πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

paefstra

Member
@Yorgos ειναι πολυ δυσκολο να θεωρηθει παπαγαλακι των απεναντι ανθρωπος που στηριζει τον κλασικο φιλελευθερισμο, κατι που εχει δηλωσει και φαινεται απο τα βιντεο.
Οκ δεν υποστηριζει τη φεουδαρχια που εχουμε στην Ελλαδα, γι συτο και απειληθηκε απο αυτην ακριβως με μπραβους.
Σταματω την πολιτικη κουβεντα περι οικονομικων συστηματων που ανοιξες χωρις λογο.

Maryd14

Member
Επόμενο Ταξίδι
Η.Π.Α- Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Αυτό που λες μπορείς να τα κάνεις στα 20 σου, δηλαδή θα περιμενεις το λεωφορείο μέσα στη ζέστη για να πας για μπάνιο, μετά θα κάνεις το ίδιο για να βγεις το βράδυ, γιατί τα Φηρα είναι ακριβά.
Ναι μόνο στα μαγειρεια μπορείς να φας φθηνά.

Άρα θα κάνεις διακοπές ταλαιπωρίας ; Οχι διακοπές Σαντορίνης.

Αν είναι έτσι πας στη Ίο και κάνεις με το ίδιο budget, κανονικές διακοπές ( φιλικά τα λέω) :cool:
Δεν πολυσυμφωνώ, αλλά σέβομαι την άποψή σου. Δεν είναι απαραίτητο να βγεις κάθε βράδυ στα Φηρά γιατί όλα τα χωριά έχουν πλέον νυχτερινή ζωή, και το Καμάρι και η Περίσσα, να μην σου πω για το τέλειο Εμπορείο ή το Ακρωτήρι. Εξαρτάται και τι ψάχνεις. Ναι, το ΚΟΟ είναι μόνο στα Φηρά κι η Casablanca έκλεισε, αλλά δεν είναι νέκρα οι άλλες περιοχές. Επιπλέον, μπορείς να βρεις οικονομικά ξενοδοχεία στο Κοντοχώρι, στις Κατοικιές, στον Καρτεράδο που είναι σε απόσταση περπατήματος από τα Φηρά, αλλά δεν είναι Καλντέρα. Και ναι προφανώς παντού όπου ταξιδεύω θα ήθελα να μένω στη σούπερ θέα ή να τρώω στα πιο ακριβά εστιατόρια, αλλά κάνω τις επιλογές που μπορώ. Αν κρίνω ότι αν δεν βλέπω τον Πύργο του Άιφελ, δεν είναι διακοπές Παρισιού, ναι δεν πάω και επιλέγω κάτι άλλο. Εγώ ήθελα να πω ότι το κόστος μετάβασης και διαμονής στη Σαντορίνη δεν είναι τόσο εξωφρενικό λόγω της υπερπροσφοράς. (κι εγώ φιλικά τα λέω)

tatooine

Member
Εκπληκτική λογική. Άρα βάσει της ίδιας ερμηνείας όταν αναρτούσε τα βίντεο σχετικά με τη διαπραγμάτευση του '15 ήταν παπαγαλάκι των αλλωνών, τώρα έγινε των απέναντι, ασχέτως τι υποστηρίζει ο ίδιος. Ότι μας συμφέρει, όποιος λέει αυτό που μας βολεύει είναι καλός.
Θα έπρεπε να το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό. Είναι η μόνη λογική που επικρατεί, όχι μόνο στην Ελλάδα.
Ότι μας αρέσει (μας συμφέρει) το υποστηρίζουμε ότι δεν μας αρέσει το απομακρύνουμε. Όλοι λίγο η πολύ το έχουμε υιοθετήσει κάποια στιγμή στην ζωή μας.

Eagle Fly

Member
Εγώ ήθελα να πω ότι το κόστος μετάβασης και διαμονής στη Σαντορίνη δεν είναι τόσο εξωφρενικό λόγω της υπερπροσφοράς.
Συμφωνώ πως μπορείς να περασεις και συντηρητικα καλά στη Σαντορίνη, υπάρχουν πλεον περισσότερες επιλογές από παλια , αλλά γενικά τσιμπάει λίγο στις τιμές γενικά.

Παντως εγώ βλέπω πως , εκεί που είναι τα ακτοπλοϊκα φθηνά, είναι ακριβό το κόστος ζωής, και εκεί που θες 10 ώρες για να φτάσεις ( Μυτιλήνη ή Κρήτη) πχ , είναι φθηνό το κόστος ζωής.

Άρα με τον έναν η τον άλλο τρόπο, σε ξεζουμιζουν κανονικά :cool:

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Όντως κι εμάς που ταξιδεύουμε,εξαίρεση μας θεωρεί μια μέση οικογένεια που δεν μπορεί να πληρώσει λογαριασμούς ΔΕΗ,ΟΤΕ...Πολυτέλεια το θεωρεί πολύς κόσμος.Άλλοι δεν κάνουν διακοπές κάθε χρόνο,αλλά κάθε 2 ή 3 χρόνια.
Κι αν θες τη γνώμη μου, είμαστε αγαπητή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κλείνουμε τα μάτια σε αυτό που γίνεται γύρω μας. Κάποτε ξεκινούσαμε διακοπές και ταξίδια 20 άτομα παρέα. Τώρα πια σχεδόν παντού μόνοι μας. Τι να κάνω, να χαρώ που οι "τουριστικοί δείκτες" :bleh: ανεβαίνουν ενώ όλα γύρω μου καταρρέουν?

osfialgia

Member
Εκπληκτική λογική. Άρα βάσει της ίδιας ερμηνείας όταν αναρτούσε τα βίντεο σχετικά με τη διαπραγμάτευση του '15 ήταν παπαγαλάκι των αλλωνών, τώρα έγινε των απέναντι, ασχέτως τι υποστηρίζει ο ίδιος. Ότι μας συμφέρει, όποιος λέει αυτό που μας βολεύει είναι καλός.
δε ξέρω απο που προκύπτει η λογικλή αυτή. δε λεμε οτι τον βαζει καποιος να τα λεει αυτα. μπορεί να το κάνει για να έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα, περισσότερα views ή likes ή οντως να τα πιστεύει. Αλλά στα τελευταία βίντεο έχει ξεφύγει απο τη παράθεση οικονομικών δεδομένων, εκφράζει ξεκάθαρα τη δική του άποψη, παρόλο που το αρνείται. του έχω γράψει και κριτιή του ίδιου σε συγκεκρίμενα πράμματα που είπε, δε ξερω αν έχει νοημα να πιασουμε ένα ενα τα στοιχεία που παραθέτει.
ισως να μη ταιριαζει ο ορος παπαγαλάκι, δε ξερω καν πως λέγεται και ουτε θέλω ιδιαίτερα να παιζω με τις λεξεις

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
@Yorgos ειναι πολυ δυσκολο να θεωρηθει παπαγαλακι των απεναντι ανθρωπος που στηριζει τον κλασικο φιλελευθερισμο, κατι που εχει δηλωσει και φαινεται απο τα βιντεο.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιοι είναι οι απέναντι, δε σκεφτόμαστε όλοι με στενά κομματικά κριτήρια, ουτε ο συγκεκριμένος προφανώς.

Σταματω την πολιτικη κουβεντα περι οικονομικων συστηματων που ανοιξες χωρις λογο.
Εχεις δικιο όποιος διαβασε το νήμα αυτό ακριβώς κατάλαβε, εγώ άνοιξα κουβεντα περι οικονομικων συστηματων, ειναι ξεκαθαρο.

tumblr_nmm2fhjLAL1tfk56bo1_400.gif

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.101
Μέλη
39.854
Νεότερο μέλος
Κρητικος64

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα