Προσβασιμότητα Το άλλο με την προσβασιμότητα της Ακρόπολης, το ξέρεις;

ioulios29

Member
Συγγραφέας
Ακριβώς αυτό είναι.Εμφανίζεται σε δύο κατηγορίες.Στις τελειωμένες και στις σε εξέλιξη.' Ισως μια λύση θα ήταν η προσβασιμότητα να εμφανίζεται και στην κατηγορία αναζήτηση πληροφοριών για προορισμούς.
Πράγματι αυτό θα ήταν πολύ βοηθητικό για όλους όσοι ψάχνουμε από αυτή τη σκοπιά. Δεν ξέρω τεχνικά βέβαια τί σημαίνει αυτό.

Πφφ πραγματική περιπέτεια, που την έζησα και γω το καλοκαίρι, με τη διαφορά ότι τελικά δεν έφτασα ως το ασανσέρ και έφυγα... Ήμασταν δύο χρήστες αμαξιδίου, εγώ και μια φίλη από το εξωτερικό. Εγώ ίσως και να την πάλευα (αν και το πλακόστρωτο είναι σκότωμα), αλλά η φίλη όχι, με 40 βαθμούς εκείνη τη μέρα. Πολύ λυπήθηκα και ντράπηκα γιατί πραγματικά ήθελε να δει την Ακρόπολη. Αντ'αυτού είδε τα χάλια μας.

Θα συμφωνήσω πάντως ότι είναι εξαιρετικός ο τρόπος της αφήγησής σας! Α και καλή χρονιά εννοείται!

YiannisTS

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Περιέγραψες με τον πιο γλαφυρό τρόπο τα αποτελέσματα των πολιτικάντηδων του ενός λεπτού στησίματος για φωτογράφηση και μικρόφωνο για να μας πούμε τις γνωστές παπάντζες τους. Η απλήρωτη υπάλληλος αποκρυπτογράφησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανευθυνότητα του κρατικού μηχανισμού και την «βιτρινοποίηση» της καθημερινότητας μας. Μακάρι να δυναμώσουν οι φωνές καταγγελίας και να μη τα σπρώχνουμε κάτω από το χαλί. Από εμένα έχεις μια ψήφο.

Giannis_K

Member
Θα πρότεινα να κάνετε αναφορά στο αρμόδιο υπουργείο και να ζητήσετε αριθμο πρωτοκόλλου.

Εάν δεν σας απαντήσουν εντός 30 ημερών, στείλτε υπενθύμιση.

Εάν πάλι δεν σας απαντήσουν, επικοινωνήστε με τον "Συνήγορο του Πολίτη".
Σε αρκετές περιπτώσεις, οι παρεμβάσεις του έχουν επιφέρει λύση.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.253
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom