Οπότε η μοιρα τα έφερε οπως έπρεπε, και παρότι δεν ήταν στο πρόγραμμα, κάποια στιγμή όντως βρέθηκα στην Toyama.
P8290042 by Jakis 13, on Flickr
Ξημέρωμα κατηφορίζοντας προς Toyama, μια διαδρομή που μου εκανε φοβερή εντύπωση. Η εξοχή της Ιαπωνίας ειναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος.
P8310082 by Jakis 13, on Flickr
P8310080 by Jakis 13, on Flickr
IMG20230831211303 by Jakis 13, on Flickr
IMG20230831205848 by Jakis 13, on Flickr
Toyama Castle
IMG20230831125800 by Jakis 13, on Flickr
Επι λέξει: "No crows allowed". Σηκώνοντας πάντως το βλέμμα στα δέντρα πανω απο την πινακίδα, διαπιστώνει κανείς οτι τα τοπικά κοράκια ειναι 100% αναλφάβητα
P8310056 by Jakis 13, on Flickr
P8310065 by Jakis 13, on Flickr
P8310067 by Jakis 13, on Flickr
P8310059 by Jakis 13, on Flickr
P8310062 by Jakis 13, on Flickr
IMG20230831100506 by Jakis 13, on Flickr
P8310074 by Jakis 13, on Flickr
P8310073 by Jakis 13, on Flickr
IMG20230831100733 by Jakis 13, on Flickr
Η Toyama εκτός από το εξαιρετικό seafood (το καλύτερο που έχω δοκιμάσει), εχει και πελώρια παράδοση στην τέχνη του γιαλιού.
Φωτό από τo glass museum, στο οποιο επιτρεπόταν δυστυχώς η φωτογράφηση μονο στα εκθέματα της μονιμης συλλογής.
P8290042 by Jakis 13, on Flickr
Ξημέρωμα κατηφορίζοντας προς Toyama, μια διαδρομή που μου εκανε φοβερή εντύπωση. Η εξοχή της Ιαπωνίας ειναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος.
P8310082 by Jakis 13, on Flickr
P8310080 by Jakis 13, on Flickr
IMG20230831211303 by Jakis 13, on Flickr
IMG20230831205848 by Jakis 13, on Flickr
Toyama Castle
IMG20230831125800 by Jakis 13, on Flickr
Επι λέξει: "No crows allowed". Σηκώνοντας πάντως το βλέμμα στα δέντρα πανω απο την πινακίδα, διαπιστώνει κανείς οτι τα τοπικά κοράκια ειναι 100% αναλφάβητα
P8310056 by Jakis 13, on Flickr
P8310065 by Jakis 13, on Flickr
P8310067 by Jakis 13, on Flickr
P8310059 by Jakis 13, on Flickr
P8310062 by Jakis 13, on Flickr
IMG20230831100506 by Jakis 13, on Flickr
P8310074 by Jakis 13, on Flickr
P8310073 by Jakis 13, on Flickr
IMG20230831100733 by Jakis 13, on Flickr
Η Toyama εκτός από το εξαιρετικό seafood (το καλύτερο που έχω δοκιμάσει), εχει και πελώρια παράδοση στην τέχνη του γιαλιού.
Φωτό από τo glass museum, στο οποιο επιτρεπόταν δυστυχώς η φωτογράφηση μονο στα εκθέματα της μονιμης συλλογής.
Last edited: