ιδέες για ένα εξωτικό ταξίδι παρακαλώ!!!

nefertiti

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη 29/12
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ-ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Πραγματικά, γιατί απαραίτητα νησί?
Αν πας Ρίο και αράξεις στην απίστευτη παραλία της Copacabana ή της Ipanema θα τα ξεχάσεις όλα!!!
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.500
Likes
7.691
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νιγηρας-Μαλι
θα πω και εγω μια Μαδαγασκαρη και η κοκονουτ που τωρα γυρισε θα εχει φρεσκιες -φρεσκιες πληροφοριες!!!
καλως ηλθες κοκονουτ..
 

vretman

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Λοιπον φιλοι ταξιδιώτες, θελουμε να κανουμε ενα εξωτικό ταξιδι 10 μερουλες με τη σύζυγο αρχές Δεκέμβρη. Ο χρόνος μέχρι τότε για να το κανονισω μονος είναι περιορισμένος γι'αυτο και θα κινηθούμε προς ταξιδιωτικό γραφειο. Το budget ειναι 2500/ατομο περίπου. Γενικά είμαστε υπερ της ξαπλας και της παραλίας.
Σκεφτόμαστε Μαλδίβες, Σευχέλλες ή Ταϊλάνδη.
Λέμε να τα κάνουμε τα παραπάνω σε συνδυασμό με 1-2 διανυκτερεύσεις Dubai.

Εχω διαβασει τόσα πολλά και εχω χαθεί.
Ερωτήσεις:
  • Ποιος απο τους παραπανω είναι ο καλύτερος προορισμός για Δεκέμβρη από θεμα καιρου;
  • Σαν μεσο όρο, αν εχω καταλαβει καλα η σειρά απο πιο ακριβά προς πιο φτηνά είναι Σεϋχέλλες-Μαλδίβες-Ταιλάνδη;
  • Αν ειναι Ταιλάνδη παει μαζι με dubai?Η να αρκεστούμε σε κανα Bali και να το συνδυάσουμε απλα με καποιο νησί;Αν ναι ποιο;
Σίγουρα δεν περιμένω υπόδειξη γιατι σιγουρα παιζει και το προσωπικό γούστο, αλλά επιχειρήματα απο ανθρωπους που εχουν παει ίσως μας βοηθήσουν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.552
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Με τη σειρά που ρωτάς:
1) Για Ταϊλάνδη και Μαλδίβες είναι καλή εποχή, για Σεϊχέλες δεν το έχω ψάξει ποτέ.
2) Ναι σωστά.
3) Εδώ δεν καταλαβαίνω και πολλά. Μπορείτε να σταματήσετε Dubai για λίγες μέρες, όποιον προορισμό και να επιλέξετε. Αν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε με πολλές στάσεις στις πτήσεις θα πρέπει να επιλέξετε την Emirates που πάει απευθείας. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα, υπάρχουν πολλές εταιρίες που πάνε από Μπανγκόκ στο Ντουμπάι, με ενδιάμεση στάση.
Το Μπαλί από την άλλη δεν έχει καμία σχέση με την Ταϊλάνδη. Είναι σε άλλη χώρα. Αν επιλέξετε ταξίδι Ταϊλάνδη και Μπαλί στο ίδιο ταξίδι το κόστος θα ανέβει αρκετά.
 

Panos_65

Member
Μηνύματα
506
Likes
1.170
Ταϊλάνδη - Μπαλί, μπορείς να βάλεις περισσότερες από 10 μέρες, με το μπάτζετ που διαθέτεις.
Τώρα αν σε ενδιαφέρει μόνο η ξάπλα και η παραλία, όπως λες και θες να το συνδυάσεις οπωσδήποτε με Ντουμπάι, οι Μαλδίβες είναι μονόδρομος...
 

vretman

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Οπου μπαλι βαλε μπανγκοκ!Σορρυ :haha:

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις μεχρι στιγμης :)
Δυστυχως οι μερες αδειας ειναι 10 οποτε δεν μπορω να ξεφυγω.
 

Georg_Elena

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκουμε κι όλας!!
Να συστηθούμε..είμαι ο Γιώργος 34ετών και η σύζηγός μου Έλενα 30 ετών ενώ έχουμε και τρεις κορούλες 9,6 και 3 ετών..γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε Αθήνα ενώ από το 2012 είμαστε μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας.αυτά για μας!!
Θα ήθελα λοιπόν την βοήθειά σας και μερικές προτάσεις..θέλουμε να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε ένα εξοτικό ταξίδι και για τους 5 μας..με ημερομηνία τα Χριστούγεννα του 2015..για 10 μέρες ώστε να κάνουμε και αλλαγή χρονιάς εκεί που θα πάμε..ναι το ξέρω μιλάμε για ένα χρόνο σχεδόν μετά αλλά όπως καταλαβαίνετε επειδή είμαστε αρκετά άτομα θα χρειαστούν και αρκετά χρήματα οπότε θα ήθελα να με βοηθήσετε καταρχήν να αποφασίσω για τον προορισμό και μετά τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους..ξενοδοχεία..εισιτήρια και τα λοιπά..καταρχήν σκεφτόμαστε να τα κλείσουμε όλα μόνοι μας..συμφωνείτε η διαφωνείτε με αυτό;..και τώρα το κυρίως πρόβλημα είναι...που βα πάμε,οέο;;!!!
Κοιτάω εδώ..κοιτάω εκεί..και δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα..
Που θα ήταν ιδανικά για εμάς και τα παιδιά;;δεν μας ενδιαφέρει η νυχτερινή ζωή και τέτοια..θέλω χαλάρωση,απόλαυση,και να μας μαγεύει αυτό που θα βλέπουμε..
Από μακρινά ταξίδια έχουμε επισκεφθεί Ντουμπάϊ και Μαλδίβες στο παρελθόν..και ναι..Μαλδίβες ήταν ότι πιο όμορφο έχουμε δει έως τώρα...δεν μπορούμε να αποφασίσουμε με τίποτα..σκεφτόμαστε πάλι για Μαλδίβες..σκέφτηκα για Κο σαμούι..για Σεϋχέλλες..για Μαυρίκιο..μέχρι και για νησιά Φίτζι..τι αξίζει περισσότερο και που θα είναι πιο ιδανικά..και ναι το δύσκολο είναι πως θέλουμε να πάρουμε και τα μικρά μαζί μας..μόνοι μας θα ήταν πιο εύκολα για οπουδήποτε και σαφώς πιο οικονομικά..αλλά υπομονή μέχρι να μεγαλώσουν!!θα θέλαμε τις προτάσεις σας μιας και απ ´ότι είδαμε όλοι λίγο πολύ έχετε τις ανάλογες ταξιδιωτικές σας εμπειρίες..
Και καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και μόνο υγεία!τα υπόλοιπα είναι εύκολα..και συγνώμη αν σας ζαλίσαμε!!!
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.552
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Μάλλον για χριστούγεννα 2016 ψάχνεις :p. Γιατί δεν ψάχνετε και προς τα δυτικά, πχ Μεξικό; Δεν έχω πάει αλλά η @go2dbeach έχει γράψει μια φοβερή ιστορία για το ταξίδι της εκεί με την οικογένεια της http://www.travelstories.gr/community/threads/Πάμε-Μεξικό.181/. Προς Ασία μεριά, η Ταϊλάνδη είναι μια πολύ εύκολη χώρα για ταξίδι με παιδιά, αλλά ο καιρός τα χριστούγεννα υποτίθεται ότι δεν ευνοεί την περιοχή του Κο Σαμούι. Αν όμως τελικά το τολμήσετε, συστήνω ανεπιφύλακτα αυτήν την παραλία και αυτό το ξενοδοχείο όχι στο Σαμούι, αλλά στο Koh Phangan http://www.travelstories.gr/community/threads/go2-koh-phangan.32000/ (πάλι ιστορία της @go2dbeach ).
 

demie

Member
Μηνύματα
409
Likes
795
Καλησπέρα κ καλή χρονιά @Georg_Elena! Απ'όλα τα μέρη που αναφέρετε, Σεϋχέλλες έχω πάει κ θεωρώ πως είναι δύσκολος προορισμός με 3 παιδια. Είναι σύμπλεγμα νησιών κ το Μάχε (όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα κ θα προσγειωθεί το αεροπλάνο) ναι μεν είναι ωραίο, άλλα στα άλλα νησιά είναι η μαγεία, οπότε θα χρειαστεί να μετακινηθείτε πολύ μιας κ το ιδανικό είναι να μείνετε σε 2-3 διαφορετικά νησιά. Πιστεύω πως θα είναι ταλαιπωρία. Παρ'όλ'αυτά αν ενδιαφέρεστε έχω γράψει ταξιδιωτική ιστορία.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.614
Likes
50.258
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ αν ήμουν παδιάκι θα ήθελα οι γονείς μου να με πάνε σαφάρι. Κι αν η Αφρική είναι πιο πολύπλοκη, η Σρι Λάνκα έχει ολίγον από σαφάρι, είνια φτηνή, ασφαλής κι έχει και παραλιάρες.
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Χαλάρωση με 3 παιδιά πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!Εγώ με 2 ταξιδεύω στις ηλικίες των μεγάλων σου και είμαι υπ'ατμών.Άσε αν βαρεθούν που γκρινιάζουν!Σρι λάνκα κι από μένα άλλωστε είναι και στο δικό μου πρόγραμμα.Θα ενθουσιαστούν σίγουρα!Στις Μαλδίβες πήγατε προ ή μετά παιδιών;Γιατι εγώ πιστευω ότι θα βαρεθούν απίστευτα χωρίς δραστηριότητες απλά να κάνουν μπάνιο όλη μέρα!
Το Μεξικό επίσης είναι μια καλή πρόταση.Ταυλάνδη έχω πάει και δε θα πήγαινα τα παιδιά για πολλούς λόγους.Θα χαλαστείτε πιστεψέ με,ακόμη και σε καλά 5άστερα ξενοδοχεία θα βρεις παππούδες με κοριτσάκια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.512
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom