• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Χαιρετώ την παρέα..

ribo7

Member
Μηνύματα
230
Likes
212
Είμαστε με την παρέα μου σε φάση οργάνωσης διακοπών στη Σίφνο σε 10 μέρες και έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα!! (Αρχές Σεπτεμβρίου ίσως κάτσει και λίγες μέρες Σκόπελος!! Έχω χρόνια να πάω διακοπές και φέτος αποφάσισα να τα πάρω παραμάζωμα!! :p)

Και επειδή σίγουρα θα έχω απορίες, ερωτήσεις και ελπίζω στο μέλλον να έχω κι 'γω προτάσεις για άλλους, είπα να γραφτώ..

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, και πάω κατευθείαν στα θέματα της Σίφνου να ρωτήσω για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα!!
 

the-vog

Member
Μηνύματα
42
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Όταν εγώ κάνω σχέδια...
Ταξίδι-Όνειρο
..ο Θεός γελάει...
Καλώς ήρθες .... η παρέα σε χαιρετάει κι αυτή!!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
15.093
Likes
49.558
Καλωσήρθες! Νοικιάσαμε πριν μια εβδομάδα που ήμουν εκεί από το Apollo στην Απολλωνία ένα Matiz με 35 ευρώ τη μέρα. Έχει κι άλλο γραφείο στις Καμάρες, δεν ξέρω πως λέγεται.
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.052
Likes
3.004
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες και απο εμας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.239
Μηνύματα
939.040
Μέλη
39.943
Νεότερο μέλος
Elena Kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom