galoz
Member
Εσείς τι κάνετε για να μην βαριέστε στο αεροδρόμιο;
Απλα κλαιω!!Εγώ πηγαίνω κι εκνευρίζω τα καταστήματα που πωλούν τα προϊόντα πανάκριβα, η εκείνα που δεν αναγράφουν τις τιμές τους. Π.χ στο αεροδρόμιο της Λίμα που χρησιμοποιώ συχνά με εκνευρίζει που σχεδόν κανένα κατάστημα δεν έχει τιμές οπότε οι διάλογοι είναι ως εξής :
- Γεια σας. Θα ήθελα ένα σουβενίρ.
- βεβαίως, ποιό;
- εκείνο που κοστίζει 18.75 soles
- μα δεν έχουμε κάποιο με αυτήν την τιμή
- Ε τότε δώστε μου εκείνο που κάνει 36.85 soles
- κανένα δεν έχει τέτοια τιμή
- Ε γιατί δε βάζετε γ@@@@@νες τιμές να συνεννοούμαστε;;;
Ή:
- Γεια σας, αυτό πόσο κάνει;
- 11 soles
- κι εκείνο;
- εκείνο 28
- κι αυτό;
- αυτό 22
- Αχά κι αυτό;
- Κύριε θα με ρωτήσετε όλες τις τιμες;
- όλες. Μέχρι να τις βάλετε και να αναγράφονται καθαρά . Και πετάω σε 6 ώρες για να ξέρετε.
Έχει και μια καφετέρια πανάκριβη με σουρεαλιστικές τιμές και μάλιστα σε δολάρια.
- Γεια σας θα ήθελα τη ζεστή σοκολάτα με την ηρωίνη
- δεν έχει ηρωίνη μέσα Κύριε
- Ε τότε γιατί κοστίζει 9 δολάρια;
- κάτι άλλο θέλετε;
- πόσα καράτια είναι οι ράβδοι χρυσού που κρύβετε μέσα στην τυρόπιτα;
Η πρώην μου εκνευρίζουν πολύ όταν έκανα τέτοια καραγκιοζιλίκια και με απέφευγε μέσα στο αεροδρόμιο.
Εγώ πηγαίνω κι εκνευρίζω τα καταστήματα που πωλούν τα προϊόντα πανάκριβα, η εκείνα που δεν αναγράφουν τις τιμές τους. Π.χ στο αεροδρόμιο της Λίμα που χρησιμοποιώ συχνά με εκνευρίζει που σχεδόν κανένα κατάστημα δεν έχει τιμές οπότε οι διάλογοι είναι ως εξής :
- Γεια σας. Θα ήθελα ένα σουβενίρ.
- βεβαίως, ποιό;
- εκείνο που κοστίζει 18.75 soles
- μα δεν έχουμε κάποιο με αυτήν την τιμή
- Ε τότε δώστε μου εκείνο που κάνει 36.85 soles
- κανένα δεν έχει τέτοια τιμή
- Ε γιατί δε βάζετε γ@@@@@νες τιμές να συνεννοούμαστε;;;
Ή:
- Γεια σας, αυτό πόσο κάνει;
- 11 soles
- κι εκείνο;
- εκείνο 28
- κι αυτό;
- αυτό 22
- Αχά κι αυτό;
- Κύριε θα με ρωτήσετε όλες τις τιμες;
- όλες. Μέχρι να τις βάλετε και να αναγράφονται καθαρά . Και πετάω σε 6 ώρες για να ξέρετε.
Έχει και μια καφετέρια πανάκριβη με σουρεαλιστικές τιμές και μάλιστα σε δολάρια.
- Γεια σας θα ήθελα τη ζεστή σοκολάτα με την ηρωίνη
- δεν έχει ηρωίνη μέσα Κύριε
- Ε τότε γιατί κοστίζει 9 δολάρια;
- κάτι άλλο θέλετε;
- πόσα καράτια είναι οι ράβδοι χρυσού που κρύβετε μέσα στην τυρόπιτα;
Η πρώην μου εκνευρίζουν πολύ όταν έκανα τέτοια καραγκιοζιλίκια και με απέφευγε μέσα στο αεροδρόμιο.
Κι εγώΑπλα κλαιω!!![]()
+1 απο μενα..ειδικα στη πτηση για ηρακλειο τελευταια μπηκαΔεν προλαβαίνω να βαρεθώ γιατί κατα κάποιο μαγικό τρόπο φτάνω πάντα στην πυλη λίγο πριν ή μόλις ανοίγει![]()
Ρε γαμωτο είναι πανάκριβα και άθλια συνήθως! Αλλά ναι, σε κάποια αεροδρόμια που έχουν ιδιαίτερα πράγματα κι εγώ όλο και κάτι θα σαβουριασω. Παλιά που έτρωγα κρέας η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να αντισταθώ στη τζανκιά των Burger King!Δηλαδή μόνο εγώ τρώω;