Πολωνία Φωτο-ιστορία: Κρακοβία - Βαρσοβία

georgeant

Member
Μηνύματα
603
Likes
2.518
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip B. Αμερική
Καλησπερα, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Η Κρακοβια ηταν πολλα χρονια μεσα στα σχεδια μου. Εχω παει Gdansk και Wroclaw εως τωρα. Η Πολωνια ειναι πολυ ομορφη χωρα με πολλα να προσφερει. Θα ειμαι Κρακοβια απο τις 2 Ιανουαριου εως 7 Ιανουαριου. Ειναι αρκετες μερες το ξερω οποτε θα παρω αυτοκινητο και θα επισκευτω και γυρο περιοχες. Ποσες μερες κατα την γνωμη σας χρειαζομαι για να δω την κρακοβια ?

Καποιο κοντινο road trip που να αξιζει?
Εχω βρει 2 day trips να κανω ειναι ειναι αυτο του Auschwitz και μετα να παω εως το Katowice.
και το δευτερο trip ειναι να παω προς Zamek w Niedzicy Dunajec. Οποιος δεν το ξερει φαινεται τελειο. Δυο καστα με λιμνη φανταζει τελειος συνδιασμος.

Αυτα απο μενα προς το παρον. Recommendations δεκτα.
2 μέρες Στην Κρακοβία αρκούν θεωρώ. Από τα μέρη που αναφέρεις δε γνωρίζω κάποιο οπότε δεν έχω γνώμη. Στη θέση σου θα έβαζα και τη Βαρσοβία στη λίστα μου, αν όχι για αυτό για κάποιο επόμενο ταξίδι σίγουρα. Μοναδική από όλες τις απόψεις!

Τώρα διαβάζω την ιστορία σου, μάλλον περισσότερο προσέχω τις πολύ όμορφες φωτογραφίες, δεν ξέρω αν έμαθες τελικά για το μνημείο που είδατε στο δρόμο, το οποίο είναι για τα θύματα της πτώσης του αεροπλάνου στο Σμολενσκ της Ρωσίας, μεταξύ τους και ο πρόεδρος της χώρας, εδώ ίνφο
https://en.wikipedia.org/wiki/Smolensk_air_disaster
Επιτέλους, μετά από 2 χρόνια σχεδόν μαθαίνω τι ήταν! Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Τραγικό, δεν είχα ιδέα για το συγκεκριμένο ατύχημα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.652
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom