Δεν έχω δει να ζυγίζουν αλλά η ζυγαριά στην πύλη είναι απειλητική!Ηθελα να ρωτησω εαν ζυγιζουν πλεον τις χειραποσκευες? Εχει καποιος προσφατη εμπειρια?
Τα δεδομένα από φίλους είναι ότι πλέον τα πρόστιμα πέφτουν βροχή στη Ryanair.Ηθελα να ρωτησω εαν ζυγιζουν πλεον τις χειραποσκευες? Εχει καποιος προσφατη εμπειρια?
Τον προηγούμενο μήνα από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο 2-3 πρόστιμα και τούμπαλιν 2 σίγουρα από όσα είδα.Ηθελα να ρωτησω εαν ζυγιζουν πλεον τις χειραποσκευες? Εχει καποιος προσφατη εμπειρια?
Ναι, οκ για τις διαστασεις το είχα υποψη τοσα χρονια. Απλά αυτό με το ζυγισμα ειναι πολυ περιοριστικο. Την έχω πατησει με aegean απο Θεσ/νικη..Τα δεδομένα από φίλους είναι ότι πλέον τα πρόστιμα πέφτουν βροχή στη Ryanair.
Εάν η χειραποσκευή σου είναι πολύ φουσκωμένη και χτυπάει στο μάτι το σίγουρο είναι ότι θα στην βάλουν στο κουτί για να δούνε εάν χωράει.
Εάν τώρα στην ζυγίσουν και είναι κανένα κιλό υπέρβαρη δεν νομίζω να έχεις θέμα. Στην ανάγκη θα φορέσεις και 2 μπλούζες από πάνω.
Το ζητούμενο είναι να χωράνε στα κουτιά τόσο η χειραποσκευή, όσο και το προσωπικό σου αντικείμενο. Στις διαστάσεις δώσε προσοχή.