οσε-λιμανι πειραια!!

alvadi

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Aίγυπτο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Σε ευχαριστώ πολύ την άμεση απάντηση μια ακομα ερώτηση φτάνουμε 5:00 το πρωί πιστεύεις μέχρι τις 06:45 που φεύγει το πλοίο προλαβαίνουμε να φτάσουμε εγκαίρως ;
Προλαβαίνεςι , μην αγχώνεσαι.. απλά καλά είναι να φτάσεις όσο πιο νωρίς μπορείς στο καραβι για να βρεις καλή θέση..άλλωστε το πρώτο δρομολογιο από σταθμό Λαρίσης οπως σου έγραψε και ο συμφορουμίτης παραπάνω είναι 5:31 (τις καθημερινές) και 5:37 (Σαβ/κα).

maria91

Member
Προλαβαίνεςι , μην αγχώνεσαι.. απλά καλά είναι να φτάσεις όσο πιο νωρίς μπορείς στο καραβι για να βρεις καλή θέση..άλλωστε το πρώτο δρομολογιο από σταθμό Λαρίσης οπως σου έγραψε και ο συμφορουμίτης παραπάνω είναι 5:31 (τις καθημερινές) και 5:37 (Σαβ/κα).
Δε νομιζω οτι η πεζογεφυρα λειτουργει(τελευταια φορα το προ περσινο καλοκαιρι εν μεσω φουλ τουριστικης σεζον και ηταν κλειστη)οποτε ας υπολογισει κανα 5λεπτο αντε 10λεπτο το να παει απο την εξοδο του ηλεκτρικου στην πυλη..εχει κ ενα φαναρι της υπομονης εκει περα...o_O

jimp

Member
Αφηγητής
Δεν λειτουργεί η πεζογέφυρα, οπως θα βγεις απ'τα βαγόνια του ηλεκτρικού θα πας διαγώνια δεξιά περνώντας απτα(γωνιακα) everest. Θα δεις τον δρόμο και θα περάσεις απέναντι στην πύλη σου. 5 λεπτά περπάτημα το πολύ.
Μην αγχώνεσαι, όλοι, όπως βγαίνουν απ'τον ηλεκτρικό την ίδια διαδρομή κάνουν.

thanosth

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ίσως Κομπλεντς Γερμανίας
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Να καταθέσω την δικη μου πρόσφατη εμπειρία.
Το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, κατεβηκα απο Θεσσαλονικη με το τρενο στον Πειραιά. Το εισιτήριο αν και βγηκε για Αθήνα, εμαθα εκ των υστερων ότι ισχυει ως τον Πειραιά.
Αφου αποβιβαστηκα στον σταθμο Λαρίσης, αναμένοντας στην ίδια μάλιστα γραμμη, μετα απο 20 λεπτα περίπου, πηρα τον Προαστιακό, προερχονενο απο Κιάτο με κατευθυνση τον Πειραιά.
Μετά απο 20 περίπου λεπτα ημουν στο τερματικο σταθμο του Πειραιά, διπλα ακριβως από το τερμα του πρώην Ηκεκτρικού, νυν Μ1.
Ουτε κατέβα, ανεβα, ξανακατεβα με την αποσκευη στο σταθμο Λαρίσης, ουτε βγαλε νεο εισιτήριο για το μετρό, ουτε κατέβα Ομονοια για αλλαγη γραμμής μετρό.

Attachments

Ostvarivanje

Member
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση που έχει σχέση με το λιμάνι του Πειραιά;
Μάλλον θα φύγουμε για Πάτμο το Σάββατο 18 Ιουλίου. Καράβι έχει στις 23:55 και εμείς θα βρισκόμαστε στην Αθήνα γύρω στις 16:00 θα φτάσουμε στα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Λέμε να πάμε κατευθείαν στον Πειραιά (οι υπόλοιποι της παρέας θα έχουν τα αυτοκίνητα, οπότε θα πάμε μάλλον με ταξί). Υπάρχει κάποιο ασφαλές μέρος στο λιμάνι του Πειραιά για να αφήσουμε τα πράγματά μας ώστε να πάμε σαν άνθρωποι για φαγητό, καφέ και καμιά βόλτα στο Πασαλιμάνι.
Απλά να τονίσω ότι θα ήθελα κάπου που να μπορούμε να εμπιστευτούμε τα πράγματά μας και να μη μας φάει η αγωνία για τις αποσκευές μας. Κάπου γύρω στις 23:00 θα πάμε να τις πάρουμε.
Αν έχετε και κάπου αλλού να πάμε για να περάσουμε αυτές τις ώρες, καλοδεχούμενο θα ήταν.

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση που έχει σχέση με το λιμάνι του Πειραιά;
Μάλλον θα φύγουμε για Πάτμο το Σάββατο 18 Ιουλίου. Καράβι έχει στις 23:55 και εμείς θα βρισκόμαστε στην Αθήνα γύρω στις 16:00 θα φτάσουμε στα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Λέμε να πάμε κατευθείαν στον Πειραιά (οι υπόλοιποι της παρέας θα έχουν τα αυτοκίνητα, οπότε θα πάμε μάλλον με ταξί). Υπάρχει κάποιο ασφαλές μέρος στο λιμάνι του Πειραιά για να αφήσουμε τα πράγματά μας ώστε να πάμε σαν άνθρωποι για φαγητό, καφέ και καμιά βόλτα στο Πασαλιμάνι.
Απλά να τονίσω ότι θα ήθελα κάπου που να μπορούμε να εμπιστευτούμε τα πράγματά μας και να μη μας φάει η αγωνία για τις αποσκευές μας. Κάπου γύρω στις 23:00 θα πάμε να τις πάρουμε.
Αν έχετε και κάπου αλλού να πάμε για να περάσουμε αυτές τις ώρες, καλοδεχούμενο θα ήταν.
Έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή bounce.com. Σίγουρα θα έχει σημεία και στον Πειραιά για να αφήσετε βαλίτσες.

Ostvarivanje

Member
Έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή bounce.com. Σίγουρα θα έχει σημεία και στον Πειραιά για να αφήσετε βαλίτσες.
Ευχαριστώ πολύ. Το χρησιμοποιήσατε εκτός ή εντός Ελλάδας; Και επίσης αισθανθήκατε αίσθημα ασφάλειας των αποσκευών σας;

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ευχαριστώ πολύ. Το χρησιμοποιήσατε εκτός ή εντός Ελλάδας; Και επίσης αισθανθήκατε αίσθημα ασφάλειας των αποσκευών σας;
Το έχω χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να λειτουργεί διαφορετικά στην Ελλάδα. Υπάρχουν αξιολογήσεις για κάθε σημείο οπότε μπορείτε να δείτε αν υπάρχουν προβλήματα. Έχει και lockers αλλά και φύλαξη σε καταστήματα. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα αλλά ούτε και ανησύχησα ποτέ για κάτι.

Ostvarivanje

Member
Το έχω χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να λειτουργεί διαφορετικά στην Ελλάδα. Υπάρχουν αξιολογήσεις για κάθε σημείο οπότε μπορείτε να δείτε αν υπάρχουν προβλήματα. Έχει και lockers αλλά και φύλαξη σε καταστήματα. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα αλλά ούτε και ανησύχησα ποτέ για κάτι.
Ευχαριστώ πολύ αλλά μάλλον δε θα το χρειαστούμε τελικά. Όπως και να έχει, η πληροφορία είναι σημαντική και μπορεί να το χρησιμοποιήσω κάποια άλλη στιγμή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom