Turkish Airlines Τurkish Airlines - ερωτήσεις, εντυπώσεις

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική (17 Μαίου 2025)
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Προς KUL είχες πάρει την πτήση που συνέχιζε για Σύδνεϊ ΤΚ174 ή τελικός προορισμός ήταν η Κουάλα;
Α, αυτό δεν το ξέρω. Μπορούσα να το δω κάπου;

tatooine

Member

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική (17 Μαίου 2025)
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Από τον αριθμό πτήσης σου. Αν ήταν η ΤΚ174 τότε συνέχιζε για Σίδνεϊ, φεύγει από Κωνσταντινούπολη στις 4 το απόγευμα περίπου. Οποιαδήποτε άλλη τερματίζει Κουάλα..
άμα τα ξέρεις από έξω ... έτσι είναι . Ακριβώς , ΤΚ174.
There has been a change in your flight TK0174 Istanbul,Istanbul (IST) 15:15 - Kuala Lumpur,Kuala Lumpur (KUL) 06:20 on March 17 ,2025 due to operational reasons.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική (17 Μαίου 2025)
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Να σας πω όμορφα μου μέλη , ψιλό έψαξα στο search αλλά δεν έβγαλα άκρη , δεν μου έβγαζε κάποια απάντηση ουσιαστική . Οπότε γιατί να μη ρωτήσω ;

Αν γίνεις πλέον GOLD Member ,στην Aegean βοηθάει καθόλου το ότι είναι Star Alliance, μήπως σου κάτσει κανένα upgrade στην Τούρκις πιο εύκολα ;
(έχω φάει 3 μεγάλα ταξίδια 11-12 ωρών στον αέρα direct και θα φάω άλλα 2 έως Αύγουστο ,αν όλα πάνε καλά ,όλα είναι με Turkish + Star Alliance (π.χ Lufthansa).
Το έχω μεγάλη απορία επειδή η business το εισητήριο μόνο του , είναι βαρύ το κόστος... βοηθάει καθόλου την κατάσταση το Gold ?
Έστω στο check-in να ζητήσεις αναβάθμιση με μικρό κόστος εξτρά κτλ ;

(Μου είχε τύχει την τελευταία φορά η έκφραση δεν θυμάμαι αν το έγραψα κάπου ξεχνάω και εύκολα, ότι ' if you were a silver / gold frequent flyer of star alliance ,yes it would be possible' ) δεν είχα γίνει ακόμα όμως...

Οπότε... για βαράτε; :) Σας ευχαριστώ!

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Να σας πω όμορφα μου μέλη , ψιλό έψαξα στο search αλλά δεν έβγαλα άκρη , δεν μου έβγαζε κάποια απάντηση ουσιαστική . Οπότε γιατί να μη ρωτήσω ;

Αν γίνεις πλέον GOLD Member ,στην Aegean βοηθάει καθόλου το ότι είναι Star Alliance, μήπως σου κάτσει κανένα upgrade στην Τούρκις πιο εύκολα ;
(έχω φάει 3 μεγάλα ταξίδια 11-12 ωρών στον αέρα direct και θα φάω άλλα 2 έως Αύγουστο ,αν όλα πάνε καλά ,όλα είναι με Turkish + Star Alliance (π.χ Lufthansa).
Το έχω μεγάλη απορία επειδή η business το εισητήριο μόνο του , είναι βαρύ το κόστος... βοηθάει καθόλου την κατάσταση το Gold ?
Έστω στο check-in να ζητήσεις αναβάθμιση με μικρό κόστος εξτρά κτλ ;

(Μου είχε τύχει την τελευταία φορά η έκφραση δεν θυμάμαι αν το έγραψα κάπου ξεχνάω και εύκολα, ότι ' if you were a silver / gold frequent flyer of star alliance ,yes it would be possible' ) δεν είχα γίνει ακόμα όμως...

Οπότε... για βαράτε; :) Σας ευχαριστώ!
Όχι, δεν βοηθάει ιδιαίτερα...Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες:
https://www.turkishairlines.com/en-gr/miles-and-smiles/business-upgrade/ στο θέμα Star Alliance Upgrade Awards (SAUA)

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική (17 Μαίου 2025)
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?

ctasis

Member
Καλησπέρα , τα φώτα σας παρακαλώ! Εχω πτήση με Turkish από Μόσχα για Κωνσταντινούπολη και μετά από 7 ώρες συνεχίζω με Aegean για Αθήνα. Υπάρχει η δυνατότητα να πάει η αποσκευή απευθείας στην Αθηνά ή θα πρέπει να την πάρω στην Κωνσταντινούπολη και να την κάνω ξανά check in? Ρωτάω γιατί θα ήθελα να πάω κατευθείαν στο lounge και να μην χάνω χρόνο περιμένοντας να ανοίξει το counter για να αφήσω την αποσκευή ( στην Aegean που ρώτησα μου είπαν ότι είναι θέμα Turkish , από την Turkish δεν μου εχουν απαντήσει ακόμα )

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα , τα φώτα σας παρακαλώ! Εχω πτήση με Turkish από Μόσχα για Κωνσταντινούπολη και μετά από 7 ώρες συνεχίζω με Aegean για Αθήνα. Υπάρχει η δυνατότητα να πάει η αποσκευή απευθείας στην Αθηνά ή θα πρέπει να την πάρω στην Κωνσταντινούπολη και να την κάνω ξανά check in? Ρωτάω γιατί θα ήθελα να πάω κατευθείαν στο lounge και να μην χάνω χρόνο περιμένοντας να ανοίξει το counter για να αφήσω την αποσκευή ( στην Aegean που ρώτησα μου είπαν ότι είναι θέμα Turkish , από την Turkish δεν μου εχουν απαντήσει ακόμα )
Είχα την ίδια απορία με πτήση από Ταϊλάνδη για Ελλάδα κι ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, ανάλογη περίπτωση επίσης με πτήσεις της ίδιας συμμαχίας όπως εσύ. Ευτυχώς πέσαμε σε καταρτισμένη υπάλληλο στην Μπανγκόκ και ολοκληρώθηκε η διαδικασία με πολύ εύκολο τρόπο λαμβάνοντας μάλιστα όλα τα εισιτήρια εκτυπωμένα, ακόμα κι αυτά της Aegean. Άρα η απάντηση είναι ναι, προφανώς και γίνεται κι αν αρχικά αρνηθούν να επιμείνεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.046
Μέλη
39.765
Νεότερο μέλος
savpap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom