ΗΠΑ καιρος στην Ν.Υ τα χριστουγεννα

londonfreak

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Γεια σας παιδια.
Λεω να πάω Νεα Υόρκη στις 30 Νοεμβριου με 15 Δεκεμβριου. Κάποιος που έχει πάει αυτό το χρονικο διάστημα, μπορεί να μου πεί πως περίπου ήταν ο καιρός? Το κρύο παλεύεται?Γιατί άκουσα απο κάποιους για - 15 β. και τρόμαξα!!!Ειδα τις μεσες θερμοκρασιες στην εν λόγω περιοδο και ήταν περιπου απο 2 - 7 β.Δεν λεω... κρύο....Αλλα αν ειναι να γινω καταψύκτης...Για αυτο θέλω κάποιον που πήγε και είδε.Κρύο ,χιόνι, βροχή... Αν έχετε και να προτείνετε και κάποιο ξενοδοχείο(manhattan,250-300$), καλοδεχούμενο!!! Ευχαριστώ...:clap:
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.407
Likes
17.242
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πρεπει να εισαι απο τη νοτιο Ελλαδα. Δεν εξηγειται αλλιως να σε τρομαζει ενα 2-7 βαθμους πανω απο το μηδεν. Τα -15 συνηθως χτυπανε απο Ιανουαριο και Φεβρουαριο. Τωρα αν εισαι τοσο ατυχος, αρχες Δεκεμβρη να σου προκυψουν τετοιες θερμοκρασιες τι να πω; Παντως ετυχε να ειμαι μεσα Φεβρουριου με -20 και δεν με ενοχλησε το κρυο σε οσα υπαιθρια ηθελα να κανω. Για την γκαντεμικη περιπτωση που θα κανει τοσο κρυο υπο του μηδενος (χλωμο ειναι ειπαμε, αλλα καιρος ειναι, ποτε δεν ξερεις) παρε και ενα ζευγαρι ισοθερμικα εσωρουχα και ζεστα παπουτσια με αναλογες καλτσες και θα εισαι μια χαρα.
 

londonfreak

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Ευχαριστω ρε παιδια!
Απο Γιαννενα είμαι και πιστεψτε με, ξερω απο κρύο... Αλλα να πας και να έχει -15β, δεν ειναι και οτι καλυτερο...Ελπιζω ερση να μην ειμαι τοσο γκαντεμης και πετυχω το - 20....θα τρεχω γυρω-γυρω απο το central park μεχρι να ζεσταθει το κοκκαλακι μου!!!:haha:
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αμα εισαι απο τα Γιαννενα δε σε φοβαμαι καθολου. Συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια! Προς στιγμην νομισα οτι ησουν απο τη Σητεια Κρητης!:haha:
Καλα να περασεις!
 

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Το πρόβλημα με τη Νέα Υόρκη το χειμώνα είναι όταν φυσάει. Ξυρίζει κυριολεκτικά το κρύο. Ακολούθησε τη συνταγή των Νεοϋορκέζων. Πήγαινε κοντά στους τοίχους των κτιρίων και απέφευγε να είσαι πολύ ώρα εκτεθειμένος στα σταυροδρόμια, όπου το κρύο είναι αφόρητο, όταν πράγματι κάνει κρύο.
Από την άλλη. Θέλεις όπως και δήποτε σκούφο, γάντια, ζεστά ισόπατα παπούτσια, με ει δυνατόν αντιολισθητική σόλα, αν έχει χιονίσει.
Βέβαια η εικόνα μιας χιονισμένης και χριστουγεννιάτικα στολισμένης Νέας Υόρκης, σε κάνει να ξεχνάς κρύο, ζέστη, κούραση, τα πάντα.... Θα σου μείνει κυριολεκτικά αξέχαστη.
Μπορείς βέβαια να κάνεις ότι κάνουν, πάλι,οι Νεοϋορκέζοι. Όταν κρυώσεις πολύ, μπαίνεις σε ένα από τα άπειρα καφέ που υπάρχουν, πίνεις κάτι ζεστό και προχωρείς. Ή μπορείς να μπεις σε όποια εκκλησία βρεις στο δρόμο σου. Είναι πάντα ανοικτές και αρκετές από αυτές έχουν εκκλησιαστική μουσική.
Κοίτα να ρουφήξεις την πόλη, μέχρι τελευταίας ρανίδας και μην κοιτάς τον καιρό....
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.261
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παντως αν δεν ειναι πολυ φιξαρισμενο το ταξιδι και μπορεις να το μεταφερεις για αργοτερα ..do so.Σιγουρα ανοιξη -αρχες καλοκαιριου εχει μεγαλη διαφορα.Και ειναι και μεγαλυτερη η μερα αρα εχεις πολλες ωρες στη διαθεση σου για βολτες.
Εκτος αν δεν θες να χασεις με τιποτα τη Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα της πολης.
 

londonfreak

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
kLEOPATRA, το ταξιδι δεν ειναι φιξαρισμενο. Απλα θελω να παω Xmas, γιατι πιστευω οτι ειναι η πιο ομορφη στιγμη της πολης. Και θα το πληρωσω ...ακριβα αυτό... Εχω παθει την πλακα μου με τις τιμες των ξενοδοχειων...Με 270-280 $, βρηκα ελαχιστα ξενοδοχεια και αυτα με τα κυριως απαραιτητα... Απο Γεναρη πεφτουν ολα τα ξενοδοχεια σχεδον στο 1/3 της τιμης που κοιταω εγω για το διαστημα που θελω....:shock: Ακομα ψαχνω.....
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.407
Likes
17.242
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν είναι η πιο όμορφη στιγμή της πόλης πάντως τα χριστούγεννα, είναι οκ εντυπωσιακή κλπ, αλλά θα είναι αφόρητα γεμάτη κόσμο, και θα κάνει και πολύ κρύο. Για μένα η καλύτερη εποχή να δεις τη ΝΥ είναι ο Απρίλιος/Μάιος.
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.785
Likes
15.571
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλημέρα και απο μένα,
εγώ βρέθηκα στη Ν Υ τα Χριστούγεννα του 2002 για μία εβδομάδα,δεν συνάντησα πολυκοσμία πουθενά (ίσως έπαιξε ρόλο το ήταν πρόσφατο το κτύπημα στους πύργους),ο καιρός ήταν απίθανος είχε λιακάδα κάθε μέρα εκτός απο το απόγευμα τις 24 Δεκ. που άρχισε να χιονίζει μέχρι το πρωί των Χριστουγεννων που έγιναν όλα κάτασπρα,ούτε παραγγελία να το είχαμε.Μέναμε στο ROOSEVELT HOTEL πολύ κεντρικό και υπέροχο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.300
Μηνύματα
887.217
Μέλη
38.967
Νεότερο μέλος
plg-12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom