Ισπανία γιατί όχι Βαλένθια?

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
ναι εχω κλεισει ηδη για 7 νυκτες αλλα φευγω απο μαδριτη οποτε λεω να αφιερωσω κι εκει δυο μερες. συνεπως βαλενθια γιοκ για φετος! στη μαδριτη για δυο μερες θα δουμε κατι η δεν προλαβαινουμε οποτε να το αφησουμε και να παμε κατευθειαν απο βαρκελωνη μπαραχας?

Η δική μου άποψη είναι ότι δύο μέρες στη Μαδρίτη προλαβαίνεις να παρεις μια καλή γεύση (μεταφορική και κυριολεκτική :D), ειδικά αν δεν είσαι museum freak.
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
α ωραια!!οσο για τα μουσεια θεωρω πως εγω που δεν ειμαι και fan και αφου εχω παει φλωρεντια (ουφιτσι),βατικανο και λουβρο, στην ευρωπη τουλαχιστον, δεν χρειαζεται να παω σε αλλο μουσειο!!
σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου!!
 

DiTravel

Member
Μηνύματα
114
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου...
Καλησπέρα!!!Αύριο φεύγω για Ισπανία και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι παίζει με Valencia και παρκινγκ;Παρκάρουν ελεύθερα στο δρόμο όπως εμείς ή το βάζεις μόνο σε parking;Στη δεύτερη περίπτωση έχει κανείς υπόψη του κανένα οικονομικό;
 

DiTravel

Member
Μηνύματα
114
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου...
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!!Επιστρέψαμε από Ισπανία με τις καλύτερες εντυπώσεις!Ελπίζω κάποια στιγμή να βρω χρόνο να γράψω κάποια πράγματα σχετικά.
Προς το παρόν απαντάω στο ερώτημά μου σε περίπτωση που ενδιαφερθεί και κάποιος άλλος στο μέλλον. Στη Βαλένθια όπως και σε μικρότερες τριγύρω πόλεις, έχει πολλες θέσεις πάρκινγκ στο δρόμο που σηματοδοτούνται με άσπρες γραμμές. Πληρώνεις μόνο στις θέσεις με μπλε γραμμες. Γενικά δεν δυκολευτήκαμε καθόλου να βρούμε ελεύθερες θέσεις σε αντίθεση με την Ιταλία που απλά δεν υπήρχαν!
Στη Βαρκελώνη αντίθετα (δεν είχαμε αυτοκίνητο) παρατηρήσαμε ότι υπήρχαν ελάχιστες άσπρες θέσεις και όλες κατειλλημμένες!Οι υπόλοιπες ήταν μπλε άρα επί πληρωμή.
Καλά ταξίδια!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.271
Μηνύματα
885.857
Μέλη
38.949
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom