για ποιο λόγο ειδικότερα νομιζετε ότι δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από το σάϊτ:

maιra1

Member
Μηνύματα
206
Likes
118
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Γιατί στο site αυτό βρίσκεις όμορφες ιστορίες ειπωμένες από ταξιδιώτες που τις έζησαν.Υπάρχει πιό σπουδαίο απ'αυτό;Πληροφορίες για οποιονδήποτε προορισμό βρίσκεις σχεδόν οπουδήποτε πια.Βιωμένες καταστάσεις όμως που ΄λέγονται ανάλογα με τον τρόπο την ματιά και την αίσθηση του κάθε ενός ταξιδευτή ξεχωριστά μόνο σε τέτοια site βρίσκεις.ΘΗΣΑΥΡΟΙ σωστοί.
Ασε δε που το συγκεκριμένο site μας αποκαλύπτει και συγγραφικά ταλέντα.Απίστευτα ταξίδια,προικισμένοι "παραμυθάδες"......μήπως πρέπει οι admin. να το κοιτάξουν.


ΥΓ.Με το "παραμυθάδες" εννοώ χαρισματικούς στη μεταδοτικότητα της αφήγησης.
 
Μηνύματα
1.666
Likes
1.327
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Είμαι εντελώς άσχετη με υπολογιστές, χρησιμοποιώ το ίντερνετ μόνο για βρω πληροφορίες και ειδήσεις, είμαι αδιάφορη για site στιλ face book και ξαφνικά πέφτω πάνω στο φόρουμ και ανακαλύπτω πως εδώ είναι συγκεντρωμένα ένα σωρό ενδιαφέροντα άτομα που κατά πλειοψηφία είναι κεφάτοι, άνετοι, καλοπροαίρετοι, με χιούμορ και όρεξη για ταξίδι. Ο καλύτερος τρόπος να κάνω πιο ενδιαφέρουσες τις χαλαρές ώρες μου, η καλύτερη συντροφιά στο γραφείο. Σύντομα ανακαλύπτω ότι το site δεν είναι απρόσωπο και ότι οι άνθρωποι εδώ μέσα επιδιώκουν να γνωριστούν μεταξύ τους, μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις περισσότερα άτομα με το δικό σου πάθος. Έτσι ξαφνικά βρέθηκα να έχω και πιο προσωπικές σχέσεις με αυτούς που συνομιλούσα περισσότερο. Επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μοιραστώ με τους άλλους ιδέες και εμπειρίες, μπαίνω στην διαδικασία να ξαναθυμηθώ το ταξίδι για να το αφηγηθώ, έτσι δεν το ξεχνάω ποτέ πια, και καθώς το γράφω το ξαναζώ με καινούργιους συνταξιδιώτες αυτή την φορά. Κατά τα άλλα δεν έχω ιδέα πως έτυχε και κόλλησα σε αυτό το site
 
Last edited by a moderator:

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Γιατί δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το σάιτ;

Γιατί διαβάζοντας τις ιστορίες αλλά και τις πληροφορίες που δίνονται για το κάθε μέρος μπορώ να ταξιδεύω νοερά και να βρίσκομαι κάθε φορά σε διαφορετική χώρα/πόλη όταν δεν μπορώ να το κάνω στην πραγματικότητα.

Γιατί με βοηθά να σχεδιάζω τα επόμενα ταξίδια μου και να μου ξυπνά το ενδιαφέρον για πόλεις και χώρες που παλιότερα δεν ήταν μέσα στα άμεσα σχέδια μου.

Γιατί έχω γνωρίσει άτομα εξαιρετικά ενδιαφέροντα με τα οποία μπορώ να συζητώ πάνω στο αγαπημένο μου θέμα: τα ταξίδια

Γιατί χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν τόσοι "ομοιοπαθείς", και επιτέλους δε νιώθω περίεργα κάθε φορά που μιλάω για ένα ταξίδι (παλιό ή νέο). Επειδή ελάχιστοι από τους γνωστούς και τους φίλους μου ταξιδεύουν δεν είχα με ποιον να μοιραστώ το πάθος μου για τα ταξίδια. Βέβαια μη φανταστείτε ότι τώρα μιλάω μαζί τους λιγότερο για ταξίδια... το αντίθετο μάλιστα. Τώρα διαρκώς ψάχνω εισιτήρια και προορισμούς, οπότε η συζήτηση αναπόφευκτα πάει προς τα εκεί κάποια στιγμή... :bleh:

Γιατί βρίσκω απίθανες πληροφορίες που με βοηθούν να σχηματίσω μια πρώτη εικόνα για τους επόμενους προορισμούς μου. Και φυσικά επειδή ενημερώνομαι για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα ταξίδια: προσφορές, εκδηλώσεις, ειδήσεις αρχαιολογικού/πολιτιστικού ενδιαφέροντος κλπ

