Ιταλία Φλωρεντία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

paefstra

Member
Μηνύματα
13.030
Likes
41.019
Μας ακόμη και το πρώτο μακριά είναι, 4 χιλιόμετρα. Δεν είναι στην πόλη.
 

stavkostakis

Member
Μηνύματα
37
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανια
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδας
Στο πρώτο θα χρησιμοποιούμε λεωφορείο για τις ημέρες της Φλωρεντίας.
 

stavkostakis

Member
Μηνύματα
37
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανια
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδας
Δεν ξέρω, θα εκτιμούσα όμως αν μπορούσες να βοηθήσεις...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.030
Likes
41.019
Θα ήταν καλο να κλειςεις κάτι που εξασφαλίζει συγκοινωνία, προφανώς μέσα στην πόλη, ακόμη κι αν αποφύγετε το ιστορικό κέντρο για πιο φθηνά.
 

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
@stavkostakis Καλησπέρα και από μένα! Κοίτα αν είναι να πας Φλωρεντία και ειδικά μη έχοντας και αυτοκίνητο για μετακινήσεις ούτε για πλάκα μην πας στο δεύτερο! Όσο πιο κοντά στο κέντρο τόσο καλύτερα. Το πρώτο που έχεις στείλει είναι αποδεκτό. Είναι από τα πιο συχνά λάθη, ο κόσμος στην προσπάθειά του να γλιτώσει χρήματα κάποιες φορές κάνει "ταξιδιωτικά σφάλματα" που στο τέλος του χαλάνε το ταξίδι. Αν δεν υπάρχουν χρήματα να υποστηριχθεί το ταξίδι τότε μπορείτε απλά να επιλέξετε φθηνότερο προορισμό. Ειδικά η Φλωρεντία είναι μία πόλη που είναι ωραία να την περπατήσεις και να νιώσεις την ατμόσφαιρά της. Τόσοι και τόσοι καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από εκεί :). Σου εύχομαι να περάσετε υπέροχα!
 

stavkostakis

Member
Μηνύματα
37
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανια
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδας
Ίσως δεν έγινε κατανοητή η ερώτησή μου παρόλα αυτά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και των δύο σας...
 

ElinakiK

Member
Μηνύματα
165
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Βένετο
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Εγώ ειχα κάνει ενα roadtrip στην Ιταλια το καλοκαίρι. Στη φλωρεντία είχαμε μείνει σε αυτό το ξενοδοχείο
https://www.booking.com/hotel/it/fe...id=9a54282e3466758d707a697909726a5c6d1fb5d4X1
Ήταν πολύ όμορφο, ευγενεστατο προσωπικό, κ απείχε περί τα 20' απ´το ιστορικο κεντο της φλωρεντίας με τα πόδια κ περιπου 10' από την piazza michelangelo. Είχε κ λεωφορείο προς το κεντρο το οποίο βέβαια δε χρησιμοποιήσαμε γτ προτιμούσαμε το περπατημα παραποτάμια του Άρνου.
Όσον αφορά το parking είχε κ το ξενοδοχείο επί πληρωμή αλλά ειχε κ θέσεις με παρκόμετρο (πολλές ελεύθερες βρίσκαμε πάντα μπροστά στο ξενοδοχείο κ πλήρωνες 8πμ-8μμ). Εγώ προσωπικά θα ξαναέμενα σε αυτό..
Καλό ταξίδι κ καλά να περάσετε!!
 

penelopebek

Member
Μηνύματα
255
Likes
260
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος
Ήμουν στη Φλωρεντια πριν δέκα μέρες. Μουσεία και αξιοθέατα είναι "συγκεντρωμένα" σε μια μικρή ακτίνα στην οποία σίγουρα μπορείς να περπατήσεις.θα πρέπει λοιπόν να κοιτάξεις τα λεοφωρεια που περνούν κοντά απ το ξενοδοχείο ποιον προορισμό έχουν , όπως σου έγραψε το μέλος paefstra.
Είπες ότι έχεις αμάξι. Θα μπορούσες ίσως να παρκάρεις κάπου κεντρικά ( τα περισσότερα πάρκινγκ χρεώνουν 25€/μέρα) άρα 50€ οι δυο.
 

mili

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Καλησπέρα. Βλέπω τώρα τι παίζει με τα εισητηρια για uffizi μέσω του σάιτ : http://www.uffizi.com/online-ticket-booking-uffizi-gallery.asp Και μου το βγάζει 45,98ευρώ για 2 άτομα . Μετά βρήκα και αυτό: https://webshop.b-ticket.com/websho...tokenName=CSRFTOKEN&languages=it&languages=en. στα 34 ευρώ. Γνωρίζετε τίποτα για τα συγκεκριμένα σάιτ; επίσης είμαστε καλυμμένοι ως προς τη προσπέραση ουράς με τα να προμηθευτούμε τα εισητηρια από αυτά τα σάιτ; Ευχαριστώ πολυ
 

penelopebek

Member
Μηνύματα
255
Likes
260
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος
Καλησπέρα, εμείς πήγαμε πριν ένα μήνα. Είχα κλείσει εισητηρια από το τηλεφωνο 0039055294883. Τα εισητηρια ήταν πιο φθηνα απ όλα τα sites ήταν όμως ίδια τιμή με το b-tickets που αναφέρεις. Μας έδωσαν λοιπόν έναν κωδικό και πήγαμε στο γραφείο και πήραμε τα εισητηρια από εκεί μας έστειλαν στην πόρτα 3 (νομίζω). Η ουρά ήταν μεγάλη και θεώρησα ότι τελικά τα εισητηρια δεν ήταν skipthe line γιαυτο ήταν πιο φθηνά. Όμως στην ίδια ουρά βρησκοταν και άλλοι επισκέπτες οι οποίοι είχαν κάνει κράτηση από διαφορά sites με ακριβότερη τιμή. Τελικά παρόλη την ουρά μπήκαμε ακριβώς στην ώρα μας. Ήταν έτσι οργανωμένο ώστε μπήκαμε μια χαρά. Μια φίλη μου μια βδομάδα αργότερα δεν μπορούσε να βγάλει γραμμή για τα τηλεφωνικά εισητηρια και έκλεισε από το b-tickets έκανε ακριβώς το ίδιο με εμάς. Μπήκε στην ώρα της παρόλη την ουρά. Συμπέρασμα μπορείς να κλείσεις τηλεφωνικά εάν δε θέλεις να προπληρώσεις η στο b-tickets (πρέπει να είναι το ίδιο). Άκουσα ότι και το get your guide έχει καλή τιμή και είναι skip the line. Ένα είναι σίγουρο πρέπει σίγουρα να κλείσεις αλλιώς έχει πολυ κόσμο ειδικά τα ΣΚ. Καλά να περάσετε . Να ξέρεις ζηλεύω πολυ.
 

agmi

Member
Μηνύματα
503
Likes
2.448
Καλησπερα, το .com ειναι εμπορικο site! Πχ του Μανωλιου για να βγαλει 1-2-2 εουρος απο κανα Αμερικανο!
Το αλλο http://www.b-ticket.com/b-ticket/uffizi/ λεει official site/sito ufficiale
Εγω γκουγκλαρα βρηκα το: http://www.uffizi.org/buy-tickets και διαλεξα μονο εισητηριο ΟΧΙ TOUR που θελανε να μου πουλησουν & με εβγαλε στο
http://www.b-ticket.com/b-ticket/uffizi/venue.aspx
Διαλεγεις μετα Αγγλικα σανε θελεις! Οποτε εισαι καλα! Απο official site και μεσω internet γιατι θα δης τις ουρες, ολοκληρα τετραγωνα, σαν το φιδι ειναι! Και που να δεις του Βατικανου η του Πραδο στην Ισπανια! Βεβαια η διαφορα του τελευταιου ειναι οτι ειναι τσαμπα το απογευμα! Καλη σου τυχη & ταξιδι! Α! Πρεπει να εχει καποιο πακετο η Φλωρεντια, Florence Pass/Firenze Card, για κοιτα μπας και σε συμφερει! Συκοινωνια 3 μερου & μερικοι εισοδοι. Εμεις ειχαμε το Roma Pass με <€38. Εδω βρηκα ενα για την Φλωρεντια αλλα μου φαινεται ακριβοτατο/δαγκανια! Βεβαια δεν ειναι μονο ενα πασο, βγαζει ο Μανωλης ενα, ο Παναγιωτης κανα 2 ακομη, η Κατινα κοκ με διαφορετικες ονομασιες.
Γκουγκλαρε πρωτα επιλεξε τις απαντησεις & αποφασισεις. Για αρχισε απο εδω & βλεπουμε:

http://tuscany-toscana.blogspot.it/2011/01/florence-museum-cards-florence-museum.html#.WSrt7WclF7g

https://www.tripadvisor.com/ShowTop...ce_card_vs_Uffizzi_Pass-Florence_Tuscany.html
Καλη σου τυχη & ταξιδι! Α και κατι αλλο το φορουμ ειναι εδω ξια να σε βοηθησει αλλα ολες τις απαντησεις δεν τις εχουν. οποτε λοιπον και εσυ θα πρεπει να ασχοληθεις/διαβασεις/ψαξης!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.475
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom