marytravel
New Member
καλώς ήλθες.. τη διαδικασία να γίνεις αρχηγός-συνοδός γκρούπ? μήπως να ανοίξεις γραφείο με το όνομα marytravel? και μετά πάρε εμένα αρχηγό-συνοδό στο γραφείο σου please..γεια σε ολουσ ειμαι νεο μελοσ και ειμαι εθισμενη με τα ταξιδια!!σκεφτομαι οτι θα ηθελα να γινω αρχηγοσ συνοδοσ γκρουπ, εχω ταξιδεψει αρκετα κ θα ηθελα να το κανω τροπο ζωησ!αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει να μου πει την διαδικασια θα το εκτιμουσα!!!
γιατι με δουλευεισ????κριμα ειναι ....!αφου το θελω τοσο,τωρα που δεν εχω υποχρεωσεισ και μπορω, αλλωστε ειμαι μονο 23 ,εσυ μου φαινεσαι μεγαλυτεροσ αρα ανοιξε εσυ γραφειο και παρε εμενα!ελα ρε παιδια βοηθηστε καποιοσ θα ξερει δεν μπορει...σπουδαζα τοσα χρονια και με το που πηρα το πτυχιο καταλαβα το οτι ηθελα να κανω..δηλαδη το ηξερα απο πριν αλλα χατηρια γονεων...κτλ!πειτε μου please, μην παρω σβαρνα τα ταξιδιωτικα ενα ενα χωρισ να εχω ιδεα!:roll:καλώς ήλθες.. τη διαδικασία να γίνεις αρχηγός-συνοδός γκρούπ? μήπως να ανοίξεις γραφείο με το όνομα marytravel? και μετά πάρε εμένα αρχηγό-συνοδό στο γραφείο σου please..
σου φαίνομαι μεγαλύτερος????γιατι με δουλευεισ????κριμα ειναι ....!αφου το θελω τοσο,τωρα που δεν εχω υποχρεωσεισ και μπορω, αλλωστε ειμαι μονο 23 ,εσυ μου φαινεσαι μεγαλυτεροσ αρα ανοιξε εσυ γραφειο και παρε εμενα!ελα ρε παιδια βοηθηστε καποιοσ θα ξερει δεν μπορει...σπουδαζα τοσα χρονια και με το που πηρα το πτυχιο καταλαβα το οτι ηθελα να κανω..δηλαδη το ηξερα απο πριν αλλα χατηρια γονεων...κτλ!πειτε μου please, μην παρω σβαρνα τα ταξιδιωτικα ενα ενα χωρισ να εχω ιδεα!:roll:
χωρίς διαγωνισμό... αμέσως άρχισες τις αδιαφανείς διαδικασίες λευτέρη ... κανόνισε να το κανεις κι εσύ σαν καποιον γνωστο μας βουλευτηνα πάρει χωρίς διαγωνισμό και με συνοπτικές διαδικασίες τη marytravel αρχηγό-συνοδό
ευχαριστω renata!!!νομίζω οτι για να γίνεις αρχηγός γκρούπ,πρέπει να γνωρίζεις τουλάχιστον δύο γλώσσες πολύ καλά ...να έχεις μελετήσει σε όλο το φάσμα τους τις χώρες που ένα γραφείο συνηθίζει να πραγματοποιεί σε αυτές ταξίδια...
μπορείς να ξεκινήσεις εθελοντικά αμισθί,ίσως και με δικά σου έξοδα μαζί με πεπειραμένο οδηγό...ρώτησε το cel tours είναι γραφείο που στο site του υπάρχει και ζήτηση εργασίας ...μετά βλέπεις ..απο ότι γνωρίζω ο μισθός που δίνουν είναι μικρός ,αλλά φτάνει που θα κάνεις το κέφι σου!
ευχαριστω!Το πράγμα διαφέρει λίγο αν θέλεις να γίνεις απλή αρχηγός γκρουπ εκτός Ελλάδος ή εντός Ελλάδος ή ξεναγός.
Στο μέλλον ελπίζω ότι θα διαφέρει πολύ και επιτέλους δεν θα μπορεί να γίνεται ο καθένας συνοδός- αρχηγός γκρουπ.
Είχα κάπου διαβάσει ότι θα έμπαινε στα ΙΕΚ της χώρας η συγκεκριμένη ειδικότητα αλλά δεν έχω καμιά πληροφόρηση πέρα τούτου.
Όσον αφορά τους ξεναγούς λειτουργούν σχολές εντός της Ελλάδας και υπάρχει και ομοσπονδία ξεναγών με κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα εντός της Ελλάδας.
Φυσικά, για να κάνεις σπουδές στον τουρισμό υπάρχουν οι σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων των ΤΕΙ της χώρας αλλά και οι σχολές του ΟΤΕΚ (πληροφορίες στο www.otek.edu.gr). Διαφορετικά κάνε μια βόλτα από τη Νομαρχία της περιοχής σου και ζήτα τους πληροφορίες.