Κύπρος βοηθεια θα τρελαθω!!

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Να χρησιμοποιήσεις τα λεωφορεία της travel express. τους παίρνεις τηλέφωνο και έρχονται και σε παίρνουν απ' όπου κι αν είσαι και σε αφήνουν όπου τους ζητήσεις. για Λευκωσία βέβαια είναι λίγο χρονοβόρο καθώς όντας στον Ύψωνα, θα μαζέψει και όλους τους υπόλοιπους πελάτες από την υπόλοιπη Λεμεσό. ζήτησε στο λεωφορείο να σε αφήσει κέντρο Λευκωσίας και κανόνισε μαζί τους ραντεβού σε κάποιο σημείο για να σε ξανά μαζέψουν. αντίστοιχα και για την Πάφο. το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που σου είπα ήδη, είναι ένα είδος ταρίφα που, αν χρειαστεί, θα σε πάει και από τον παλιό δρόμο για να μαζέψει κόσμο και όχι από το highway, χάνοντας μ' αυτό τον τρόπο χρόνο. τα υπεραστικά είναι μια καλούτσικη λύση (αν και θυμίζουν περισσότερο τα ΚΤΕΛ που χρησιμοποιεί η dim kyr) αρκεί να ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ που είναι οι στάσεις καθώς αν δεν έχεις καταλάβει σωστά, δεν πρόκειται να φιλοτιμηθούν να σταματήσουν. Στην Λευκωσία η στάση είναι στην πλατεία Σολωμού. ξέγραψε τα ταξί. για αναζήτηση τηλεφώνων στην Κύπρο: 11892
http://www.travelexpress.com.cy/servicesgr.htm
(αλήθεια fekish, η ομορφότερη γωνιά της πόλης (το κάστο) έχει παραδωθεί στο κοινό ή ακόμα την έχουν στα σκαμμένα? γιατί γίνεται αυτό, ξέρεις?)
 

fekish

Member
Μηνύματα
215
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί και Μπόρα Μπόρα
Για χωρια, πηγαινε μια βολτα στα Λευκαρα, 20' προς Λαρνακα και στο Ομοδος 30' προς την αλλη μερια ομως...
Μπορεις να πας και στο κουριο αν σου αρεσουν τα αρχαια αλλα δεν εχει κατι αλλο διπλα απο εκει εκτος απο κατι ταβερνες στην παραλια..
Τα λεωφορεια καπως καλυτερεψαν τελευταια, αλλα παλι θελεις αρκετο περπατημα για να πας καπου...

Sent from my Milestone using Tapatalk
 

fekish

Member
Μηνύματα
215
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί και Μπόρα Μπόρα
Για περιπατο για ψωνια, πηγαινε στον Πενταδρομο, και εκει θα βρεις την ανεξαρτησιας...


Sent from my Milestone using Tapatalk
 

MOUMOU

Member
Μηνύματα
60
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου απο την λεμεσο. ειχα μερες να μπω στο φορουμ γιατι απο εκεινη την τελυταια φορα που κλαιγομουνα τα πραγματα αλλαξανε. βρηκα κατι συμφοιτητριες που ειχα απο ελλαδα και μενουν παφο οποτε εφυγα για παφο μετα λαρνακα και μετα αγια ναπα. μοναδικα υπεροχα φοβερες παραλιες ιδιαιτερα το νησακι στην αγια ναπα.lemeso εκανα και την βολτα στο four season και μετα για μπυρες στο chesters και στην παλια λεμεσο στο καραφακι και το brueris. αυριο γυριζω ελλαδα και αν και το ταξιδι μου αρχισε με τα χειροτερα τελειωνει φανταστικα! κυπρος απλα υπεροχη!!!!!!!!!
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.000
Likes
2.093
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εισαι τυχερη. Τελικα σου πηγαν ολα καλα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.328
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom