νεα προγραμματα elix

osfialgia

Member
Μηνύματα
755
Likes
250
Η Κορεα και η ΗΠΑ φαινονται ενδιαφερον και χωρις fees απο τα εκτος Ευρωπης,η Ρωσια και η Σερβια(οκ εδω ειναι λιγο υποκειμενικο το σχολιο μου :p)
Τα participation fees για αλλη μια χρονια στα εκτος Ευρωπης ειναι απλησιαστα .. Καποια πχ εχουν σαν fee 10$/day .... Μονο η Ιαπωνια δεν εχει extra fee καθολου,αλλα στα περισσοτερα ζητανε να ξερεις γιαπωνεζικα(wtf ??)
Ολη η Ισλανδια επισης με extra fee 150+ euro .. Σε καποια (εκτος Ευρωπης παλι) ειδα οτι τα εξοδα του φαγητου επιβαρυνουν τον εθελοντη ....!! Μα τι διαολο;;;
να ρωτησω κατι, σε αυτα πληρωνεις μονο το extra fee πχ 150 ευρω, ή πληρωνεις 100 ευρω fee + το extra fee
 
Μηνύματα
10
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Εσύ κλείνεις τα εισιτήρια μόνος σου..και από πριν η οργάνωση έχει ορίσει ένα meeting point είτε στο αεροδρόμιο είτε στο σταθμό του τρένου είτε στη στάση του λεωφορείου και έρχεται κάποιος υπεύθυνος και σε παίρνει!
Από πριν έχεις τα τηλέφωνα τους τα email τους οπότε έχεις συνεννοηθεί!
ότι άλλο θες..ρώτα με!!
 

ntinab

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
ααααα το κανονιζεις αυτο δηλαδη με την οργανωση που θα σε υποδεχτει.
τους λες τι ωρα φτανεις και σε περιμενουν, φανταζομαι το ιδιο συμβαινει και οταν ειναι να φυγεις.σε πηγαινουν αυτοι στο αεροδρομιο???
και κατι αλλο! εκτος απο τα εισητηρια και τα 100ε εκει φευγουν αρκετα λεφτα??
ευχαριστω για τη βοηθεια!
 
Μηνύματα
10
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Όχι, δεν σε πηγαίνουν στο αεροδρόμιο...σε πηγαίνουν εκεί από όπου σε πρωτοπήραν...σταθμό τρένου,στάση λεωφορείου!
Εξάλλου δεν θα είναι λογικά και δίπλα στο αεροδρόμιο!

Κοίτα εμένα δεν μου έφυγαν λεφτά..γιατί τρώγαμε του σκασμού στο σπίτι, ότι αξιοθέατα πήγαμε ήταν δωρεάν και μια δύο φορές που βγήκαμε ήταν σε λογικά πλαίσια.από σένα εξαρτάται..δεν έχεις και πολλές ευκαιρίες να χαλάσεις λεφτά(εξαρτάται και που θα πας βέβαια)

(εγώ πάντως γύρισα με λεφτά πίσω)
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Είμαι πολύ υπέρ του εθελοντισμού κι εντός κι εκτός Ελλάδας αλλά όχι και να πρέπει να πληρώσω ένα σωρό fees προκειμένου να συμμετέχω...Δηλαδή το να πάω για εθελοντισμό και να πρέπει να πληρώσω τόσα πολλά (και εισιτήρια μετάβασης και fee κι extra fee κλπ κλπ) το θεωρώ παράλογο. Δε διαφωνώ ότι σαν projects μπορεί να είναι πολύ καλά και επαρκώς διοργανωμένα και να περνάς τέλεια αλλά το κόστος μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο σε κάποιες περιπτώσεις και μιλάμε για εθελοντισμό! Το λέω γενικά κι όχι μόνο για elix.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.934
Likes
40.783
Εθελοντές για δημιουργική απασχόληση παιδιών – ΕΛΙΞ στην Αθήνα

