varioAthens
Member
Απο το #625 ας μεταφερθουν καπου με τιτλο "ποιο αντιηλιακο να παρω"
Δερματολογος μου τα συστησε οπως και αντηλιακα της vichy που τα βρηκα επιεικως χαλια...το θεμα ειναι οτι αλλαζουν κ χαλανε τη συσταση χρονο με το χρονο οποτε καθε χρονια πρεπει να πειραματιζεσαι με αλλη κ αν δε σου κανει αντε παλι απο τη αρχη με αλλη εταιρεια κ πανε τσαμπα κ λεφτα κ αντηλιακαΠηγαινε σε δερματολογο και μη ρωτας εδω. Νομιζω οτι καθε γυναικα μετα τα 30 πρεπει ετησιως να βλεπει δερματολογο για ο,τι βαζει στο δερμα της που εχει συγκεκριμενες αναγκες (και οχι αισθητικο). Συνηθως μαλιστα προτεινουν οικονομικοτερα προιοντα απο αισθητικους αλλα με την ιδια η και ανωτερη επιδοση. Το περιεργο ειναι πως λιγοι σκεφτονται πως ο δερματολογος ειναι καλυτερος συμβουλος απο φιλες η αισθητικους και η επισκεψη κοστιζει λιγοτερο.
Επίσης περικοπες όπου δεν είναι αναγκαίο, δες το άρθροΌσοι έχουμε μικρά, επενδύουμε σε προσφορές σε πάνες.
Δε λήγουν οπότε μόλις βρεις προσφορά στοκάρεις.
Το ίδιο ισχύει για ό , τι δεν λήγει ή δεν λήγει γρήγορα. Το παίρνεις όταν έχει προσφορά και γλυτώνεις τις ανατιμήσεις που σίγουρα έρχονται.
Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πολιτική του φόρουμ για μη πολιτικές συζητήσεις.
Επίσης περικοπες όπου δεν είναι αναγκαίο, δες το άρθρο
Τι είναι το kakeibo – Η απλή στρατηγική που μας μαθαίνουν οι Ιάπωνες για να εξοικονομήσουμε χρήματα | Moneyreview.gr
Εμείς οι μεγαλύτεροι αν είναι να κάνουμε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μας, στο τέλος
- Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό το αντικείμενο;
- Με βάση την οικονομική μου κατάσταση, μπορώ να το αντέξω οικονομικά;
- Θα το χρησιμοποιήσω πραγματικά;
- Έχω τον χώρο γι’ αυτό;
- Πώς το βρήκα αρχικά; (Το είδα σε ένα περιοδικό; Το συνάντησα αφού περιπλανήθηκα σε ένα κατάστημα δώρων από πλήξη
- Ποια είναι η συναισθηματική μου κατάσταση γενικά σήμερα; (Ήρεμος, -η; Αγχωμένος, -η; Έχω εορταστική διάθεση; Αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου
- Πώς αισθάνομαι σχετικά με την αγορά του; (Χαρούμενος, -η; Ενθουσιασμένος, -η; Αδιάφορος, -η; Και πόσο θα διαρκέσει αυτό το συναίσθημα
Με το ρυθμό που γίνονται οι ανατιμήσεις, νομίζω πως χωρίς περικοπες , δεΌσοι έχουμε μικρά, επενδύουμε σε προσφορές σε πάνες.
Δε λήγουν οπότε μόλις βρεις προσφορά στοκάρεις.
Το ίδιο ισχύει για ό , τι δεν λήγει ή δεν λήγει γρήγορα. Το παίρνεις όταν έχει προσφορά και γλυτώνεις τις ανατιμήσεις που σίγουρα έρχονται.
Ναι αλλά το λέει ένας λαός που είναι master της οικονομιας, παντως ειναι σωστή η λογική τουςΕμείς οι μεγαλύτεροι αν είναι να κάνουμε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μας, στο τέλος
θα έχουμε ξεχάσει τι θέλαμε να πάρουμε.