Γεωργία Φλερταροντας τη Γεωργία

Πηγατε σε φουρνο ντοπιο κ δεχτηκαν καρτα?γιατι σε οσους πηγα επρεπε να εχω μετρητα...ειναι χωρα που ακομα δεν ειναι πολυ φιλικη με τη καρτα,καλο θα ηταν να εχουν πανω τους κατι...και ξενοδοχειο μονο μετρητα οτι εβρισκα απο booking και φυλαξη αποσκευων μονο μετρητα
Συμφωνώ θες και μετρητά, αλλά το αντίθετο είδα εγώ είναι φουλ φιλικοί με κάρτα μέχρι και για να χρησιμοποιήσεις τουαλέτες μπορούσες να πληρώσεις με κάρτα

Evi_Stav

Member
Συμφωνώ θες και μετρητά, αλλά το αντίθετο είδα εγώ είναι φουλ φιλικοί με κάρτα μέχρι και για να χρησιμοποιήσεις τουαλέτες μπορούσες να πληρώσεις με κάρτα
Συμφωνώ και εγώ ότι θες και μετρητά.

Σε φούρνους, μικρά mini markets, δημόσιες τουαλέτες, πάγκους με σουβενίρ θα σου ζητήσουν μετρητά.

Μάλιστα, δυσκολευτήκαμε να βρούμε ανταλλακτήρια σε άλλες πόλεις εκτός Kutaisi & Τιφλίδα. Σε μικρές πόλεις ή χωριά δεν βρίσκεις! Οπότε να είστε σίγουροι να έχετε αρκετά μετρητά για τυχόν εκδρομές εκτός πόλεων.

maria91

Member
Μαγαζια τυπου hm,σουπερμαρκετ,εστιατορια ή και μερικες καφετεριες προφανως θα εχουν καρτα...κ το παρκινγκ το πληρωνεις με καρτα αν θες πχ...το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα μικρα μαγαζια ΔΕΝ δεχονται καρτα!ναι προφανως τουαλετες οι τουριστες θα χρησιμοποιησουν οποτε λογικο να εχει κ εκει καρτα απλα χωρις μετρητσ εγω εκει δε θα πηγαινα δε καμια περιπτωση

tatooine

Member
Μαγαζια τυπου hm,σουπερμαρκετ,εστιατορια ή και μερικες καφετεριες προφανως θα εχουν καρτα...κ το παρκινγκ το πληρωνεις με καρτα αν θες πχ...το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα μικρα μαγαζια ΔΕΝ δεχονται καρτα!ναι προφανως τουαλετες οι τουριστες θα χρησιμοποιησουν οποτε λογικο να εχει κ εκει καρτα απλα χωρις μετρητσ εγω εκει δε θα πηγαινα δε καμια περιπτωση
Την τελευταία φορά παντού με κάρτα. Όπου δεν δεχόντουσαν άπλα έφευγα. Μονό για μασάζ στα λουτρά έδωσα ρευστό σε ευρώ και μάλιστα νομίσματα.

maria91

Member
Την τελευταία φορά παντού με κάρτα. Όπου δεν δεχόντουσαν άπλα έφευγα. Μονό για μασάζ στα λουτρά έδωσα ρευστό σε ευρώ και μάλιστα νομίσματα.
Μακαρι να μπορουσα να φυγω κ εγω χωρις να πληρωσω το δωματιο αλλα δε γινοταν...αν εχουν χρονο να κανουν βολτες μεχρι να βρουν μαγαζι μονο με καρτα ας κανουν..η χωρα αυτη θελει χρονια ακομα για να ειναι φιλικη προς το μονο καρτα οτι κ να λετε..

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πάντως σε σχέση με ανάληψη από ATM, πληρωμή με κάρτα ή μετρητά από ανταλλακτήριο, οικονομικά συμφέρει η τελευταία λύση.

billstamaniac

Member
Το Κουταισι γενικά αξίζει επειδή έχει καλύτερες ώρες πτήσεις για εκεί αν μέναμε μόνο εκεί κ καμία εκδρομή ένα γύρω χωρίς να πάμε Τυφλίδα;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το Κουταισι γενικά αξίζει επειδή έχει καλύτερες ώρες πτήσεις για εκεί αν μέναμε μόνο εκεί κ καμία εκδρομή ένα γύρω χωρίς να πάμε Τυφλίδα;
Είναι συμπαθητικό για ένα διήμερο/τριήμερο, πολύ οικονομικό, με καλό φαγητό, κρασί και κοντινές εκδρομές, ως εκεί. Δε τίθεται θέμα σύγκρισης -αν και δεν έχω πάει Τυφλίδα- αλλά ως επιλογή είναι τίμια.

el de abajo

Member
για μένα δεν αξίζει....πολύ πολύ καλύτερο το σχετικά κοντινό Μπατούμι...

maria91

Member
Ο τουρισμος κ το κρατος φταιει που οι αουγκανοι καπνισαν στην τουαλετα..αλλα να μου πειτε τι πιο συνηθες να συμβει??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.043
Μέλη
39.764
Νεότερο μέλος
Βασίλης11

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom