Ουγγαρία ερωτηση για hop on hof και κρουαζιερα στο δουναβη

markoniko

Member
Μηνύματα
48
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Βερονα, Βενετια
Στα 10km βορειοδυτικα της λιμνης Balaton ειναι το Veszprem.Ομορφη κωμοπολη με εναν εντυπωσιακο πυργο πυρασφαλειας μεσα σε ενα καστρο.Απο εκει και η θεα υπεροχη.Επισης πιο κατω χαριτωμενη ειναι και η Τapolca.
Αξίζει οπωσδήποτε να πας σε κάποιο απο τα οργανωμένα λουτρά που θα βρεις κοντά στην μπάλατον . Το Veszprem ειναι μια συμπαθητική ήσυχη πόλη με αξιόλογο κέντρο και πολύ ωραίο ζωολογικό κήπο (δίπλα στον κήπο έχει κάποια πολύ ωραία εστιατόρια και ξενοδοχεία). Να έχεις οπωσδήποτε στο νού σου ότι η εποχή που θα πας δεν είναι η καλύτερη (γενικά οι Ούγγροι ακολουθούν το κεντροευρωπαικό μοντέλο του "πάμε για ύπνο απο νωρίς"). Να πάς στο παραδουνάβιο χωριό του αγίου Αντρέα κοντά στην Βουδαπέστη ενώ αξίζει και μια βόλτα στο Vicegrand. Η βουδαπέστη έχει αρκετά ενδιαφέροντα μουσεία, αξίζει να την ανακαλύψεις.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μπορεις να πας με τρενο στο Szentendre και να γυρισεις με πλοιο μεσω Δουναβεως. Εχει πολλα μικρα μουσεια, δεδομενου οτι υπηρξε κατα το 19ου αιωνα τοπος συναντησης και διαβιωσης καλλιτεχνων. Κατι σαν το Honfleur στη Γαλλια ενα πραγμα. Szentendre - Wikipedia, the free encyclopedia
Szentendre travel guide - Wikitravel
Szentendre Tourist Guide & Szentendre Olden Times and Today
MUSEUM.HU - Search

Καλα να περασεις!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.248
Μέλη
38.935
Νεότερο μέλος
newrevie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom