η μεγαλυτερη γκαφα που εχετε κανει σε ταξιδι!

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.504
Likes
8.030
Η πιο μεγαλη γκαφα-καφριλα (αλλα ημασταν εφηβα και βλαμενα) ηταν που επι μια ολοκληρη πτηση οπου ημασταν οι μονοι ελληνες (ετσι νομιζαμε) σχολιαζαμε δυνατα τους μπροστινους μας "μα πως ειναι ετσι? μα τι φοραει?". Ε οταν προσγειωθηκε πια το αεροπλανο καποιος απο τους κυριουληδες που κοροιδευαμε ηθελε να παρει την χειραποσκευη του απο το ντουλαπι και τον ψιλοεμποδιζαμε, οποτε μας λεει ευγενεστατα "συγγνωμη παρακαλω, να παρω λιγο την χειραποσκευη μου"... πιο σοκ και ντροπη πεθαινεις!!
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.285
Likes
1.349
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Τελευταια μερα στη Νεα Υορκη, μπλεξαμε στο sentury 21 και ψωνιζαμε σαν τρελλοι! Ειχαμε ολες τις βαλιτσες ετοιμες στο ξενοδοχειο (ειχαμε παραδωσει ηδη τα δωματια ) οποτε μεχρι τελευταια στιγμη ειπαμε να κανουμε ψωνια! Ενω ειχαμε προγραμματισει να γυρισουμε στο ξενοδοχειο στις 2,για να παμε σιγα σιγα αεροδρομιο, επειδη οι τιμες ηταν δελεαστικες λεμε ας καθυστερισουμε κανενα 40λεπτο παραπανω στα μαγαζια! Ενα μετρο μονο θα παιρναμε και θα βρισκομασταν ξενοδοχειο αμεσως (αγαπημενο κεντρικο gershwin)!!! Παμε στο μετρο και εφτανε εκεινη την ωρα το βαγονι που θελαμε, οποτε βιαστηκαμε και χαιρομασταν που δεν περιμεναμε καθολου να ερθει! Εκει που λεγαμε τι ωραια που ψωνισαμε και προλαβαμε μια χαρα και το μετρο, βλεπουμε ξαφνικα να πετιεται μπροστα μας η γεφυρα του brooklyn!!! Εκει φυσικα παγωσαμε και διαπιστωσαμε οτι ειχαμε παρει το αντιθετο τρενο!!!! Απολαυσαμε λιγο τη γεφυρα και περιμεναμε!Μαλιστα εκανε και αρκετη ωρα μεχρι την επομενη σταση!!! Κατεβαινουμε στη συνεχεια και περιμενουμε το κανονικο τρενο! Ενα 40λεπτο ακομα καθυστερηση και καταληγουμε να ειμαστε στο αεροδρομιο τελευταια στιγμη!!! Ουτε μια ωρα πριν την πτηση και οι τελευταιοι επιβατες. Ειχαν ηδη φωναξει τα ονοματα μας! Παραλιγο να τη χαναμε! Δεν θελω να σκεφτομαι ποσο θα πληρωναμε παραπανω για να ξαναβγαζαμε εισιτηρια!!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ω τωρα που ειπες το Century 21 το θυμηθηκα...τι ντροπη!!!!
Ηταν μια γυναικα που πουλουσε κατι στο δρομο...δε θυμαμαι τι...και ειχε ενα καδο σαν σκουπιδιων με μια μαυρη πλαστικη σακουλα.Εκει ειχε βαλει το εμπορευμα της κατω κατω.
Εγω δεν το προσεξα και δεν προσεξα την ιδια...βιαστικη πηγα και πεταξα στον καδο καποιο σκουπιδι μου.
Με ξεχεσε κανονικα!!!!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.728
Likes
14.951
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
η δική μου γκάφα έγινε πριν μερικά χρόνια (με εκείνες τις αλήστου μνήμης προσφορές της ALITALIA,που με 99 ευρώ πήγαινες όπου ήθελες στη Ιταλία)στον κεντρικό σιδ/κο σταθμό του Μιλάνου και έχοντας στα χέρια τα εισιτήρια για Κόμο,ήμουνα κολλημένος ότι τα τρένο έφευγε την ώρα που έγραφε επάνω στο εισιτήριο ότι θα έφθανε στο Κόμο.φυσικά και το χάσαμε,η ταλαιπωρία βέβαια δεν ήταν στην αναμονή του επόμενου,το οποίο δεν αργούσε πολύ αλλά στη διαδικασία αλλαγής των εισιτηρίων όπου λόγω πρωτομαγιάς οι ουρές στον σεντράλε βγαίναν έξω απο το σταθμό.(και φυσικά και η καζούρα από τη γυναίκα μου):bleh:
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ηθικό διδαγμα μέχρι τώρα: όλες οι γκάφες γίνονται εκτός Ελλάδας... Γιατί ταξιδεύετε ρε παιδες;
 

angelo_kav

Member
Μηνύματα
384
Likes
419
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Γκαφα-γκαφα δεν θυμαμαι να μου εχει συμβει ποτε..
Αλλα στην Βουδαπεστη ως γνησιοι Ελληναρες παμε να μπουμε στο μετρο πριν κατεβουν οι επιβατες και μια κυρια αρχιζει και μας λεει κατι που δεν καταλαβαιναμε..αλλα σιγουρα ηταν παρατηρηση...και γυριζει ο αντρας μου και της λεει ¨ΑΙ ΜΑΡΙ"
και δευτερη φαση παλι Βουδαπεστη, συχνα μας περνουσαν για Ιταλους και μεταξυ μας μιλουσαμε για πλακα ελληνικα με ιταλικη προφορα...οποτε εκει που μιλαμε παω στον γκισε στο μετρο να παρω μια 10αδα εισητηρια και του λεω δΕκααα με ντεμεκ ιταλικη προφορα!!! κολλαει ο υπαλληλος με ρωταει στα αγγλικα οριστε και εγω του ξαναλεω το ιδιο!!! ρεζιλι εγινα!!! :bleh:
Σιγά τις γκάφες. Να μήν γράφουμε οτι να ναι παιδιά.. Έλεος..
 

turms

Member
Μηνύματα
2.074
Likes
2.838
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
σε πτηση, απο Θεσνικη για Γιαννενα (αν θυμαμαι καλα) να με φωναζουν στα μεγαφωνα γιατι εχω αργησει και εγω να ειμαι στο μαγαζι με τα περιοδικα και να ψαχνω τι περιοδικο να αγορασω....
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Κάνοντας τσεκίν σ' ένα ξενοδοχείο της Ρίγας, η όμορφη Λεττονή ρεσεψιονίστα με πληροφορεί ότι η κράτησή μου είναι φτηνότερη απ' ότι την έκλεισα (αυτό το γνώριζα μόνο εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή) και ότι είναι απ' τις πιο φτηνές τιμές που έχει δει ανά βραδιά όσο καιρό εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Προφανώς είχε γίνει κάποιο λάθος στο σύστημά τους και προφανώς θα πλήρωνα το γελοίο ποσό των €30 ανά βραδιά αν δεν έκανα τη βλακεία να δώσω την τυπωμένη κράτηση με την πραγματική ακριβότερη τιμή με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν το λάθος τους.
 

greco

Member
Μηνύματα
1.148
Likes
3.322
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Στην πλατεια του Αγιου Μαρκου στη Βενετια δεν προσεξα εναν επαιτη και κλωτσησα το τενεκεδακι που ηταν γεματο ψιλα που του αφηναν οι τουριστες!Διασκορπιστηκαν αυτα δεξια-αριστερα κι εγω να προσπαθω να βοηθησω στο μαζεμα.Να ανοιξει η γη...
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.728
Likes
14.951
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
αν τα ειχες βγαλει απο το σαιτ, μπορουσες να τα αλλαξεις και στο μηχανημα παντως..;)
το γνώριζα αυτό Samion,αλλά μην σου πω ότι οι ουρές στα μηχανήματα ήταν πιο μεγάλες από τα γκισέ. παρακάλεσα τους πρώτους και με άφησαν να περάσω και έτσι τακτοποιήθηκα σε 5 λεπτά.
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.222
Likes
5.760
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αρκετά χρόνια πριν, την εποχή χωρίς κινητά και gps, κατεβαίναμε οδικώς από Μόναχο προς Ίννσμπρουκ με σκοπό να συνεχίσουμε δυτικά προς Ελβετία. Είχε ήδη βραδιάσει και έβρεχε πολύ. Μόλις προσπεράσαμε το Ίννσμπρουκ λέμε να διανυκτερεύσουμε σε κάποιο χωριό και να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα το ταξίδι μας. Έτσι και έγινε. Το επόμενο πρωί ξεκινάμε από το χωριό, βγαίνουμε στον αυτοκινητόδρομο και συνεχίζουμε. Φτάνουμε στα σύνορα λίγο πιο νωρίς απ' ότι το είχαμε υπολογίσει. Περνάμε άνετα χωρίς ελέγχους και διατυπώσεις φυσικά. Και μετά από λίγο μια ταμπέλα μας καλωσορίζει ...στην Ιταλία! :haha:
Το προηγούμενο βράδυ μέσα στην βροχή είχαμε πάρει λάθος δρόμο και τραβήξαμε νότια προς Ιταλία αλλά η σιγουριά μας ήταν τόση ότι είμασταν στην σωστή κατεύθυνση που ούτε έναν χάρτη δεν ανοίξαμε για να δούμε πού πάμε. Έτσι λοιπόν εκεί που άλλοι χάνονται και βγαίνουν σε λάθος δρόμο, εμείς βγήκαμε σε λάθος χώρα. Αναστροφή λοιπόν και πίσω! Τρεις μέρες γελούσαμε ασταμάτητα με το πάθημά μας!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.016
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom