burtonitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή
θα ήθελα την βοήθεια μας για ένα ταξίδι. Οι φίλες μου και εγώ θέλουμε να κάνουμε ένα ταξίδι όμως υπάρχουν διαφωνίες για το που. Δυστυχώς καταλήξαμε μόνο στο Λονδίνο και την Πράγα, ενώ θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι οικονομικό. Εγω θα προτιμούσα Πράγα με λεωφορείο http://www.simeonidistours.gr/tours/showcat.php?Cat_ID=13. Αλλά και εδώ υπήρξαν διαφωνίες. Θέλουν αεροπλάνο και για Πράγα είναι πολύ ακριβά. ΒΟΗΘΕΙΑ .....ακούω προτάσεις!
) . Τώρα βρίσκω φτηνά για πράγα. σε 2 μήνες όμως θα έχουν ανεβεί αρκετά οι τιμές. το λεωφορείο μπορείς να το πάρεις και τελευταία στιγμή και διαμένεις και στην μπρατσισλάβα και στην Πράγα 2 σε 1. Αλλά μου το απέκλεισαν το λεωφορείο.... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να πας Πράγα? πιο οικονομική εταιρεία ή με ανταπόκρισή;
. Η Πράγα έιναι μια πόλη πανεμορφη και πολύ ρομαντικη να πας με τον φίλο σου. ¨Οσο για Ελληνες πλέον με την κρίση θα τους ψάχνεις με το κυάλι
Εγώ πήγα Χριστούγεννα και ήταν όντως λίγο σαν παραμύθι η ατμόσφαιρα. Λίγο χιόνι.... λίγο ομίχλη πανω στην γέφυρα του καρόλου και στην πλατεία των ρολογιών μας έκαναν να αγαπηθούμε περισσότερο δεν λέω
. Το Λονδίνο είναι το κάτι άλλο. Είναι μια πόλη που έχει άπειρα πραγματα να δεις και να κανεις. Και όσο και αν μεινεις παντα θέλεις να ξαναπας