@ser_kav πολύ χρήσιμη η ανακεφαλαίωσή σου με την επισήμανση ότι την επιλογή 3 (ckeck -in bag 10 kg) μπορούμε να την κάνουμε εξαρχής κατά την αγορά του εισητηρίου και όχι μόνο αφού εξαντληθούν οι 95 διαθέσιμες θέσεις priority. 
Οποτε μετα τους 95 πρωτους οπου και θα τελειωσει ο χωρος επανω, στους επομενους πελατες το συστημα δεν θα δινει την δυνατοτητα για priority και θα σου εχει μονο επιλογη για check-in με 8ε ανα αποσκευη; Λογικα θα τα υπολογιζει αυτο το ηλεκτρονικο συστημα τους;Για να ανακεφαλαιώσουμε ( Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος!)
Από 1/11/2018 θα ισχύει :
1) ΔΩΡΕΑΝ στην καμπίνα μόνο μία ''μικρή'' χειραποσκευή διαστάσεων 40Χ 20 Χ 25 εκατοστών.
2) Με ''priority'' κόστους 6€ , στην καμπίνα μία '' μεγάλη'' χειραποσκευή διαστάσεων 55Χ 40 Χ 20 εκατοστών και βάρους εώς 10 κιλών (ισχύει για τους 95 πρώτους που θα έχουν priority)
3) Αφού εξαντληθούν τα priority , οι επόμενοι θα πληρώνουν 8€ ανά αποσκευή ( βάρους εως 10 κιλά και οποιονδήποτε διαστάσεων) ,θα την παραδίδουν στο check-in και θα την παραλαμβάνουν από τον κυλιόμενο ιμάντα στις αφίξεις( η οποία θα αντιμετωπίζεται σαν όλες τις υπόλοιπες παραδοτέες αποσκευές).
Αποκαταστάθηκε η τάξη βλέπω!! Πολύ σωστή η κίνηση της Ryanair να μην επιβαρύνει με επιπλέον κόστος αυτούς που έκαναν την κράτησή τους πριςν τις 31.08.2018 για ταξίδια μετά τις 01.11.2018.
Κι εγώ περιμένω...προχθες πηρα το μαιλ για να αγορασω priority η refund, και σημερα βγαινει αυτο και αναρωτιεμαι σε ποσο καιρο θα ερθει το εμαιλ αυτο.
εχει παρει κανεις , κανενα τετοιο μαιλ ?
τοσο γρηγορα! παλι καλα. ειχα διαβασει στην σελιδα τους στο fb που τους κραζουν επειδη καθυστερουν αρκετους μηνες τις πληρωμεςΣημερα μπηκα στην καρτα και ειδα οτι εχει επιστροφη στις 25 Αυγουστου το ποσο που ειχα δωσει στο ακεραιο.
Όλα τα σακίδια πλατης είναι μεγαλύτερα από τις διαστάσεις τους. Εγώ ποτέ δεν συνάντησα πρόβλημα και πάντα είναι φουλ και αρκετά βαρύ.Εγώ έχω απορία για το τι ελαστικότητα θα υπάρχει στην δωρεάν τσάντα που μπορείς να πάρεις μαζί σου. Γιατί άλλο να είναι 35χ20χ20 και άλλο απλά να χωράει κάτω από το κάθισμα. Στο πινακάκι πάντως που είδα έγραφε απλά small bag.
Τον Ιανουάριο που είχα πάει από Θεσσαλονίκη για Πάφο πρόσεξα ότι τα σακίδια των περισσότερων ήταν μεγαλύτερα από αυτές τις διαστάσεις. Θα κάθονται να μετράνε άραγε τις διαστάσεις του σακιδίου πλάτης και αν είναι λίγο μεγαλύτερο θα σε χρεώνουν 10 ευρώ;
Εκεί θα παιχτεί χοντρό γέλιομιας και το σακίδιο είναι εύκαμπτο και θα βγάζουν πολλοί πράγματα για να τα φορέσουν η να τα βάλουν στις τσέπες και να μειωθεί έτσι ο όγκος και να φτάσει στις επιθυμητές διαστάσεις. Αν δε πάλι έχεις κανένα τεράστιο σάντουιτς μαζί σου θα το βγάζεις και θα το τρως επί τόπου
![]()