Σαν νέο μέλος στο forum με λίγη αναζήτηση βρήκα το θέμα το οποίο έψαχνα...
Όπως είπα κ στο ανάλογο θέμα με την παρουσίαση νέων μελών είμαι 21 ετών φοιτητής που ψάχνει ένα νησί οικονομικό(με τις δύσκολες μέρες που περνάμε) μιας κ στηριζόμαστε στις πλάτες των γονιών μας το οποίο να μας καλύψει τις "ανάγκες" αν θέλετε για ένα όμορφο καλοκαίρι,να ξεσκάσουμε μιας και προσωπικά πέρυσι δεν μπήκα σε καράβι για ένα νησί,αλλά αρκέστηκα στην Β.Εύβοια σε σπίτι φίλου,αλλά κ στην Λ.Πλαστήρα στο εξωχικό κ μου την "έχει δώσει"...
Είμαστε λοιπόν 3 κολητοί(δύσκολο,αλλά μπορεί κ 4) και ψάχνουμε αυτό το μέρος που θα μας κάνει το κλικ... Σκευτόμαστε για
Λευκάδα ή Χαλκιδική! Μόλις είδα ότι προτείνετε
Μήλο και Ζάκυνθο και μετά από αυτήν την δημοσίευση ομολογώ ότι θα τα κοιτάξω και θα τα προτείνω...
Αλλά ας πώ τι περίπου ψάχνουμε να σας κατατοπίσω...
Θα θέλαμε όμορφες παραλίες πρώτα απ'όλα,η
Λευκάδα για παράδειγμα μας καλύπτει απόλυτα σ'αυτόν τον τομέα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσον μας καλύπτει στα υπόλοιπα...
Επίσης σαν νέοι θα θέλαμε να έχει μια Α νυχτερινή ζωή το νησί (clubs,bars,κλπ) να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε κ πέρα από την παραλία,
κ τέλος όσο γίνεται να αποφύγουμε τους "οικογενειακούς" προορισμούς,να χει κόσμο στην ηλικία μας...
Το φαϊ δεν μας πειράζει βολευόμαστε...
Σαν Έλληνες λοιπόν τ'αφήσαμε όλα την τελευταία στιγμή (μιας κ προσωπικά είμαι της άποψης κάτσε να ξημερώσει με το καλό...) και η ημερομηνία είναι γύρω στις 10 αυγούστου που μπορούμε λόγο υποχρεώσεων,οπότε πρέπει να βιαστούμε κάπως...
Όλο και κάτι θα ξεχνάω,αλλά φαντάζομαι πώς σας έδωσα μια εικόνα του τι ψάχνουμε...
Για να σας προλάβω,ξέρω πώς μ'αυτά που περιγράφω θα μου πείτε καλά κ γιατί δεν πάς
Πάρο;
Μύκονο; Σκιάθο; Λίγο πολύ ο ένας περισσότερο ο άλλος λιγότερο τα χουμε επισκευτεί αυτά τα νησιά,αλλά είναι κ το οικονομικό στη μέση(βασικός παράγοντας)...
Κλείνοντας να ενημερώσω πώς και για camping δεν το βλέπω...
Ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακροσκελές κείμενο και να με βοηθήσετε!
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,αναμένω απαντήσεις.