Πτήσεις με ανταπόκριση

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Άμα γίνει μια φορά και δεν έχεις σκοπό να ξαναπετάξεις με την εν λόγω εταιρεία σύντομα, μπορείς να το κάνεις. Άμα δεν έχεις δώσει και τις αποσκευές σου, τότε είναι όλα εύκολα.

Δε πρόκειται να σε κάνουν ban για μια φορά.
Επανέρχομαι στο θέμα και ρωτάω αν έχω παραδοτέα αποσκευή μπορώ να ζητήσω στο σταθμό της ανταπόκρισης να την παραλάβω; Ή θα καταλήξει στον τελικό προορισμό έτσι και αλλιώς; Σημειωτέον η πτήση είναι Σανγκάη- Αθήνα με Juneyao, Αθήνα-Κωνσταντινούπολη με Aegean!

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Επανέρχομαι στο θέμα και ρωτάω αν έχω παραδοτέα αποσκευή μπορώ να ζητήσω στο σταθμό της ανταπόκρισης να την παραλάβω; Ή θα καταλήξει στον τελικό προορισμό έτσι και αλλιώς; Σημειωτέον η πτήση είναι Σανγκάη- Αθήνα με Juneyao, Αθήνα-Κωνσταντινούπολη με Aegean!
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλεις να κάνεις: να πας Σαγκάη - Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνας;

Τέλος πάντων, σε αυτό που ρωτάς, η απάντηση εν συντομία είναι ναι. Ζητάς από εκεί που αναχωρείς αρχικά να παραλάβεις τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο της ανταπόκρισης και την παίρνεις κανονικά στον ιμάντα.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλεις να κάνεις: να πας Σαγκάη - Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνας;

Τέλος πάντων, σε αυτό που ρωτάς, η απάντηση εν συντομία είναι ναι. Ζητάς από εκεί που αναχωρείς αρχικά να παραλάβεις τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο της ανταπόκρισης και την παίρνεις κανονικά στον ιμάντα.
Επιστρέφω από Σανγκάη, με καλύπτει ότι μπορώ να παραλάβω την παραδοτέα στο αεροδρόμιο της ανταπόκρισης ευχαριστώ!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επιστρέφω από Σανγκάη, με καλύπτει ότι μπορώ να παραλάβω την παραδοτέα στο αεροδρόμιο της ανταπόκρισης ευχαριστώ!
Αν είναι εννιαίο εισιτήριο ΣΥΝΗΘΩΣ δεν επιτρέπεται για να αποφεύγονται φαινόμενα τύπου skiplagging (αλλά εξαρτάται από την εταιρία, και όταν είναι διαφορετικές είναι πιο πιθανό να γίνεται).

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Το ένα σκέλος είναι με Juneyao και το άλλο με Aegean...

Αν είναι εννιαίο εισιτήριο ΣΥΝΗΘΩΣ δεν επιτρέπεται για να αποφεύγονται φαινόμενα τύπου skiplagging (αλλά εξαρτάται από την εταιρία, και όταν είναι διαφορετικές είναι πιο πιθανό να γίνεται).

nick07

Member
Σε ενιαιο εισιτηριο με Aegean και ανταποκριση Αθηνα, απο το τηλ κεντρο της Aegean πριν το ταξιδι μου ειπαν οτι μπορω να την παραλαβω στην Αθηνα χωρις προβλημα. Παρ ολα αυτα στο αεροδρομιο αναχωρησης μου εκαναν κομπλα και επεμεινα αρκετα για να καταφερω τελικα να την παραλαβω στην Αθηνα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σε ενιαιο εισιτηριο με Aegean και ανταποκριση Αθηνα, απο το τηλ κεντρο της Aegean πριν το ταξιδι μου ειπαν οτι μπορω να την παραλαβω στην Αθηνα χωρις προβλημα. Παρ ολα αυτα στο αεροδρομιο αναχωρησης μου εκαναν κομπλα και επεμεινα αρκετα για να καταφερω τελικα να την παραλαβω στην Αθηνα.
Ναι, η Aegean δεν είναι συνήθης περίπτωση.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καλημέρα, μίλησα με Booking από όπου έχω κάνει την κράτηση και μου είπαν ότι πρέπει να την παραλάβω αναγκαστικά την βαλίτσα επειδή είναι διαφορετικές εταιρείες οπότε λογικά όλα καλά!!

Marios_Gr

Member
Καλημέρα. Διατυπώνω αυτή την ερώτηση εδώ γιατί νομίζω ότι ταιριάζει με το θέμα.
Διαπίστωσα ότι το να κλείσω δύο διαδοχικές πτήσεις με την Aegean μαζί, στην ίδια κράτηση (Ελληνική πόλη-Αθήνα, Αθήνα-πόλη εξωτερικού), βγαίνει φθηνότερα από ότι να τις κλείσω ξεχωριστά.
Το ερώτημά μου, λοιπόν, είναι ως προς το διαδικαστικό κομμάτι. Σε αυτή την περίπτωση η Αθήνα θεωρείται ως αεροδρόμιο ανταπόκρισης όπου μεταφέρομαι απευθείας στην επόμενη πτήση μου ή θα πρέπει να παραλάβω τη βαλίτσα μου και να ξεκινήσω τη διαδικασία παραδοσης βαλίτσας και ελέγχου από την αρχή για την επόμενη πτήση;

Επίσης, θεωρείτε ότι μία ώρα μεταξύ της άφιξης από την πρώτη πτήση και της αναχώρησης για τη δεύτερη είναι ένα καλό διάστημα ή είναι επίφοβο σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην άφιξη στην Αθήνα;

Last edited:

fotast

Member
Καλημέρα. Διατυπώνω αυτή την ερώτηση εδώ γιατί νομίζω ότι ταιριάζει με το θέμα.
Διαπίστωσα ότι το να κλείσω δύο διαδοχικές πτήσεις με την Aegean μαζί, στην ίδια κράτηση (Ελληνική πόλη-Αθήνα, Αθήνα-πόλη εξωτερικού), βγαίνει φθηνότερα από ότι να τις κλείσω ξεχωριστά.
Το ερώτημά μου, λοιπόν, είναι ως προς το διαδικαστικό κομμάτι. Σε αυτή την περίπτωση η Αθήνα θεωρείται ως αεροδρόμιο ανταπόκρισης όπου μεταφέρομαι απευθείας στην επόμενη πτήση μου ή θα πρέπει να παραλάβω τη βαλίτσα μου και ξεκινήσω τη διαδικασία παραδοσης βαλίτσας και ελέγχου από την αρχή για την επόμενη πτήση;

Επίσης, θεωρείτε ότι μία ώρα μεταξύ της άφιξης από την πρώτη πτήση και της αναχώρησης για τη δεύτερη είναι ένα καλό διάστημα ή είναι επίφοβο σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην άφιξη στην Αθήνα;
Απο που έρχεται η πρώτη πτήση;Είναι από τις πρώτες πρωινές;Συνήθως αυτές δεν καθυστερούν πολύ όποτε η μια ώρα είναι ΟΚ γενικά.

fotast

Member
΄Ισως είναι λίγο οριακό αν υπάρξει καθυστέρηση.Η βαλίτσα θα πάει κατευθείαν στον τελικό προορισμό.Το θέμα είναι σε περίπτωση που χάσεις την προγραμματισμένη δεύτερη πτήση και σε βάλουν στην επόμενη για τον ίδιο προορισμό,πότε θα είναι αυτή και αν βολεύει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.055
Μέλη
39.777
Νεότερο μέλος
alexanderd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom