Τι φωτογραφίζετε στα ταξίδια σας;

underwater

Member
Μηνύματα
2.732
Likes
11.747
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Και εμένα μου αρέσει πολύ να φωτογραφίζω αστικά τοπία, αλλά και ανυποψίαστους ανθρώπους! Από εκεί και πέρα, ως φυσιολάτρης που είμαι, αν βρεθώ σε κάποιο ωραίο τοπίο θα προσπαθήσω επίσης να το αποθανατίσω. Άλλο must είναι και οι φωτός των τοπικών σπεσιαλιτέ, όπως και η αφεντιά μου αλλά και η παρέα μου σε διάφορες πόζες! Εν γένει θεωρώ την φωτογράφιση από τα πιο σημαντικά κομμάτια του κάθε ταξιδιού μου.
 

nina_1990

Member
Μηνύματα
7
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Θα ηθελα Ουζμπεκισταν
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Εμενα μου αρεσει οσο τιποτα αλλο να φωτογραφιζω το αστικο τοπιο. Αμα δω ενα κτιριο που μου κανει εντυπωση το τραβαω απο ολες τις γωνιες....Και ανθρωπους στην καθημερινοτητα τους μου αρεσει να φωτογραφιζω καθε φορα που ειμαι στο εξωτερικο αλλα δισταζω λιγακι να τους το ζητησω να ποζαρουν για μενα... Φωτογραφιες με εμενα μεσα εχω αρκετα λιγοτερες γιατι αυτος που κραταει την καμερα δεν φωτογραφιζεται!!!
 

pvldanna

New Member
Μηνύματα
0
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
λίμνη Κόμο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια πετρουπολη
Επειδή πάντα έκανα χρέη φωτογράφου, τώρα πιά αρέσκομαι στο να με φωτογραφίζουν άλλοι...τουλάχιστον να τις βλέπω να αναπολώ και να ονειρεύομαι...
;)
 

kon_gav

Member
Μηνύματα
450
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Εμένα μου αρέσει να φωτογραφίζω ότι μου κάνει εντύπωση. Μπορεί να είναι ένα τοπίο ή μια ξεχασμένη αστική γωνιά μέχρι ένα απλό λουλούδι μέσα σε μια γλάστρα.
 
Last edited by a moderator:

underwater

Member
Μηνύματα
2.732
Likes
11.747
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Και ανθρωπους στην καθημερινοτητα τους μου αρεσει να φωτογραφιζω καθε φορα που ειμαι στο εξωτερικο αλλα δισταζω λιγακι να τους το ζητησω να ποζαρουν για μενα...
Εγώ να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν ζητώ από κανένα να ποζάρει. Παίρνω την πρωτοβουλία να τους φωτογραφίσω και αν το καταλάβουν το κατάλαβαν! Δεν μου έχει τύχει να αντιδράσει κάποιος.
 

taxidaki

Member
Μηνύματα
68
Likes
78
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Μέχρι πριν ένα χρόνο που ασχολήθηκα ενεργά με τη φωτογραφία, φωτογράφιζα κυρίως τοπία, είτε φυσικά, είτε αστικά. Τώρα ψάχνω την κίνηση, τους ανυποψίαστους πρωταγωνιστές, τις ιδιαίτερες λήψεις.
 

the Lycan

Member
Μηνύματα
215
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
αρχικά κι εγώ το δωμάτιο και μετά κυρίως τοπία, ο,τιδήποτε σε βουνό , κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική (λατρεύω τα γοτθικά) , εκκλησίες και εκθέματα μουσείων και τον ουρανό..... δεν χορταίνω να φωτογραφίζω τον ουρανό και τα σύννεφα.... θα μου άρεσε πολύ να τραβάω και τα πρόσωπα ανυποψίαστων περαστικών που για κάποιο λόγο μου έκαναν εντύπωση αλλά φοβάμαι μήπως παρεξηγηθεί κανείς .... και επειδή δεν μου αρέσει καθόλου να με τραβάνε φωτογραφία , δεν θα ήθελα να κάνω σε κάποιον άλλο κάτι που δεν μου αρέσει να κάνουν σε μένα!!!!
 

MiMundo

Member
Μηνύματα
14
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία classics
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
τι ωραίο θέμαα!!
Με πρόλαβαν φυσικά οι προλαλήσαντες,μα εμένα με συναρπάζει να βγάζω πράγματα και σκηνές καθημερινής ζωής.Πολλές φορές χρώματα,φωνές και κίνηση χαράσσονται αυτόματα στη μνήμη μου ταυτόχρονα,όταν βγάζω μια φωτογραφία.περίεργο,έτσι; :) μου έχει τύχει να θυμάμαι φωνές και διαλόγους περαστικών κατά τη φωτογράφιση.
οι τοπικές σπεσιαλιτέ,είναι επίσης μεγάλο μαστ,μιας και τελευταία,με τόσες επισκέψεις στην γείτονο Ιταλία,μάλλον γαστρονομικό τουρισμό θα έλεγα ότι κάνω ;)
Σίγουρα η φωτογράφιση είναι αλληλένδετη με τα ταξίδια.Στη λίστα μας ποτέ δεν λείπει η μηχανή,ακόμη και μια απλή,μιας χρήσης.Σαν προέκταση του διαβατηρίου,ένα πράγμα ;)
 

mel

Member
Μηνύματα
359
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γενικά βγάζω τοπία αλλά μ'αρέσει να κλέβω και στιγμές ανθρώπων. Ας πούμε στη συνημμένη η κατήφεια του άνδρα στο πρώτο πλάνο, σε συνδυασμό με τη βροχή, θεωρώ ότι μεταφέρει το βροχερό και κατά πολλούς καταθλιπτικό κλίμα της βροχής (που προσωπικά λατρεύω και με ηρεμεί). Τη φωτογραφία τη θεωρώ ενδεικτική του Λονδίνου (έλεος με τον Μπιγκ Μπεν) Και λατρεύω που ο άνδρας είναι τσαλακωμένος (μη το αναλύσω άλλο...)
 

Attachments

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.261
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αρχικα φωτογραφιζω τα αεροπλανα στο αεροδρομιο...οταν φτασω σε αεροδρομιο που δεν εχω ξαναπαει..παντα τραβω σκηνες και απο κει μεσα.
Μου αρεσει πολυ να φωτογραφιζω τοπια και κτηρια...οχι τοσο ανθρωπους ,εκτος αν προκειται για ιδιαιτερους τυπους ή για κατι που θα μου τραβηξει την προσοχη.
 

Julia21r

Member
Μηνύματα
29
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Nuremberger
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Πολύ ωραίο θέμα πιστεύω !!!
Προτιμώ να φωτογραφίζω περίεργα κτίρια,ιδιαίτερα κτίρια...μνημεία και αξιοθέτα !!! Αλλά για να μην πω ψέμματα και μία παραπάνω με εμένα κ την παρέα μου στο καθένα απ τα παραπάνω!!!και αν δεν μ αρέσει...πάμε κ άλλη μία !! χαχαχα..
Γενικά πάντως είμαι λάτρης της καλής φωτογραφίας κ οσοι είναι μαζί μου στο ταξίδι το καταλαβένουν ... για τα καλά :)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.281
Μηνύματα
886.500
Μέλη
38.951
Νεότερο μέλος
Theodwraka

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom