Φωτογραφικός Διαγωνισμός - Ταξιδιωτικό Καλοκαίρι

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο φωτογραφικό διαγωνισμό μας λοιπόν :clap:

Θέμα το Ταξιδιωτικό Καλοκαίρι. Μια φωτογραφία σας που συνδυάζει ταξίδι και καλοκαίρι, είτε αυτή είναι φωτογραφία του αγαπημένου σας καλοκαιρινού προορισμού, είτε φωτογραφία μετακίνησης, είτε φωτογραφία ακόμα και της προετοιμασίας ενός τέτοιου ταξιδιού.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε ένα τριήμερο στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa, μέλος της της πολυτιμότερης συλλογής ελληνικών boutique ξενοδοχείων, Trésor Hotels & Resorts.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 17/7/2013: ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ! Πάμε στην ψηφοφορία! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο άλμπουμ του διαγωνισμού και να πατήσετε like σε όποια ή όποιες φωτογραφίες πιστεύετε ότι είναι οι καλύτερες! Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like κερδίζει! Η ψηφοφορία θα λήξει στις 2/8 στις 15:00.

Οδηγίες συμμετοχής:

Πάτε στη γκάλερυ του διαγωνισμού εδώ: http://www.travelstories.gr/community/useralbums/Φωτογραφικός-Διαγωνισμός-Ταξιδιωτικό-Καλοκαίρι.221/view

Πατάτε προσθαφαίρεση φωτογραφιών, ανέβασμα αρχείου, επιλέγετε την κατηγορία του διαγωνισμού "Ταξιδιωτικό Καλοκαίρι", και ανεβάζετε ΜΙΑ φωτογραφία σας. Υποβολή συμμετοχών μέχρι και τις 17 Ιουλίου, και στη συνέχεια θα τρέξουμε την ψηφοφορία. Ο πρώτος νικητής από τη διαδικασία της ψηφοφορίας θα πάρει το δώρο που είναι δύο διανυκτερεύσεις στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa σε Junior Suite, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού και της χρήσης των εγκαταστάσεων του Spa, για το μήνα Σεπτέμβριο. Ο νικητής θα κληθεί να αποστείλει την φωτογραφία πλήρους ανάλυσης για την αποδοχή του δώρου. Σε περίπτωση που ο πρώτος νικητής δε μπορεί να λάβει το δώρο, θα δοθεί στον επόμενο σε αριθμό ψήφων.

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa, μέλος της της πολυτιμότερης συλλογής ελληνικών boutique ξενοδοχείων, Trésor Hotels & Resorts, δεν είναι άλλο ένα ξενοδοχείο στο Ζαγόρι. Είναι το πρώτο “πράσινο” ξενοδοχείο σε όλη την Ήπειρο, είναι διακεκριμένο για την οικολογική του συνείδηση με διεθνείς καταξιώσεις, είναι όλα όσα πάντα θέλεις, επιθυμείς και οραματίζεσαι από τη διαμονή σου σε ένα boutique ξενοδοχείο: Παραμυθένιο σκηνικό, απεριόριστες δυνατότητες για δραστηριότητες around, παραδοσιακή φιλοσοφία, design αισθητική και ασυναγώνιστο service.

_MG_7760.jpg
 
Last edited:

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Πάτε στη γκάλερυ του διαγωνισμού εδώ: http://www.travelstories.gr/photo/showgallery.php?cat=2353

Πατάτε upload photos, επιλέγετε την κατηγορία του διαγωνισμού "Ταξιδιωτικό Καλοκαίρι", και ανεβάζετε ΜΙΑ φωτογραφία σας.

View attachment 15128
Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα?Γιατί πατάω στο link και με πάει κατευθείαν στη φωτογραφική Gallery του TravelStories Home > Διαγωνισμοί > Ταξιδιωτικό Καλοκαίρι > και δεν έχει να κάνεις upload αλλά έχει μόνο ένα άσχετο Search .
Μήπως δεν ξεκίνησε ακόμα?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπάρχει κουμπί upload photos από πάνω, εκεί που είναι σε όλη τη gallery δηλαδή.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Υπάρχει κουμπί upload photos από πάνω, εκεί που είναι σε όλη τη gallery δηλαδή.
Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.Πατάω το link και ανοίγει το παράθυρο
μετά πατάω upload photos και ζητάει να βάλω τα στοιχεία μου
τα βάζω πατάω επιβεβαίωση και μου λέει οτι τα έβαλα λάθος ενώ είναι σωστά.

Τι γίνεται λάθος?
1.jpg


2.jpg


3.jpg
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?

gepall

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επιτρέπεται η επεξεργασία της φωτογραφίας?

Πάντως το κατάλυμα πραγματικά τα σπάει έχω ήδη πάει και θα ήθελα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ξαναπάω.
 

Panos84

Member
Μηνύματα
185
Likes
68
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Defkalion, όταν λες "Ο νικητής θα κληθεί να αποστείλει την φωτογραφία πλήρους ανάλυσης για την αποδοχή του δώρου", τι εννοείς; Εγώ η φώτο που ανέβασα είναι ακριβώς όπως την τράβηξα. Ίδιες διαστάσεις, ίδια ανάλυση, καμία επεξεργασία.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εννοώ αυτό που έγραψα, ότι θα χρειαστούμε τη φωτογραφία πλήρους ανάλυσης. Οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε εδώ γίνονται resize.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Να πω και κάτι ακόμα: βλέπω ότι κάποια μέλη έχουν ανεβάσει πολλαπλές φωτογραφίες. Δε χρειάζεται να γράφουμε εκατό φορές ότι κάθε μέλος έχει δικαίωμα συμμετοχής με ΜΙΑ φωτογραφία.

Όσα μέλη ανεβάζουν πάνω από μία φωτογραφίες, προφανώς και θα διαγράφονται όλες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.888
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom