Ιταλία επίσκεψη στο μιλάνο στις εκπτώσεις

Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
λεω οτι το ιδιο το Foxtown αυτοπροσδιοριζεται ως outlet φιρμων alta moda που στην Ιταλία, οπως διαβαζεις στην ιταλική Βικυ, ειναι συνωνυμος με τον ορο haute couture, υψηλη-πολυτελης μοδα. αρα στο Foxtown ειναι ενα haute couture outlet. πιο λιανα δεν μπορω να το κανω. σταματηστε το σπαμ επιτελους λοιπον εσεις οι "γαλλομαθεις"..
Ωχου βαρεθηκα ! Δε θελετε να μαθετε !!
Συνεχιζω λοιπον σε ON TOPIC MODE
Κατι για δερματινα ειδη + υποδηση
Milano Milan Italy .:. CiaoMilano .:. shops .:. shoes and leather
 

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
500
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ευχαριστώ.Οι Ιταλοί εξάλλου έχουν μια τάση να αναμειγνύουν πολλές μάρκες διαφορετικών ειδών στα outlets,γι αυτό ρώτησα.Προσωπικά ,για τους γνώστες, στο dmagazine έτριβα τα μάτια μου σε ορισμένες περιπτώσεις ,ανάμεσα σε eurotrash μάρκες έβρισκες πραγματά διαμάντια σε πολύ χαμηλές τιμές ,αλλά θέλει πολύ ψάξιμο ,πολλές ώρες.


Θα ξεφύγω λίγο από το θέμα να απαντήσω κάτι τελευταίο. Μπορώ να θέσω το ερώτημα στον taver ποιος από τους οίκους που γνωρίζεις κάνει υψηλή ραπτική με βάση τον ορισμό του wikipedia.Μιας και οι περισσότεροι εμπορικοί οίκοι στην Ιταλία έχουν σχεδόν περισσότερους Ασιάτες εργάτες παρά Ιταλούς(μην πω μόνο Ασιάτες) στα εργοστάσια και σχεδόν καμία πλέον γνωστή στο ευρύ κοινό μάρκα δεν παράγει in house( στο atelier της) ρούχα με εξαίρεση ίσως κάποιους Ιάπωνες,Γάλλους,Αυστριακούς ,Άγγλους κλπ σχεδιαστές που μπορείς να βρεις στο L'Eclaire στο Παρίσι.


ΥΓ Ένα link για το "made in Italy" των εμπορικών οίκων: Slaving in the lap of luxury - Los Angeles Times

πολυ ενδιαφερον αρθρο
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
dimitrak said:
πολυ ενδιαφερον αρθρο
ενδιαφερον αλλα δεν βλεπω τη σχεση με το θεμα..
επειτα τη φετα που τρωτε μηπως εχετε καμια ψευδαισθηση οτι μονο ελληνικα χερια την εχουν φτιαξει?
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
To Foxtown εχει καλές τιμές (σε αυτό συμβάλει και ο χαμηλός ελβετικος φόρος, 8%). Αλλά σαν επιλογή καταστημάτων, ποιότητας και ποικιλίας το βρήκα μέτριο. Νομίζω το Serravalle, αν και πιο τουριστικό, είναι καλύτερο. Τελευταίο στην λίστα το Vicolungo. (Αναφέρω αυτα τα τρία καθώς ειναι άμεσα προσβασιμα από Μιλανο).

Και εγώ δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το Fox. Ισως ενδείκνυται περισσότερο για άντρες.
 

elena30

Member
Μηνύματα
44
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΜΙΛΑΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
δεν ειπα οτι θα ψωνίσω πανάκριβα ρούχα αλλα οταν το εισιτηριο κανει 100 κ για τους δυο με επιστροφη ε το ξενοδοχειο για 2 βραδια ξεπερωάει κατα πολυ τα 100ευρω κ τα θεωρω περιτα χρήματα γιατι ολη την ημερα ειμαστε στους δρομους..αυτο τουλχιστο εγινε στη ρωμη..
 

elena30

Member
Μηνύματα
44
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΜΙΛΑΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
μπορείτε να μου προτείνετε καταστήματα για τέλειο παγωτό κ πίτσα??...ειμαι λάτρης κ των δυο!!!αχ εχω αγχωθει ακομη να βρω ξενοδοχείο...
 

ZephX

Member
Μηνύματα
401
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Προφανώς .Προσωπικά ψάχνω outlets που να "κουβαλάνε" ποικιλία από μάρκες καταστημάτων τύπου degli effetti ,antonioli , dantone και τα σχετικά.Πίστεψε με έψαξα αρκετά ,αλλά δεν βρήκα μεγάλη ποικιλία σε αυτό το είδος σε outlets και όσοι ξέρουν δεν τα μαρτυράνε τα μέρη.Λογικό μεν ,αλλά αν ξέρεις κάτι ,στείλε μου pm ,όποτε ξαναπας.
Σορρυ κιόλας αλλά ποιοι είναι οι σχεδιαστές που κουβαλάνε που είναι τόσο δύσκολο να βρεις σε outlet? Commes Des Garcons? Balmain? Rick Owens? Kriss Van Assche? Martin Margiela?

Δεν ξέρω αν είσαι κοπέλα και έχουν διαφορετικούς σχεδιαστές για τις γυναίκες...αλλά για αντρικά ρούχα εύκολα βρίσκεις αυτά που κουβαλάνε σε κανονικά μαγαζιά και online. Και φυσικά αυτά τα μαγαζιά έχουν μεγάλες εκπτώσεις συχνά. Και να σου πω την αλήθεια, 3-4 χρόνια τώρα τα ίδια και τα ίδια πράγματα, οπότε αδιάφορα τα βρίσκω. Οπότε τα outlet δεν νομίζω να τα χρειάζεσαι τόσο. Στο Λονδίνο, στην ίδια κατηγορία, το Browns έχει το δικό του outlet.

Μαγαζί στο Μιλάνο που έχει ενδιαφέρον (κυρίως από ιστορικής πλευράς πλέον) είναι το 10 Corso Como.

Τώρα τι εννοείς με το "eurotrash" δεν ξέρω...αλλά ξέρω πως χρησιμοποιούν την λέξη οι Αμερικανοί και τη θεωρώ ηλίθια και προσβλητική (κάποιες φορές).
 

noobtraveller

Member
Μηνύματα
140
Likes
573
Προφανώς ζητάω outlet με αντρικά ,όχι μόνο για καλύτερες τιμές ,αλλά για κάποια δυσεύρετα κομμάτια από παλιότερες collections ,ίσως και πριν το 2010 σε κάποιο outlet στην Ιταλία.Επίσης ,είναι διαφορετικά να βρεις μια καλή έκπτωση σε ένα outlet από κοντά, θα δοκιμάσεις το ρούχο ,θα το δεις πως είναι ,βοηθάει.Πιστεύω ότι υπάρχουν αυτά τα outlets ,απλά δεν τα ξέρω.Τελευταία φορά που πήγα στην Ιταλία βρήκα κάτι μικρα μαγαζάκια που είχαν πολύ καλά κομμάτια σε τρομερές τιμές ,απλά δεν ήμουν τυχερός με τα νούμερα.Θυμάμαι σε κάτι κάθετες νομίζω στην Corso Buenos Aires υπήρχαν κάτι outlets που απέξω έβλεπες κάτι βιτρίνες της κακιάς ώρας δεκαετίας 90 και μέσα είχε αρκετά καλά κομμάτια.Αν ζήταγα φετινά ,δε χρειάζεται να πάρω από το Browns ,το corner κάνει ως -70% και το Layers ομοίως.Τα online καταστήματα του είδους που ψάχνω πίστεψέ με τα ξέρω τα περισσότερα .
Επίσης,νομίζω οι περισσότεροι από εμάς έχουμε φορέσει eurotrash μάρκες και δεν το θεωρώ καθόλου προσβλητικό τον όρο ,αφού υφίστανται τι να κάνουμε; Τα american trash είναι περισσότερα εξάλλου .

Τέλος,να αναφέρω, ως noob traveller, με ελάχιστα ταξίδια στο εξωτερικό ,ότι έκανα το λάθος να πάω πρώτο ταξίδι στην Ιταλία (Ρώμη) και έχω την εντύπωση ότι σε όσες άλλες χώρες και να ταξιδέψω δε θα μείνω το ίδιο ικανοποιημένος σε σύγκριση με τις ομορφιές αυτής της χώρας .Εύχομαι να διαψευσθώ με τις μελλοντικές μου εξορμήσεις.
 

elena30

Member
Μηνύματα
44
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΜΙΛΑΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
καλα κανεις δε θα μου πει που θα ΄φαω καλή πίτσα?ενταξει έκλεισα ξενοδοχέιο ολα ειναι ετοιμα!!
 

NOSTIMON HMAP

Member
Μηνύματα
219
Likes
87
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
καλα κανεις δε θα μου πει που θα ΄φαω καλή πίτσα?ενταξει έκλεισα ξενοδοχέιο ολα ειναι ετοιμα!!
Καλά Ιταλία περιμένεις να φας καλή πίτσα....
Πλατεία Κολιάτσου στον Σάκη....

Τι είναι αυτό το eurotrash που φοράμε οι περισσότεροι; είναι κακό; να το βγάλουμε;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.543
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom