Ισπανία βαρκελώνη 7 μέρες....φτάνουν?

Bosporos

Member
Μηνύματα
131
Likes
191
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη Καμποτζη
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουένος Άιρες
Εμείς πριν 2 χρόνια που κάναμε το ίδιο πράγμα και είχαμε 8 μέρες στη διάθεση μας, κάτσαμε 4 μέρες στη Βαρκελώνη και 4 στη Μαδρίτη. Ειναι αρκετές και για τις δύο πόλεις. Βέβαια μετά τη Βαρκελώνη η Μαδρίτη φαίνεται κάπως βαρετή έχει όμως εκπληκτικά μουσεία και πολύ ωραίο φαγητό. Κάναμε το λάθος και πήγαμε από τη βαρκλωνη με το νυχτερινό τραίνο ( που είναι το παλιό σαράβαλο) και έκανε 10 ώρες!!! Το εισιτήριο ήτανε πάμφθηνο, όμως κοιμηθήκαμε σε κουκέτα με άλλους 6 και κατά τη διάρκεια της νύχτας κάποιους μπήκε μέσα και λήστεψε όλους τους άλλους εκτός από μας που κοιμόμασταν αγκαλιά με τις τσάντες. Εν συντομία, θα συνιστούσα το γρήγορο τραίνο με το οποίο γυρίσαμε, που είναι μόνο 3 ώρες και φοβερό!! και οι δυο πόλεις είναι τέλειες, στη Βαρκελώνη πάρε το λεωφορείο που κάνει στάσεις στις ατραξιόν
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
θεωρώ ότι 8 μέρες είναι πολλές για Βαρκελώνη, όσο χαλαρό πρόγραμμα κι αν έχεις.
Θα μπορούσες να πας και Βαλένθια που είναι κοντά σχετικά..
αν πάντως σκοπεύεις να πάρεις αεροπλάνο μπορείς να πας και μια Λισαβόνα, δεν βρίσκεται μεν στην Ισπανία αλλά και μικρής διάρκειας πτήση είναι και πολύ καλά θα περάσεις αν πας..είναι σίγουρο!
 

taver

Member
Μηνύματα
12.496
Likes
29.130
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πάρε το τραίνο από το Sants και σε 3 ώρες θα είσαι στη Βαλένθια. Μια χαρά πόλη, με τις χαρακτηριστικές κατασκευές/μουσεία/πάρκα του Καλατράβα, όμορφη παλιά πόλη, πρώτης τάξεως μουσεία και τεράστια όμορφη παραλία, γεμίζει άνετα 2 πλήρεις ημέρες ή και παραπάνω.
Τώρα το κατακαλόκαιρο θα ήταν μάλλον καλύτερο να αποφύγεις τη Σεβίλλη...
 

KIKA

Member
Μηνύματα
107
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
ΡΡΡΡΡΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ..ΜΠΟΡΩ?!!
μια χαρα φτανουν οι 5 μερες...με την προυποθεση φυσικα οτι θα βγαλετε τη μαγιορκα,3 μερες νομιζω ειναι πολυ λιγες για βαρκελωνη,5 ειναι καλα και αν θελετε κανετε και καμια εγκδρομουλα αυθημερον στα περιξ..
 

dora_explorer

Member
Μηνύματα
33
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
Σαφάρι..κάπου στην Αφρική
Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες..νομίζω πως αποφάσισα να πάω στη Σεβίλλη, δεν μπορώ να αντισταθώ...θέλω να δω όσο το δυνατόν περισσότερα.. ελπίζω να μη το μετανιώσω.. Έχει πάει κανείς Σεβίλλη? Ποιά είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα που πρέπει να δω γιατί θα 'χω μόνο 3μέρες... κ ποιά τα σημαντικότερα στη Βαρκελώνη που θα 'χω 4μέρες... αν έχετε να προτείνετε κάτι θα με βοηθήσετε αρκετά..ευχαριστώ κ ελπίζω να μην σας ζάλισα..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.288
Μέλη
38.934
Νεότερο μέλος
msayath

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom