• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Ryanair Χειραποσκευή Ryanair

tdoumos

Member
Εγω παντως που εχω αυτη τη χρονια να πεταξω Βενετια, Αμστερνταμ, Βρυξελλες και Παφο, τσιμπησα δυο τετοιες οι οποιος ειναι αψογες, στα 20€ απο 33€ η καθεμια με κουπονια.
BANGE New Casual Multi-Pockets Big Capacity Daily 15.6inch Laptop Light Waterproof For Business Trip Roomy Men Backpack with YKK - AliExpress 1524
Διαστασεις 46*30*20

Πριν ενα μηνα που πεταξα απο Βιεννη, ειχα τεραστιο θεμα με το προηγουμενο μου σακιδιο και μετα απο αρκετη φασαρια με τις κοπελες στο boarding γλιτωσα το 70ρι.

Ποτε των ποτων τα τελευταια τρια χρονια με υο συγκεκριμενο σακιδιο δεν ειχα ουτε την παραμικρή παρατηρηση, αλλα πλεον τους δινει ποσοστα η ryan για χρεωσεις παραδοτεας.
https://www.thetimes.com/business-m...anair-raises-staff-bonus-bag-cheats-z5t0dm5hw

Μπειτε στο thread της ryan στο reddit και θα φρικαρετε

Last edited:

Robert

Member
Σκεφτόμαστε να πάμε 2 άτομα Βουδαπέστη για μια μέρα και λέμε να μην πάρουμε μαζί μας ούτε σακίδια.Κινητά,φορτιστές,θα'τα έχουμε πάνω μας.Λέτε να έχουμε κανένα θέμα στα αεροδρόμια επειδή θα είμαστε χωρίς αποσκευές;Έχω ξανακάνει ταξίδι μιας ημέρας αλλά με σακίδιο.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Σκεφτόμαστε να πάμε 2 άτομα Βουδαπέστη για μια μέρα και λέμε να μην πάρουμε μαζί μας ούτε σακίδια.Κινητά,φορτιστές,θα'τα έχουμε πάνω μας.Λέτε να έχουμε κανένα θέμα στα αεροδρόμια επειδή θα είμαστε χωρίς αποσκευές;Έχω ξανακάνει ταξίδι μιας ημέρας αλλά με σακίδιο.
Τι θέμα δηλαδή να έχετε; Κανένα πρόβλημα δεν βλέπω εγώ.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Ξέρω κι εγώ,μήπως πέσουμε σε καναν περίεργο και μας ρωτάει γιατί δεν έχουμε αποσκευές
Στη Βουδαπέστη πάτε, όχι στο Τελ Αβίβ. 🤣
Κι εγώ έχω ταξιδέψει στην Ευρώπη αρκετές φορές χωρίς τίποτα.

kabamarou

Member
Υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν έτσι ακόμη και για πολλές ημέρες. Ενας είναι αυτός Login • Instagram
Εχω διαβάσει ιστορίες με άτομα που το κάνανε και δεν άκουσα ποτέ για κάποιο θέμα. O υπάλληλος που θα ελέγξει τα boarding pass είναι ο μοναδικός που μπορεί να δει αν έχετε παραδώσει βαλίτσες η όχι και το πιο λογικό είναι ότι δεν θα ασχοληθεί. Αυτοί ασχολούνται με το αν είναι το σακίδιο σου μεγαλύτερο. Οι υπόλοιποι θα υποθέτουν ότι είχατε βαλίτσα και την παραδώσατε

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Οκ,μπορεί να είναι και υπερβολική η ανησυχία μου.Είναι κι επειδή δεν το έχω ξανακάνει.
Καμία ανησυχία να μην έχετε κι εγώ έχω ταξιδέψει χωρίς ούτε καν προσωπικό αντικείμενο. Είχα πάει για συνέντευξη για δουλειά και γύρισα την ίδια μέρα. Σε κανένα σημείο δεν με ρώτησαν γιατί και πως.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ξέρω κι εγώ,μήπως πέσουμε σε καναν περίεργο και μας ρωτάει γιατί δεν έχουμε αποσκευές
Σε έχουν ρωτήσει ποτέ στον έλεγχο εάν ταξιδεύεις με παρέα; Μπορεί να σου κουβαλάει το σακίδιο σου η γυναίκα σου ή ένας φίλος σου. Γιατί να τους απασχολεί;
Εάν δεν είσαι ζωσμένος με εκρηκτικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.😂😂
Αλλά και εσύ θα κουβαλάς στις τσέπες φορτιστές και powebank; Κανένα μαγνητάκι δεν θα αγοράσεις ή και αυτό στις τσέπες; 😎

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.244
Μέλη
39.947
Νεότερο μέλος
AlikiSter

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα