γαμήλιο ταξίδι που???????????

Μηνύματα
12
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
??????????
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
χαιρετώ την όμορφη παρέα που ομολογουμένως κατα καιρους εχω πάρει πολύ χρησιμες πληροφορίες.τον μαη παντρεύομαι και δυστύχως για γαμήλιο ταξίδι εχουμε μόνο 6 μέρες...δεν είμαστε της χαλαρωσης και της παραλιας,αν και λογω λίγων ημερών τα εξωτικα τα αποκλειουμε.εγώ ήθελα κούβα αλλα παει περιπατο,δε φτανουν οι μέρες.λοιπον???ευρωπη???
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.793
Likes
18.406

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μα τί καλύτερο από τη Βενετία?
(Φοβάμαι ότι επαναλαμβάνομαι) :xmas_rolleyes:
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Για Μπενελουξ τι λες?
 
Μηνύματα
12
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
??????????
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ευχαριστω πολυ για τις προτασεις.για αγια πετρουπολη τη λετε??
 

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Η Ώρα η καλή ;) Λοιπόν,... Παρίσι είναι πολύ καλή επιλογή,απίστευτα ρομαντική πόλη και θα το ευχαριστηθείς,είμαι σίγουρη..απ'ότι βλέπω και από τον χάρτη σου δεν έχεις πάει ακόμη..πήγα τα Χριστούγεννα με το αγόρι μου και περάσαμε 6 ημέρες ζάχαρη..επίσης,μπορείς να το συνδυάσεις με Νορμανδία,θα ξετρελαθείς με την ομορφιά,τα τοπία είναι απίστευτα..στα γρήγορα προτείνω Normandy Barriere 5* στην Deauville :D ! Βενετία-Φλωρεντία,ιδανική επιλογή για μήνα του μέλιτος..θα είναι το επόμενο ταξίδι μου με τον καλό μου :rolleyes: και όσο για την Ακτή Αμάλφι,ακούγεται πολύ ωραία ιδέα,θα κάνεις και εκδρομούλες στη Νάπολη,στην Πομπηία,στην πόλη Ravello,στο φημισμένο Positano και στο νησί Κάπρι :) Ακόμη μια ιδέα είναι και η Κυανή Ακτή..δεν έχω πάει αλλά πολύ θα ήθελα :rolleyes: Διαμονή στη Νίκαια και καθημερινές εκδρομές σε Μονακό,Μόντε Κάρλο,Κάννες,Σαιντ Τροπέ,Μασσαλία,Σιμιέζ...τέτοιες εκδρομές θα βρεις και οργανωμένες σε ταξιδιωτικά γραφεία,μπορείς να πάρεις κάποιο πακέτο και να ακολουθείς το γκρουπ όπου σε ενδιαφέρει να πας ή απλά να χαλαρώσεις σε ένα μέρος! Οι επιλογές σου είναι πολλές,όρεξη να έχετε,θα περάσετε όμορφα όπου και να πάτε!
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.793
Likes
18.406
Θα πας τον άντρα σου γαμήλιο ταξίδι ανάμεσα σε τόσες Ρωσσίδες?
Γαμήλιο δηλ. πας μόνο στα μοναστήρια? Άσε που αν τα παιδιά είναι ερωτευμένα, που το εύχομαι, δε πα να κυκλοφορεί και η Ιρίνα εκεί που θα πάνε, μάτια θα έχουν μόνο ο ένας για τον άλλο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.858
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom