Menia21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Το σχεδιάζω...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Photography trip
H Bachalpsee μάς περιμένει. Πρώτα θα πάμε εκεί και μετά βλέπουμε τον χρόνο που μας μένει και προχωράμε ανάλογα. Εγώ βγάζω το πρόγραμμα, εγώ αποφασίζω, δημοκρατικά πάντα. Μόλις ο άντρας μου βλέπει στην πινακίδα ότι είναι 50 λεπτά πεζοπορία αρχίζει την γκρίνια. Κι αν το παιδί κουραστεί ποιος θα το κουβαλήσει κλπ κλπ. Δεν θα κουραστεί, θα φροντίσω εγώ να τον έχω απασχολημένο, απαντώ. Τόσα παιδιά βλέπαμε στο δρόμο άλλωστε. Θα το πάμε χαλαρά, πολύ χαλαρά. Έτσι κι έγινε. Φτάσαμε στη λίμνη σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Με αρκετές στάσεις βέβαια. Το τοπίο γυμνό, ο ήλιος τραγικός. Η λίμνη όμως σε αποζημιώνει. Ζεν καταστάσεις... Κόσμος αρκετός αλλά ομοιόμορφα κατανεμημένος. Αλλωστε είχε μονοπατάκια τριγύρω για να χαθεί ο καθένας. Το φοβερό ήταν ότι υπήρχαν ΚΑΙ τουαλέτες πεντακάθαρες. Οι Ελβετοί δίνουν πολλή σημασία στην καθαριότητα και στην οικολογία (και καλά κάνουν). Οπότε τουαλέτες στην αλπική λίμνη, μην τα αμολάτε όπου κι όπου. Καμία σχέση με Ελλάδα έτσι? Απλώσαμε την πραμάτεια μας, ήτοι μπλούζα συζύγου και παιδιού σε κάτι πασάλους να στεγνώσουν από τον ιδρώτα, τόση ζέστη έκανε, και ξεκινήσαμε το πικνικ. Μετά χαλαρώσαμε, ο μικρός πέταξε πετρούλες, απλά πράματα που ομορφαίνουν τη ζωή.
Παραθέτω φωτογραφίες από τη διαδρομή, καθώς και από τη λίμνη Bachalp (Bachalpsee)...
Μαμά και γιος σε απόλυτο χαζολόγημα!
Παραθέτω φωτογραφίες από τη διαδρομή, καθώς και από τη λίμνη Bachalp (Bachalpsee)...

Μαμά και γιος σε απόλυτο χαζολόγημα!