Φαραγγι Σαμαριας-Κουρταλιωτικο

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Επίσης έχει να κάνει και με το πόσες στάσεις θα κάνει κάποιος. Εγώ έκανα δυο του 3λεπτου και άλλες δύο του 10λεπτου.
Είναι η πιο σωστή τακτική αυτή γιατί όσο περισσότερο κάθεσαι τόσο «βαραίνεις» από τη διαδρομή και μετά δυσκολεύεσαι.
Πιστεύω ότι ωραία θα είναι μια διανυκτέρευση στην Αγία Ρουμέλη, αν και μου φάνηκε λίγο τουριστική. Αλλά όπως έγραψε κι ο Νίκος πιο πάνω, λογικά θα είναι χαλαρά όταν φεύγουν οι πολλοί το απόγευμα. Και το Λουτρό μου φάνηκε ωραία επιλογή, το οποίο είναι περίπου μία ώρα με το φέρρυ.
Το ρώτησα από την άποψη της λιγότερης ταλαιπωρίας, μιας και το να πας για το μπανάκι σου και να χαλαρώσεις μετά την πεζοπορία αντί να σκέφτεσαι την επιστροφή φαντάζει δελεαστικότερο.
Για το Λουτρό το ξέρω, θέλω να πάω έτσι κι αλλιώς απλά δε γνώριζα ότι μπορεί να συνδυαστεί.
Χρήσιμη πληροφορία. ;)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Το ρώτησα από την άποψη της λιγότερης ταλαιπωρίας, μιας και το να πας για το μπανάκι σου και να χαλαρώσεις μετά την πεζοπορία αντί να σκέφτεσαι την επιστροφή φαντάζει δελεαστικότερο.
Για το Λουτρό το ξέρω, θέλω να πάω έτσι κι αλλιώς απλά δε γνώριζα ότι μπορεί να συνδυαστεί.
Χρήσιμη πληροφορία. ;)
Το μόνο μείον είναι ότι θα χρειαστεί να κουβαλάς περισσότερα πράγματα κατά την πεζοπορία σε σχέση με κάποιον που το κάνει day trip.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ισως είμαστε από τους ελάχιστους που διασχίσαμε κατηφορίζοντας το φαράγγι της Σαμαριάς και την ίδια μέρα γυρίσαμε πίσω στο Ομαλό, νέοι, άμυαλοι και με άγνοια της κούρασης τότε, είχαμε αφήσει τη μηχανή επάνω... Οπότε δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Το πως φτάσαμε και πως ανεβήκαμε το ξυλόσκαλο αξίζει μια ...ταξιδιωτική ιστορία να γραφτεί. Αύγουστος 1984.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.199
Μέλη
39.918
Νεότερο μέλος
mkouini

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom