πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

maria91

Member
Πηγαινε σε δερματολογο και μη ρωτας εδω. Νομιζω οτι καθε γυναικα μετα τα 30 πρεπει ετησιως να βλεπει δερματολογο για ο,τι βαζει στο δερμα της που εχει συγκεκριμενες αναγκες (και οχι αισθητικο). Συνηθως μαλιστα προτεινουν οικονομικοτερα προιοντα απο αισθητικους αλλα με την ιδια η και ανωτερη επιδοση. Το περιεργο ειναι πως λιγοι σκεφτονται πως ο δερματολογος ειναι καλυτερος συμβουλος απο φιλες η αισθητικους και η επισκεψη κοστιζει λιγοτερο.
Δερματολογος μου τα συστησε οπως και αντηλιακα της vichy που τα βρηκα επιεικως χαλια...το θεμα ειναι οτι αλλαζουν κ χαλανε τη συσταση χρονο με το χρονο οποτε καθε χρονια πρεπει να πειραματιζεσαι με αλλη κ αν δε σου κανει αντε παλι απο τη αρχη με αλλη εταιρεια κ πανε τσαμπα κ λεφτα κ αντηλιακα :haha:

paefstra

Member
Ανακοινωθηκε πληθωρισμος 3,6% στην Ελλαδα με 2% μ.ο. στην υπολοιπη Ευρωπη.
Διαβασα κατι αστειο, οτι η καλυτερη επενδυση ειναι +3,6% για τις κονσερβες και τα απορρυπαντικα που αγορασες περσι και εβαλες στην αποθηκη για φετος.

alma

Member
Όσοι έχουμε μικρά, επενδύουμε σε προσφορές σε πάνες.
Δε λήγουν οπότε μόλις βρεις προσφορά στοκάρεις.
Το ίδιο ισχύει για ό , τι δεν λήγει ή δεν λήγει γρήγορα. Το παίρνεις όταν έχει προσφορά και γλυτώνεις τις ανατιμήσεις που σίγουρα έρχονται.

Eagle Fly

Member
Το ίδιο ισχύει για ό , τι δεν λήγει ή δεν λήγει γρήγορα. Το παίρνεις όταν έχει προσφορά και γλυτώνεις τις ανατιμήσεις που σίγουρα έρχονται.
Επίσης περικοπες όπου δεν είναι αναγκαίο, δες το άρθρο :cool:

Τι είναι το kakeibo – Η απλή στρατηγική που μας μαθαίνουν οι Ιάπωνες για να εξοικονομήσουμε χρήματα | Moneyreview.gr

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πολιτική του φόρουμ για μη πολιτικές συζητήσεις.
:innocent: ντιπ ρουφιάνος ! δεν φταίω εγώ κυρία, αυτή (με το δάχτυλο) με παρέσυρε ~~!~~~~:xalara:

panpan

Member
  • Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό το αντικείμενο;
  • Με βάση την οικονομική μου κατάσταση, μπορώ να το αντέξω οικονομικά;
  • Θα το χρησιμοποιήσω πραγματικά;
  • Έχω τον χώρο γι’ αυτό;
  • Πώς το βρήκα αρχικά; (Το είδα σε ένα περιοδικό; Το συνάντησα αφού περιπλανήθηκα σε ένα κατάστημα δώρων από πλήξη;)
  • Ποια είναι η συναισθηματική μου κατάσταση γενικά σήμερα; (Ήρεμος, -η; Αγχωμένος, -η; Έχω εορταστική διάθεση; Αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου;)
  • Πώς αισθάνομαι σχετικά με την αγορά του; (Χαρούμενος, -η; Ενθουσιασμένος, -η; Αδιάφορος, -η; Και πόσο θα διαρκέσει αυτό το συναίσθημα;)
Εμείς οι μεγαλύτεροι αν είναι να κάνουμε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μας, στο τέλος
θα έχουμε ξεχάσει τι θέλαμε να πάρουμε.

Eagle Fly

Member
Με το ρυθμό που γίνονται οι ανατιμήσεις, νομίζω πως χωρίς περικοπες , δε
Εμείς οι μεγαλύτεροι αν είναι να κάνουμε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μας, στο τέλος
θα έχουμε ξεχάσει τι θέλαμε να πάρουμε.
Ναι αλλά το λέει ένας λαός που είναι master της οικονομιας, παντως ειναι σωστή η λογική τους :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.070
Μέλη
39.819
Νεότερο μέλος
ArianH

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom