Αυτό είναι παλιό τον Απρίλιο Μάιο οπότε ξεκίνησε απλά το ξαναβγαζουν γιατι είναι επίκαιρο. Και όλες οι τράπεζες δυστυχώς το κάνουν η eurobank το είχε μετά η εθνική και τώρα και η alpha. Οπότε ναι το καρτέλ ζεί και βασιλεύει είναι γνωστόΤελικα μπορει καποια/καποιος να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει την ύπαρξη τριγωνου ( ή τετραγωνου, ή πενταγωνου ) διαπλοκής? Μολις χτες ψηφιστηκε ο νομος με εφαρμογη 11 Αυγ, ξεκινησαν αμεσως οι λαμογιες...............
Εθνική Τράπεζα: Χρεώνει τους καταθέτες για τις... δωρεάν παροχές - Zougla
Ειναι παλιο. Μπορεις να το αρνηθεις. Εγω το αρνηθηκα.Τελικα μπορει καποια/καποιος να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει την ύπαρξη τριγωνου ( ή τετραγωνου, ή πενταγωνου ) διαπλοκής? Μολις χτες ψηφιστηκε ο νομος με εφαρμογη 11 Αυγ, ξεκινησαν αμεσως οι λαμογιες...............
Εθνική Τράπεζα: Χρεώνει τους καταθέτες για τις... δωρεάν παροχές - Zougla
Στην Ευρώπη σε αρκετές χώρες σου δίνουν επιτόκιο καταθέσεων όσο ο δείκτης euribor(παλιά μέχρι και 4% τώρα έχει πέσει στο 2%), εδώ σου δίνουν ένα τίποτα.Στην Ευρώπη οι τράπεζες σε χρεώνουν πολλαπλάσια πόσα των 0,60€ για να διατηρείς λογαριασμό.
https://www.abnamro.nl/en/personal/payments/fees/new-fees-and-terms-2025.html
Ουτε στην Αλφα πληρωνω αχρηστο προνομιο, αφου το δοκιμασα και δεν μου κανει.τώρα και η alpha.
Η παγίδα για την οποία θα έπρεπε να παραμβει για μένα κάποια αρχή είναι ότι υπάρχουν άπειροι ηλικιωμένοι και άνθρωποι που δε ξέρουν δεν ασχολούνται δε ξέρουν να τις απενεργοποιήσουν και σε αυτούς απευθύνονται κυρίως αυτά τα προγράμματα για να βγάλουν λεφτά. Πρόσφατα η Εθνική ενημέρωσε με μηνύματα για το πρόγραμμα προνομίων φίλους μου που δεν είχα καν web banking και όταν με ρώτησαν να κάνουν κάτι είπα ότι είναι απλά ενημερωτικό λογικά αφού οι παροχές που δίνει (δωρεάν εισερχόμενο/εξερχόμενο, πάγιες εντολές κλπ) αφορα ηλεκτρονικές συναλλαγές αλλά σε τηλεφωνημα που έκαναν στην τράπεζα τους είπαν ότι δεν έχει σχέση αυτο η υπηρεσία ενεργοποιείται και αν θέλουν να καταγράφει αίτημα να μη τους ενεργοποιηθεί. Δηλαδή αυτό είναι κανονική απάτη πια....Ουτε στην Αλφα πληρωνω αχρηστο προνομιο, αφου το δοκιμασα και δεν μου κανει.
Ναι αλλα ειναι ευχαριστημενοι και δεν θελουν κανενα ξεβολεμα του συστηματος. Διεθνως τους boomers τους βγηκε σε καλο, τωρα θα πληρωσουν και 10 ευρω τον χρονο. Αλιμονο τι θα "πληρωσει' η νεα γενια.Η παγίδα για την οποία θα έπρεπε να παραμβει για μένα κάποια αρχή είναι ότι υπάρχουν άπειροι ηλικιωμένοι και άνθρωποι που δε ξέρουν δεν ασχολούνται δε ξέρουν να τις απενεργοποιήσουν και σε αυτούς απευθύνονται κυρίως αυτά τα προγράμματα για να βγάλουν λεφτά. Πρόσφατα η Εθνική ενημέρωσε με μηνύματα για το πρόγραμμα προνομίων φίλους μου που δεν είχα καν web banking και όταν με ρώτησαν να κάνουν κάτι είπα ότι είναι απλά ενημερωτικό λογικά αφού οι παροχές που δίνει (δωρεάν εισερχόμενο/εξερχόμενο, πάγιες εντολές κλπ) αφορα ηλεκτρονικές συναλλαγές αλλά σε τηλεφωνημα που έκαναν στην τράπεζα τους είπαν ότι δεν έχει σχέση αυτο η υπηρεσία ενεργοποιείται και αν θέλουν να καταγράφει αίτημα να μη τους ενεργοποιηθεί. Δηλαδή αυτό είναι κανονική απάτη πια....
ΔΕΝ ειναι ενημερωτικο και το χαρτι λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι αν δε το θες παιρνεις τηλεφωνο και το απενεργοποιεις αρα λαθος δικο σας που τους το ειπατε ετσι..εχει ρθει μυνημα στη γιαγια μου και χαρτι στον θειο μου οπου κανενας δεν εχει ebanking και το χαρτι γραφει οτι αν δεν παρουν τηλεφωνο να το απενεργοποιησουν θα αρχισουν να χρεωνονται απο 28/8 κανονικοτατα...και δεν ειναι κ χαζοι εχουν στειλει χαρτια σε οσους δεν εχουν δωσει αριθμο κινητου,στη περιπτωση που καποιος ηλικιωμενος δε παει τραπεζα να το κοψει αλλα το παρει πρεφα αργοτερα οτι τον "κλεβουν" και παει να ζητησει τα ρεστα να εχουν να βγουν κ απο πανω....Η παγίδα για την οποία θα έπρεπε να παραμβει για μένα κάποια αρχή είναι ότι υπάρχουν άπειροι ηλικιωμένοι και άνθρωποι που δε ξέρουν δεν ασχολούνται δε ξέρουν να τις απενεργοποιήσουν και σε αυτούς απευθύνονται κυρίως αυτά τα προγράμματα για να βγάλουν λεφτά. Πρόσφατα η Εθνική ενημέρωσε με μηνύματα για το πρόγραμμα προνομίων φίλους μου που δεν είχα καν web banking και όταν με ρώτησαν να κάνουν κάτι είπα ότι είναι απλά ενημερωτικό λογικά αφού οι παροχές που δίνει (δωρεάν εισερχόμενο/εξερχόμενο, πάγιες εντολές κλπ) αφορα ηλεκτρονικές συναλλαγές αλλά σε τηλεφωνημα που έκαναν στην τράπεζα τους είπαν ότι δεν έχει σχέση αυτο η υπηρεσία ενεργοποιείται και αν θέλουν να καταγράφει αίτημα να μη τους ενεργοποιηθεί. Δηλαδή αυτό είναι κανονική απάτη πια....