καταλύματος πχ στο Λος Αντζελες εξω απο τη ρεσεψιον ειχε παγκακι να καθισεις και τασακια . Στα μοτελ στην επαρχια εβγαινα στο μπακλόνι ή εξω αν ηταν ισόγειο.Ετσι και αλλοιως ουτε στο σπίτι μου καπνίζω εκει που κοιμάμαι , οπως αναφερεις και εσυ οτι κάνετε .
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
H καπνιστική υστερία δεν αναφερόταν στις πόλεις, αναφερόταν στους Έλληνες που επισκέπτονται μια πολιτισμένη χώρα με σωστούς αντικαπνιστικούς νόμους και ψάχνουν τρόπους να ικανοποιήσουν την καπνιστική τους υστερία.
Αν θέλουν να καπνίσουν να ανέβουν στις ταράτσες ή να πάνε έξω στη φύση, σιγά μην αγχωθούμε πού θα καπνίσει ο θεριακλής Έλληνας στη ΝΥ.
Χαλάρωσε , θα πάθεις κάτι και τι θα κάνουμε χωρις εσένα ; Χιουμοράκι κάνω , μην το πάρεις σοβαρά ...

Αμα μπαινεις σε ένα τοπικ , καλό θα είναι αν εχεις απάντηση να την δωσεις σε αυτόν που ζηταει τη βοηθεια μας.

Τα κηρυγματα και οι δηκτικες απαντησεις είναι παραφιλολογία .
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom