nikosthegreek
Member
alma και στο ebooking που κοιταξα παρατηρησα οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια στα Τρικαλα(λογικα λογω της λειτουργιας του μυλου των ξωτικων εκεινη την περιοδο) ενω τα περισσοτερα βρισκονται στην καλαμπακα. Συν οτι δεν εχει σχεδον καθολου συγκοινωνια για τα χωρια ελατη-περτουλι.Σαν μέρος είναι πολύ ωραίο(και τα Τρίκαλα και τα χωριά που ανέφερες), αλλά ειδικά στα Τρίκαλα δεν έχει πολλά καταλύματα οπότε δεν ξέρω τι θα βρείτε.
Άλλη επιλογή Ζαγοροχώρια με πολλά ξενοδοχεία και ξενώνες σε διάφορες τιμές και παροχές. Από μεγάλα ξενοδοχεία με θερμαινόμενη πισίνα μέχρι μικροί πετρόχτιστοι ξενώνες. Αλλά δεν ξέρω από λεωφορεία τι παίζει...Για το Μέτσοβο που ανέφερες όσες φορές έχω πάει γίνεται χαμός(και πριν λίγες μέρες που πήγα τελευταία φορά πάλι είχε απίστευτο κόσμο),οπότε αν σας αρέσει η πολυκοσμία πηγαίνετε...Επίσης μπορείτε να μείνετε Γιάννενα.Πολλές επιλογές σε καταλύματα και φαγητό και μέρη να βγείτε το βράδυ.Μια και λες πως δεν τα έχετε δει βράδυ...
Έχουν ζωή το βράδυ και γραφικά μέρη να βγεις.
Εμένα μου αρέσει πολύ και η Καστοριά με τις γύρω εκδρομές που μπορείς να κάνεις (Ψαράδες, Άγιος Αχίλλειος κλπ). Επίσης ξενοδοχεία με σπα, θερμαινόμενη πισίνα,γυμναστήριο κλπ. με πρωινό σε πολύ καλύτερες τιμές από ότι θα έβρισκες αντίστοιχου επιπέδου ξενοδοχεία σε άλλες πόλεις της Ευρώπης.
τωρα οσον αφορα για νομο ιωαννινων μου φαινεται καλυτερη επιλογη να μεινουμε γιαννενα ετσι ωστε να μπορουμε να βγουμε το βραδυ. θεωρεις καλυτερη καστορια και τις γυρω εκδρομες που μπορεις να κανεις ή γιαννενα-μετσοβο-ζαγοροχωρια?
,