Γιατί ΑΠΛΑ περνάω καλά κάποιες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μου! :clap:
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
μη σου πω και το μη ελεύθερο...;)
Συμφωνώ και επαυξάνω :clap:, άλλωστε το έχω ήδη ομολογήσει σε άλλα ποστ (μαθητές αναρωτιούνται τι απέγιναν τα γραπτά τους, γιατί καθυστερούν τόσο να διορθωθούν; το μεταπτυχιακό προχωράει σε ρυθμούς χελώνας κλπ κλπ)
 

stellina

Member
Μηνύματα
96
Likes
36
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
Γιατί παίρνω ανεκτίμητες πληροφορίες από άτομα σκεπτόμενα, με ποιότητα ζωής..
Γιατί με κάνει να ονειρεύομαι..
Γιατί μου δίνει ερεθίσματα για τα επόμενά μου ταξίδια και για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου..
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Επειδή δεν έχεις το χρόνο ή το χρήμα να ταξιδέψεις όσο πραγματικά θα ήθελες,ταξιδεύεις νοερά διαβάζοντας τις ταξιδιωτικές ιστορίες.
Και επισης ζηλευεις τρελααααααααααααααααααα:(:(
 

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.831
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
γιατι δεν μπορω να ξεκολησω;;;
(βεβαια με μια αποχη τους χειμερινους μηνες μιας και ειμαι μελος σε οτι forum υπαρχει για χιονια, σε ελληνικη, γερμανικη κ ιταλικη γλωσσα πλεον)

βασικα εδω μεσα ειναι το μονο μερος στην Ελλαδα που αισθανομαι οτι υπαρχουν ανθρωποι που με καταλαβαινουν...(πλην της γυναικας μου που εχει την ιδια τρελα με μενα)

οταν για παραδειγμα, γυρισα απο πολυνησια, ενας φιλος μου μου ειπε: ποσο σας βγηκε;; λεω: τοσο περιπου...
η απαντηση: καλα χαζος εισαι;; δεν τα κρατουσες να τα δωσεις προκαταβολη για ενα αμαξι;;; ας πηγαινατε καμια κρητη καλυτερα...
αλλο παραδειγμα....μετα απο 2 βδομαδες Μεξικο, ελαβα την εξης ερωτηση: καλα δεν βαρεθηκατε τοσες μερες εκει;;; ας κρατουσατε λιγα λεφτα να πατε κ χαλκιδικη μερικες μερες....

ξερω οτι εδω μεσα ΠΟΤΕ δεν θα ακουσω τετοια πραγματα....

ΥΓ οποιος μου πει κατι τετοιο θα ζητησω την διαγραφη του επ΄αοριστου απο το φορουμ
 

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.831
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Γιατί παίρνω ανεκτίμητες πληροφορίες από άτομα σκεπτόμενα, με ποιότητα ζωής..
Γιατί με κάνει να ονειρεύομαι..
Γιατί μου δίνει ερεθίσματα για τα επόμενά μου ταξίδια και για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου..

η τελευταια προταση που εγραψες ειναι ολα τα λεφτα...
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
turms,πολυ ωραιο αυτο που ειπες...και νομιζα οτι μονο σε μενα κανουν τετοιες ηλιθιες παρατηρησεις...:haha:
Εγω κολλησα για πολλους λογους...ο πιο βασικος ειναι οτι εδω μεσα, 'ταξιδευω"......:clap:
 

vasso

Member
Μηνύματα
136
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Εγώ κόλλησα ύστερα απο μια αναζήτησή μου για κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.
Από τότε είναι η μόνιμη συντροφιά ακόμη και στη δουλειά , κλεφτά όμως ,σαν ένα διάλειμμα για τσιγάρο (που δεν καπνίζω).Μου αρέσει να διαβάζω ιστορίες και να ταξιδεύω και εγώ μαζί...να παίρνω ιδέες για μελλοντικά ταξίδια!!
Μου αρέσει που βρήκα ανθρώπους (εκτός της οικογένειάς μου)που έχουν το ίδιο μικρόβιο με εμένα και οι εμπειρίες τους με βοηθάνε στο να ξεπεράσω καποιες φοβίες μου και επίσης να αναιρέσω κάποιες απόψεις μου για χώρες που τις είχα διαγράψει απο τον ταξιδιωτικό μου χάρτη.
Με βοηθάει να φεύγω απο την πραγματικότητα...
 

Giotap17455

Member
Μηνύματα
95
Likes
11
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Γιατί ταξιδεύω διαρκώς και σε όλο τον κόσμο... μεγάλο κόλλημα..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.116
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom