Νορβηγία Χριστούγεννα στην Νορβηγία

strs92

Member
Μηνύματα
19
Likes
4
Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω παει Νορβηγια αλλα ξερω τις πιθανοτητες και τις παραμετρους που μπορεις να δεις σελας και ισως αυτο σε βοηθησει.
Ποσες μερες θα εχεις στην διαθεση σου; Στο Τρομσο θες να πας για το σελας ή σε ενδιαφερει ετσι κ αλλιως η Β. Νορβηγία; Ποσες μερες θα αφιερωσεις Βορεια (στο Τρομσο ή αλλου);
Το σελας εξαρταται απο την ιδια την δραστηριοτητα του φαινομενου, απο τον καιρο (βροχη, χιονι κτλ) και απο το αν εχει ξαστερια ή συννεφα. Κοινως θελει πολυυυ τυχη! Ακομα κ 1 βδομαδα να πας στο Τρομσο, μπορει να μη το δεις. Αν θες ετσι κ αλλιως να πας επειδη σου αρεσει σα πολη, τοπιο κτλ. να πας. Στην περιπτωση που σκεφτεσαι να πας 2 βραδια για το σελας, μη το κανεις.
Αν παλι το σελας ειναι ο διακαης ποθος σου, αλλαξε προορισμο. Αν π.χ πας Ισλανδια οπου και να εισαι ακομα κ μεσα στην πολη, αν το φαινομενο ειναι εντονο, μπορεις να το δεις. Αυτο σημαινει οτι κανεις κανονικα το προγραμμα σου και το βραδυ οπου κ αν εισαι τσεκαρεις για σελας. 7 βραδια μεινεις, 7 πιθανοτητες εχεις να το πετυχεις!
Δυστυχώς είχα σκοπό να μείνω 2-3 μέρες Τρόμσο και για το Σέλας και γιατί με ενθουσιάζειη ιδέα της Βόρειας Νορβηγίας. Εντούτοις, αναφορικά με το Βόρειο Σέλας, διάβασα ότι είναι περισσότερο ορατό από βόρεια νορβηγία και βόρεια Φινλαδία
 

strs92

Member
Μηνύματα
19
Likes
4
Καλησπέρα σας!!Τελικά κλεισθηκαν τα εισιτήρια για 22 με 28 Δεκεμβρίου για Νορβηγία. Το Τρόμσο βγήκε από τον χάρτη προορισμού μας και εντάχθηκε πλέον το Μπέργκεν. Το πρόβλημα είναι από δω και στο εξής η κατανομή των ημερών. Κάτι πήρε το αυτί μου ότι δεν λειτουργεί τίποτα στις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω επ' αυτού?
 

strs92

Member
Μηνύματα
19
Likes
4
Καλησπέρα παιδιά! έκλεισα εισιτήρια για όσλο 22 με 28 Δεκεμβρίου!!!22 με 26 καθόμαστε όσλο και 26 με 28 Μπέργκεν!!Θα ήθελα όμως τα φώτα σας αν γνωρίζετε. Από μία αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι 24,25 και 26 είναι κλειστά τα πάντα σχεδόν στην Νορβηγία λόγω Χριστουγέννων. Γνωρίζετε που μπορώ να αναζητήσω δραστηριότητες για εκείνες τις ημέρες σε Όσλο? Αν μπορώ ακόμη να πάω και σε κάποιο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ή όπερα? Στο site της όπερας εμφανίζονται παραστάσεις μέχρι και τις 22 Δεκέμβρη. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από εκείνες τις ημέρες? ή ακόμη καλύτερα, μένει κάποιος Νορβηγία ώστε να γνωρίζει?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom