Τουρισμός στη Λάρισα

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Καλημέρα σας. Αφού δηλώσω εξαρχής ότι απαξιώ να ασχοληθώ με πικρόχολα σχόλια για τον τουρισμό στη Λάρισα (σε άλλο τόπικ), θα γράψω πως είδα την πόλη μέσα από τα δικά μου πρασινομπιρμπιλοτά μου μάτια:Η Λάρισα είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη (μεγαλύτερη από όσο περίμενα), με πολύ πράσινο (για ελληνική πόλη εννοείτε), με πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους ( ναι, δε σας δουλεύω) αλλά και πολύ κίνηση (τράφικ), άχαρες πολυκατοικίες και αμέτρητα καφέ...οι μισοί νέοι πρέπει να δουλεύουν σ' αυτά και οι άλλοι μισοί είναι πελάτες...άλλες δουλειές δε νομίζω να ανθούν.
Από φαγητό μπορεί να μην έχουν την παέγια και τα πατέ που μας μεγάλωσαν (!!!) αλλά σουβλάκια, κεμπάπ και μπιφτέκια είναι εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Στην αναζήτησή μου για ταβέρνα, που μου πρότεινε το μέλος villi είχα με ντόπιο μεγάλης ηλικίας τον παρακάτω διάλογο:
--Γεια σας, μήπως ξέρετε την ταβέρνα τα μπακαλιαράκια?
--Καλώς το πδί, αυτή η ταβέρνα δεν υπάρχ.
--Είναι τόσο καλή που δεν υπάρχει? που είναι?
--Δν μι κατάλαβς, δν υπάρχ καθόλ. Μήπους τη λεν τα καλαμαράκια?
Συμβουλεύομαι τις σημειώσεις μου και δαγκώνομαι...ναι τη λένε τα καλαμαράκια!
και για να του γίνω αρεστός του μιλάω στη γλώσσα του:
--Ναι, εχς δίκιο, που ειν?
--Θα πας διξιά..κι μετά...
μην τα πολυλογώ τη βρήκα, πολύ ωραίο φαγητό, ευχαριστώ villi.
Παραλιακά πήγα δυο φορές, την πρώτη είχα τη φοβερή εμπειρία να έχω μια παραλία σχεδόν μόνος, τη δεύτερη ήμασταν επτά-οκτώ...ωραία θάλασσα, καθαρή, όμορφα μέρη (βουνό και θάλασσα) ναι θα πάω Αύγουστο για διακοπές...δε θέλω ου!
Ελπίζω να βοήθησα λίγο τυχόν μελλοντικούς επισκέπτες για έναν πράγματι δύσκολο προορισμό, ότι άλλο θέλετε ρωτήστε, ώρες γραφείου φυσικά.
Για τν ώρα, σας φλώ στα μούτρα!
MIA ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ 119 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Λάρισα… η πόλη με τις 1.674 καφετέριες!

http://www.larissanet.gr/2014/08/03/larisa-i-poli-me-tis-1674-kafeteries-2/
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
...και αμέτρητα καφέ...οι μισοί νέοι πρέπει να δουλεύουν σ' αυτά και οι άλλοι μισοί είναι πελάτες...άλλες δουλειές δε νομίζω να ανθούν.

Παραλιακά πήγα δυο φορές, την πρώτη είχα τη φοβερή εμπειρία να έχω μια παραλία σχεδόν μόνος, τη δεύτερη ήμασταν επτά-οκτώ...ωραία θάλασσα, καθαρή, όμορφα μέρη (βουνό και θάλασσα) ναι θα πάω Αύγουστο για διακοπές...δε θέλω ου!
Ανθεί η αγροτιά!!!Κτηματάρες στο θεσσαλικό κάμπο κι επιδοτήσεις κάργα που λεν κι οι θειοι μου!Φουλ οι καφετέριες αφου στα χωράφια ειναι οι εργάτες κυρίως αλλοδαποί!

Να πας αρχές Αυγούστου και θα με θυμηθείς!Κόσμος τόσος όσος...πεντακάθαρες παραλίες,τις ειδες και νοστιμότατα ψαρικά και όλα φρέσκα!Οι καλύτερες διακοπές κι ας τους όλους να λένε ;)
 

Panos_65

Member
Μηνύματα
506
Likes
1.170
Μετά από αυτό το τόπικ, δε μένει παρά να γραφτεί και ταξιδιωτική ιστορία για τη Λάρισα...;)
 

Ariadne

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Παντος εγω ψηφιζω Ρακοποταμο!!(οτι πρεπει για ελευθερο καμπινγκ εαν κανουν ακομα γιατι εχω χρονια να παω) οι καλυτερες αναμνησεις!!
 

xtolis1

Member
Μηνύματα
10
Likes
5
Ναι κάνουν ακόμα Αριάδνη και στην κυρίως παραλία και στις διπλανές που είναι μικρότερες
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.255
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom