Το τελευταίο ταξίδι της Άννυς

depy!!!

Member
Μηνύματα
735
Likes
1.883
Επόμενο Ταξίδι
Ουζμπεκισταν
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Ούτε κι εγώ έχω λόγια να εκφράσω τη στενοχώρια μου για έναν άνθρωπο που είχα δει μόνο μία φορά, αλλά μέσα από τα γραπτά του ήταν σαν να τον ήξερα καλά.
Καλό σου ταξίδι anny, θα ζεις πάντα στη μνήμη μας και σίγουρα θα σε γνωρίσουν και θα σε αγαπήσουν μέσα από τα κείμενα σου και τα καινούργια μέλη μας.
Χρήστο κουράγιο...........
 

agalipas

Member
Μηνύματα
153
Likes
52
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ , Λίμνη Τιτικάκα
τα θερμά μου συλληπητηρια, ειναι τοσο άδικη η ζωή,
καλο ταξιδι Άννυ
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Κατι τετοιες στιγμες τα λογια ειναι φτωχα.. Η Αριανδη, η δικη μας Αnny δεν θα ειναι πια κοντα μας παρα μονο μεσα απ τα γραπτα της.. Μεγαλη θλιψη για ενα τοσο ξεχωριστο προσωπο με το οποιο αν και δεν γνωριζομασταν προσωπικα ενιωθα οτι ειχαμε αρκετα κοινα..
We will always have Lisboa Anny..
Χρηστο οπως καταλαβαινεις η Αννυ σου εχει ξεχωριστη θεση στις καρδιες ολων μας.. Κ αυτο πρεπει να σου δινει εξτρα δυναμη και κουραγιο.. Να ζησεις να τη θυμασαι με αγαπη..
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
.............................το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό μετά από το σοκ, είναι η ευγένια σου, έστω και σε γραπτό λόγο.
............καλό σου ταξίδι

συλλυπητήρια
 
Last edited:

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Τι κριμα και ποσο πολυ λυπαμαι..τι αδικια..ας ειναι καλα οπου και να βρισκεται,,σιγουρα χαραξε τις ζωες πολλων.Καλο κουραγιο και απαντοχη σ αυτους που αφηνει πισω..
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Λυπάμαι πάρα πολύ... Καλό της ταξίδι
Χρήστο, δεν ξέρω τι να σου πω, δεν υπάρχουν λέξεις. Κουράγιο...
 

Italitsa

Member
Μηνύματα
840
Likes
915
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δε μπορώ να το πιστέψω... Η anny ήταν το πρώτο μου πμ εδώ στο φόρουμ.. Ήθελα να της ζητήσω πληροφορίες γι αυτά τα τέλεια φωτοβιβλία που υπάρχουν στην υπογραφή της. Να σας πω την αλήθεια μου σκέφτηκα "Σιγά μη λάβω απάντηση" μιας και ήμουν νεούδι τότε στο φόρουμ κ δεν ήξερα.. Με εξέπληξε ευχάριστα με ένα λεπτομερέστατο κείμενο στο οποίο μου έδινε απαντήσεις ακόμα και σε πράγματα που είχα ξεχάσει να ρωτήσω!! Έκτοτε ανυπομονούσα να τη γνωρίσω από κοντά και ένιωσα μεγάλη χαρά όταν αυτό συνέβη. Μαζί της γνώρισα και τον φωτογράφο, του οποίου τις φωτογραφίες θαύμαζα τόσες φορές, εσένα Χρήστο και η εντύπωση που αποκόμισα απο την πρώτη αλλά και τις επόμενες συναντήσεις μας ήταν πόσο ταιριαστό ζευγάρι είστε!! Με την κοινή σας τρελλα για τα ταξίδια, τις σειρές...πόσο ταιριαστοί!! Δε μπορώ και δε θέλω να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πια στη ζωή... Πεποίθηση μου είναι πως πεθαίνει μόνο όποιος ξεχνιέται και είμαι σίγουρη ότι η anny δε θα ξεχαστεί από κανένα μέλος του φόρουμ πόσο μάλλον από την οικογένεια της...
Καλό ταξίδι anny!! Τώρα θα μπορείς να επισκεφθείς όλο τον κόσμο με τα δικά σου φτερά...
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.517
Likes
7.746
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...Δεν υπάρχουν λόγια..
Συλλυπητήρια, νασε καλα για να τη θυμασαι παντα....
 

Panos_65

Member
Μηνύματα
506
Likes
1.170
Δεν θυμάμαι άλλη φορά να με έχει σοκάρει όπως τώρα, ο χαμός ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζω προσωπικά. Καλό ταξίδι Anny...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.457
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom