gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Σαν την Χαλκιδική δεν έχει ......
Καλή Ανάσταση. Η Κασσανδρεία ή Βάλτα είναι το μεγαλύτερο χωριό αλλά δεν έχει ζωή. Θα σου προτείνω Καλλιθέα Μπρίκι καφετέρια με θέα , αλλά προτιμώ και προτείνω Άθυτο ή Άφυτο, όπου είναι τέλειο γραφικό μέρος με καφετέριες και ταβέρνες. Εκεί προτείνω για καφέ με θέα Νότο ή Φουρτούνα . Και βράδυ έχει ζωή από Έλληνες...Αν θες κάτι πιο ζωηρό πάνε Πευκοχώρι ή Χανιώτη. Μια ωραία πρόταση είναι Βίλα Στάσα ή παλιούρι (δε θυμάμαι το όνόμα του) αλλά είναι μακριά και δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά. Αν θες κάτι πιο κοντινό Σίβηρη στο άμμος είναι δίπλα. Σίγουρα θα βρεις κόσμο παντού θα κατεβούν οι Σαλονικείς με εξοχικά.Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους
Σκεφτόμαστε δεύτερη και τρίτη μέρα να πάμε προς τα νέα Μουδανιά και να δούμε και κάποιους γνωστούς εκεί και στην Κασσανδρεία. Ποιο είναι το μεγαλύτερο μέρος εκεί της περιοχής ώστε να έχει και αρκετό κόσμο ειδικά το βράδυ αυτές τις μέρες;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για τις επιλογές. Απλά εμείς τώρα ψάχνουμε που θα έχουμε τη διαμονή μας και ουσιαστικά στο ίδιο μέρος να βγαίνουμε έξω. Πως τα βλέπετε τα Νέα Μουδανιά για διαμονή; Γιατί θα ήταν πιο βολικό επειδή μένουν εκεί και οι φίλοι μας. Η ερώτησή μου είναι θα έχει κόσμο τα νέα Μουδανιά. Όσο για Άφυτο και Καλλιθέα έχουμε πάει ήδη και θεωρώ το Πευκοχώρι μακριά.Καλή Ανάσταση. Η Κασσανδρεία ή Βάλτα είναι το μεγαλύτερο χωριό αλλά δεν έχει ζωή. Θα σου προτείνω Καλλιθέα Μπρίκι καφετέρια με θέα , αλλά προτιμώ και προτείνω Άθυτο ή Άφυτο, όπου είναι τέλειο γραφικό μέρος με καφετέριες και ταβέρνες. Εκεί προτείνω για καφέ με θέα Νότο ή Φουρτούνα . Και βράδυ έχει ζωή από Έλληνες...Αν θες κάτι πιο ζωηρό πάνε Πευκοχώρι ή Χανιώτη. Μια ωραία πρόταση είναι Βίλα Στάσα ή παλιούρι (δε θυμάμαι το όνόμα του) αλλά είναι μακριά και δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά. Αν θες κάτι πιο κοντινό Σίβηρη στο άμμος είναι δίπλα. Σίγουρα θα βρεις κόσμο παντού θα κατεβούν οι Σαλονικείς με εξοχικά.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για τις επιλογές. Απλά εμείς τώρα ψάχνουμε που θα έχουμε τη διαμονή μας και ουσιαστικά στο ίδιο μέρος να βγαίνουμε έξω. Πως τα βλέπετε τα Νέα Μουδανιά για διαμονή; Γιατί θα ήταν πιο βολικό επειδή μένουν εκεί και οι φίλοι μας. Η ερώτησή μου είναι θα έχει κόσμο τα νέα Μουδανιά. Όσο για Άφυτο και Καλλιθέα έχουμε πάει ήδη και θεωρώ το Πευκοχώρι μακριά.
Επίσης άλλη επιλογή που σκεφτόμαστε είναι η Νέα Ποτίδαια. Ποιο θεωρείτε μεταξύ των δύο (Μουδανιά και Ποτίδαια) με περισσότερη κίνηση ειδικά βράδυ; Καλά, 2 μέρες θα μείνουμε αλλά να περνάμε και ωραία τα βράδια
Άρα καλύτερα και με πιο πολύ ζωή στα Νέα Μουδανιά ε;Δες Μουδανιά είναι πόλη και Νέα Ποτίδαια είναι χωριό με εξοχικές κατοικίες .
Θα έλεγα Νικήτη, αλλά και ο Όρμος Παναγιάς ή Βουρβουρού μου αρέσουν εξίσου.Καθώς θα είμαστε με τα μωρά, σκεφτόμουν μήπως θα ήταν βολικό να μείνουμε στον Όρμο Παναγιάς/Τρανή Αμμουδα (και λόγω εγγύτητας με Νικητή για ψώνια, φαγητό κλπ) και από εκεί να κάνουμε ημερήσιες εξορμήσεις σε όλο το πόδι.
Τι πιστεύετε; Είναι καλα σαν βάση για οικογένειες η καλύτερα αλλού;
Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Έμεινα Νικήτη πέρσι πολύ αρχές Σεπτέμβρη με παιδιά, χαμός από κόσμο, τελείως άλλο πράγμα θυμόμουν, 7/10 ήταν Βαλκάνιοι, ωραία βόλτα το βράδυ, καλά οι παραλίες του 2ου είναι γνωστό ότι ειναι οι καλύτερες με διαφορά, τωρα ο καιρός είναι λαχείο. Πάντως Νικήτη θα τα χεις ολα στα πόδια σου αν τα παιδιά είναι μικρά και χρειαστείς το ο.τιδήποτε.Θα έλεγα Νικήτη, αλλά και ο Όρμος Παναγιάς ή Βουρβουρού μου αρέσουν εξίσου.
Είναι καλή βάση για εξορμήσεις όπως και να 'χει.
Το καλό με την ημερομηνία που σκέφτεσαι είναι πως θα έχει αποχωρήσει πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των βαρβάρων, Ελλήνων και Βαλκανίων. Επίσης θετικό είναι ότι θα βρεις λίγο πιο ανθρώπινες τιμές διαμονής.
Το μόνο που βάσω με ίσως είναι να στα χαλάσει ο καιρός, κάτι που μπορεί να συμβεί στα τέλη Σεπτέμβρη στο βορρά.
Τώρα αν θα φρικάρεις ή όχι δε ξέρω, γεγονός είναι πως το παθαίνουμε αυτό κατόπιν εξελίξεων, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι συνήθως καταστροφικές όπως στη Χαλκιδική. Να πας εκεί που θυμάσαι και να μας πεις τη γνώμη σου εν τέλει.