Εθελοντές για δημιουργική απασχόληση παιδιών – ΕΛΙΞ 13.06.2012

Διαθέσιμες θέσεις για εθελοντές σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (6-12 ετών) στην Αθήνα.
Αν είστε απόφοιτοι/ τελειόφοιτοι παιδαγωγικών σχολών και θέλετε να αποκτήσετε μια σημαντική εμπειρία γύρω από τη δημιουργική απασχόληση παιδιών…
Αν έχετε εμπειρία σε κατασκηνώσεις ή ανάλογα προγράμματα με παιδιά…
Αν αγαπάτε τον εθελοντισμό και θέλετε να συμβάλετε στην προσπάθεια υποστήριξης των εργαζόμενων γονέων και των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες…
Αν θέλετε να ζήσετε για 15 μέρες στην Αθήνα μαζί με μια πολυπολιτισμική ομάδα προσφέροντας και γνωρίζοντας καινούριους φίλους…
………Η ΕΛΙΞ σας δίνει την ευκαιρία συμμετέχοντας ως εθελοντές στο πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο / Summer in the City»
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΕΛΙΞ», αντλώντας από την 25ετή εμπειρία της στο χώρο του εθελοντισμού, του σχεδιασμού και της υλοποίησης δράσεων με κοινωνικό αντίκρισμα, δημιουργεί, με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6 έως 12 ετών με τίτλο «Διακοπές στο Σχολείο».
Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει τους εργαζόμενους γονείς και τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, προσφέροντας την δυνατότητα στα παιδιά τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπου θα αναδειχθούν τα ταλέντα τους και θα αναπτυχθούν τα ενδιαφέροντά τους μέσα από ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με ομάδες καταρτισμένων εθελοντών από όλο τον κόσμο και ειδικών παιδαγωγών της ΕΛΙΞ.





Κόστος Συμμετοχής:
Το ποσό συμμετοχής για το πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο / Summer in the City» είναι 50 ευρώ και καλύπτει τη διαμονή, την πλήρη σίτιση και την 24ωρη υποστήριξη από εκπαιδευμένους ομαδάρχες ενώ παράλληλα ενισχύει την διοργάνωση ανάλογων εθελοντικών προγραμμάτων σε τοπικές κοινωνίες στην Ελλάδα. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον εθελοντή.

Πως μπορώ να συμμετέχω;
• Πληροφορίες και αιτήσεις: α) www.elix.org.gr β) Αθήνα, Βερανζέρου 15, τηλ. 210/3825506 begin_of_the_skype_highlighting 210/3825506 end_of_the_skype_highlighting, e-mail: [email protected] • Ποσό συμμετοχής: 50€ • Καλύπτονται διαμονή, διατροφή και ασφάλιση • Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση αγγλικών • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Βερανζέρου 15, 10677 Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103825506 begin_of_the_skype_highlighting 2103825506 end_of_the_skype_highlighting
Φαξ: 2103814682
e-mail:[email protected]
web: www.elix.org.gr
 
Last edited by a moderator:

marian90

Member
Μηνύματα
83
Likes
18
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Γεια σας!εγω εχω συμμετεχει σε προγραμματα της ευρωπαικης ενωσης όπως αυτα εδω : Προγράμματα «
(οποιος θελει πληροφοριες να μου στειλει) αλλα τωρα ψαχνω εθελοντικο προγραμμα για 3 μηνες κ παραπανω...απλ βλπεω οτι πολλες φορες χρειαζεται να πληρώσεις κ μαλιστα πολλα...νομιζω αυτα που αξιζουν ειναι αυτα που σου καλυπτουν μεταφορα διαμονη διατροφη κ σου δινουν κ καποιο χαρτζιλικι...μακαρι να βγουν τετοια!
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.593
Likes
9.770
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand

fenia42

Member
Μηνύματα
3.853
Likes
14.086
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Nέα προγράμματα ELIX 2013

Την επόμενη Πέμπτη 21 Μαρτίου, στον Πολυχώρο Άγκυρα (Σόλωνος 124) και ώρα 18:00, θα γίνει παρουσίαση των προγραμμάτων και είναι μια ευκαιρία να μάθετε από κοντά όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία συμμετοχής.
Για την καλύτερη διοργάνωση της συνάντησης, δηλώστε την παρουσία σας συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ ΕΛΙΞ - Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας / ELIX - CONSERVATION VOLUNTEERS GREECE / PROGRAMMATA ETHELONTIKIS ERGASIAS

Για περισσότερες πληροφορίες για την ΕΛΙΞ και τα προγράμματά μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.elix.org.gr

Η ομάδα της ΕΛΙΞ

ELIX - Conservation Volunteers Greece
ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας
Veranzerou 15, 10677 Athens, Greece
phone: 0030 210 3825 506
fax: 0030 210 3814 682
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.686
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom