• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Ισπανία βοήθεια για Βαρκελώνη

panpan

Member
Ούτε το freenow ; Αν δεν μπορέσεις πάρε ταξί. Ίδια χρέωση έχουν και έχει εκατοντάδες
στο αεροδρόμειο.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Ούτε το freenow ; Αν δεν μπορέσεις πάρε ταξί. Ίδια χρέωση έχουν και έχει εκατοντάδες
στο αεροδρόμειο.

Έχω το Uber, δεν κάνει;; Φυσικά και δεν θα στεναχωρηθω και θα πάρω ταξί.

panpan

Member
Έχω το Uber, δεν κάνει;; Φυσικά και δεν θα στεναχωρηθω και θα πάρω ταξί.
Νομίζω η Uber σταμάτησε. Ένα διάστημα είχε το uber-x αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Σπάνια τα χρησιμοποιώ. Υπάρχει και η bolt.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Επιστρέψαμε προ ημερών από ένα πολύ όμορφο ταξίδι μας στην Ισπανία το οποίο με αφετηρία την Θεσσαλονίκη είχε άφιξη και αναχώρηση στην Βαρκελώνη. εκεί είχαμε συνολικά 3 διανυκτερεύσεις ( οι υπόλοιπες έγιναν σε 3 πόλεις της Ανδαλουσίας) και μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ομορφιά ορισμένων κτιρίων, οι δρόμοι, οι πανέμορφες πλατείες, η παραλία τα πάρκα, όλα ήταν πανέμορφα. Σε όλα αυτά βέβαια ήταν σύμμαχος μας ο υπέροχος καιρός. Τα περισσότερα από τα σημεία ενδιαφέροντος μου ήταν γνωστά, αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι βοηθήθηκα στο να κάνω μια καλύτερη επιλογή, λόγω των λίγων ημερών της διαμονής μας στην πόλη από τις ιστορίες των μελών @gkalla, @NIKOLETA05 και @varioAthens. Τέλος δε, να ευχαριστήσω τον αγαπητό μου φίλο @panpan του οποίου η βοήθεια στην επιτυχία της εκδρομής μας ήταν καταλυτική και ΄για τις λίγες ώρες που είχαμε την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.246
Μέλη
39.944
Νεότερο μέλος
Anemoessa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom