Χαλάσανε και οι Γερμανοί ή εκδικούνται τους Έλληνες όπου τους πετύχουν?

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και καλά να σου στείλουν το Χριστινάκι! Πως να το κάνουμε έχει γαλλική φινέτσα και χάρη η γυναίκα!
Την Άγκελα νομίζω οτι δε θέλεις να δεις μπροστά σου!
 

tzigis

Member
Μηνύματα
14
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδ/κός βορράς οδικώς.
Η πιστωτική χρησιμεύει στην ενοικίαση σαν εγγύηση. Αν δεν έχεις πιστωτική δεν πέρνεις αυτοκίνητο έστω κι αν έχεις μια βαλίτσα ευρώ.
Με την επιστροφή του αυτοκινήτου πληρώνεις σε μετρητά ή με την πιστωτική ( όπως γουστάρεις δηλαδή). Αν χρωθείς διπλά είναι φανερό πως είναι λάθος κάποιου υπάληλου. Τώρα αν μας πάρει τα μετρητά ο υπάληλος και δεν πάρουμε απόδειξη ...φταίμε εμείς.

Στο θέμα του ρεζερβουάρ , επειδή δεν μπορούν να τσεκάρουν αν είναι μισογεμάτο ψιλογεμάτο ή κάτι τέτοιο...................παρατήρησα πως κάνουν το εξής.
Σε ρωτάει είναι γεμάτο??? του λες ΝΑΙ είναι , τσεκάρει την βελόνα και γράφει ΟΚ. Αν πεις σχεδόν γεμάτο , τσεκάρει πάλι την βελόνα και σε χρεώνει σχεδόν μισό ντεπόζιτο. Αυτά είναι γραμμένα με ψιλά γράμματα στο συμβόλαιο που υπογράφουμε πέρνωντας το αμάξι.

Έχω πληρώσει 2 φορές μισα ντεπόζιτα και πήρα το μαθημά μου. 30~50 χλμ μακριά από το σημείο παράδοσης φροντίζεις να φουλάρεις στα σίγουρα -διότι δεν βρίσκεις πάντα βενζινάδικο κοντά στο αεροδρόμιο - το παραδίδεις και δεν πρόκειτε ποτέ να ανακαλύψουν πως λείπουν 30 χλμ βενζίνης:haha:

Επίσης μέσω της πιστωτικής πληρώνονται και όποια ηλεκτρονικά διόδια περάσεις χωρίς να πληρώσεις . Η εταιρεία διοδίων χρεώνει την εταιρεία ενικοίασης και αυτοί με την σειρά τους εσένα που εν το μεταξύ έχεις επιστρέψει σπίτι σου εδώ κι ένα μήνα :D

ΥΓ. Έπαθα και το τελευταίο μιας και δεν γνώριζα την ύπαρξη των διοδίων:roll:
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.015
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom