Ουγκάντα γεια σας απο renata και Lullu..

franmeg

Member
Μηνύματα
99
Likes
399
Επόμενο Ταξίδι
Νιγηρια
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κοσμος ολος!
Κορίτσια καλως ήρθατε κι από μένα!! Είστε πραγματικές ηρωίδες.. και μπράβο σας!!

Ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ απλό γιατί έχω μια διαφωνία με ένα πολύ καλό μου φίλο.. Θα πάει στην Ουγκάντα για 1 βδομάδα στα μέσα Ιουλίου και δε θέλει να προφυλαχθεί από τίποτα...:shock::shock: Άντε και τα εμβόλια σύμφωνα με το cdc είναι προαιρετικά.. ούτε malaron???:shock::shock: Μόνο κανά αντικουνουπικό και μακρυμάνικα?? Εγώ διαφωνώ!!

Τι λέτε εσείς που ξέρετε???
Μηπως σου απανταω λιγο καθυστερημενα??
Κοιτα ολα εξαρτωνται απο το σε ποιες περιοχες θα παει..Πιστευω πως ειναι ανοησια να μην κανει το εμβολιο του κιτρινου πυρετου...Στην Καμπαλα δεν υπαρχει κρουσμα εδω κ 20 χρονια ΑΛΛΑ στην Βορεια και Κεντρικη Ουγκαντα ειχαν για τριτη συνεχη χρονια επιδημια με νεκρους..
Οσο για την ελονοσια...κοιταξε αν μενει Καμπαλα κ παιρνει προφυλαξεις οπως να κοιμαται σε κουνουπιερα, να χρησιμοποιει αντικουνουπικα κυριως μετα τη δυση του ηλιου, να προστατευεται γενικως απο τα κουνουπια τοτε δεν χρειαζεται απαραιτητα φαρμακα.Εαν ομως παει σε επαρχιες, εαν παει σε σαφαρι η εστω στην Jinja που ειναι μολις 80 χμ εξω απο την Καμπαλα τοτε ο κινδυνος ειναι αυξημενος..Ειδικα αν παει πχ στο Murchison Falls εκει ειναι περιοχη υψηλου κινδυνου για ελονοσια (υπαρχει μαλιστα ενα στελεχος που ειναι ανθεκτικο στα φαρμακα κ πολυ επινικδυνο)...Τι να σου πω...ολα σχετικα ειναι...
Καλη τυχη...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.788
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom