Σουηδία Υπόθεση Στοκχόλμη

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Καλημέρα
Θα πάω στοκχολμη την άλλη βδομάδα
Είχες θέμα με τη κάρτα σε πληρωμές;;; θα έχω visa
Ρευστό να σηκωσω;; έχεις κάποιο να μου προτείνεις
Γεια χαρά.
Ήταν η πρώτη μου νομίζω εκδρομή που δε χρειάστηκα πουθενά συνάλλαγμα.
Την έβγαλα όλη μόνο με τη κάρτα μου (revolut), χωρίς να συναντήσω κάπου πρόβλημα πληρωμής.
Ο φίλος που ήμασταν μαζί χάλασε μετρητά βέβαια, τα οποία και πάλι είναι παντού αποδεκτά.
Αν έχεις σκοπό να το κάνεις, καλύτερα από κάποιο ανταλλακτήριο στο κέντρο, η προμήθεια είναι σχεδόν μηδενική.
Καλά να περάσεις! ;)

athens8

Member
Γεια χαρά.
Ήταν η πρώτη μου νομίζω εκδρομή που δε χρειάστηκα πουθενά συνάλλαγμα.
Την έβγαλα όλη μόνο με τη κάρτα μου (revolut), χωρίς να συναντήσω κάπου πρόβλημα πληρωμής.
Ο φίλος που ήμασταν μαζί χάλασε μετρητά βέβαια, τα οποία και πάλι είναι παντού αποδεκτά.
Αν έχεις σκοπό να το κάνεις, καλύτερα από κάποιο ανταλλακτήριο στο κέντρο, η προμήθεια είναι σχεδόν μηδενική.
Καλά να περάσεις! ;)
Αα ευχαριστώ πολύ 😁

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κινα
Nαι. Αλλα ηθελα με γευματα και συμφερει περισσοτερο το Clarion.
Αν θέλεις μας λες εδώ ή όπου αλλού έχει πιθανά μεταφερθεί η συζήτηση για τα ξενοδοχεία αν τελικά αξίζει το βραδινό στο clarion γιατί διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές για αυτό. Επίσης πόση έκπτωση μπορείς να πετύχεις σε αυτή την αλυσίδα?
Ευχαριστώ και εύχομαι να περάσεις και εσύ τέλεια όπως ο psilos

paefstra

Member
Αν θέλεις μας λες εδώ ή όπου αλλού έχει πιθανά μεταφερθεί η συζήτηση για τα ξενοδοχεία αν τελικά αξίζει το βραδινό στο clarion γιατί διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές για αυτό. Επίσης πόση έκπτωση μπορείς να πετύχεις σε αυτή την αλυσίδα?
Ευχαριστώ και εύχομαι να περάσεις και εσύ τέλεια όπως ο psilos
Εχω μεταφερει τα εισιτηρια σε μελλοντικη ημερομηνια, δεν πηγαμε τοτε. Ειχα κλεισει μεσω Hotels.com σε περιοδο που επεστρεφε το 20% του ποσου σε νεα κρατηση.

paefstra

Member
Σε ευχαριστώ! Όποτε πας ενημερώνεις;)
Εχει ακυρωθει απο την Aegean η μεταβαση, πηρα μιλια και λεφτα πισω. Γενικα δεν ειναι απο τα ταξιδια που θα προχωρησουν καλα, μαλλον θα ακυρωθει και η επιστροφη με SAS.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
32.899
Μέλη
37.888
Νεότερο μέλος
villy79

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom